Vyhledávání
pracovní příspěvek pro MO
3.2.2006 | Frk | 5.169 zobrazení | 32 odpovědí
Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. února 2006 v 18:18 ® piskot
-
Jsem ve výboru a tak necvakám,přesto u nás 300kč/rok je pohoda.Nechápu ty ohromné sumy co kde chtěj.Fakt je,že tejdení výdej povolenek mě docela zničil a stálo mě to tejden dovči a ty nevyplněný úlovkáče!
reagovatStejně však jsem názoru,že vydanej peníz za účelem rybaření je ten nej. vklad.
- Úterý 7. února 2006 v 9:32 ® tucnak11
-
Platim proto že na Rožnovsku neni prace a jak je vylov tak to obsadi jenom znami.Bragady stoi 500 kilo tak to neni takova chruza.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 ve 20:11 ® mirmen
-
vzhledem k tomu, že pracuju často o víkendech, tak dávám přednost zaplacení ( volný víkendový čas je pro mne moc vzácný).
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 19:29 ® Klon
-
no platím si vše,u nas je 1 hodina brigady 75Kč,takže 750 kč celkem,klidne bych si je i odmakal,ale 2× jsem tam přišel a řekli že potřebujou třeba jen 10 lidi a ačkoliv jsem tam byl mezi prvnimý,dostali přednost důchodci.Tak mě tak napadá,snad my dáte zapravdu ale proč všude ser.u duchodce,když maj času vic jak my,to my hlava nebere,a pak si stežujou že na to my mladši prdime a že oni vše musej odmakat.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 18:40 ® braska reakce na …
-
MO Plzeň 400kč , MO Sušice 1500kč , MO Budějovice 500+100kč zarybnění.Je to z mé vlastní zkušenosti.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 1:10 ® Rendy
-
Brigádničím, někdy i nad rámec , podle toho co je za brigádu. Většinou si oddělám při úpravě břehů , a když pak se mi povede se dostat třeba na lovení s agregátem jdu pomoci . Věčinou si to odbudu hned začátkem roku než je zahájení na pstruhovce, pak už na to není čas. Nevím jak kde jinde , ale u nás je 10hod oddělat , nebo zaplatit 800 Kč. Zajímalo by mě jak je to jinde , nebo je to dané ?
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 23:46 ® Frk
-
Nebo. Chová vaše organizace ryby pro Svaz? Není možnost si brigádu odpracovat pomocí vlastním chovatelům? Tam bych viděl smysl odpracovaných hodin. Udělat to sami pro sebe.;)
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 23:39 ® Frk reakce na …
-
..já vím, není lehké i jinde.. člen výboru, hospodář,vedoucí RS, vedoucí mládeže, vedoucí brigád v jedné osobě i tak se dá brigáda odpracovat
reagovat))
- Neděle 5. února 2006 ve 22:31 ® BigMike reakce na …
-
Jsem ve výboru, to mi stačí!!! Tak ani na brigády nemám náladu
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 19:24 ® regulus reakce na …
-
Mě jen udivilo, že tři brněnský MO to mají každá jinak, tu historii ber s rezervou, v MO BO 11 jsem byl za děcka to kvůli RK, v MO BO 3 potom a když jsem se přestěhoval z Oltecu tak jsu v MO BO 4, tenkrát to snad mělo být podle bydliště, už si nepamatuju.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 18:29 ® reakce na …
-
brigady jsem zazil 2× jen v Brno 5 – nekdy mezi roky 90–93. Konaly se v Jehnicich a byla to tragedie (je to o lidech a nekteri bohuzel nebudou dobrymi manazery). Do Brna 3 jsem presel tento leden a tak nevim, jak to tam chodi na brigadach. Ale u MO Brno 3 se dokonce minuly rok mimobrigadne seslo par lidi a cistili vodu v okoli Obran.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 18:19 ®
-
regulus: brigady jsem zazil 2× jen v Brno 5 – nekdy mezi roky 90–93. Konaly se v Jehnicich a byla to tragedie (je to o lidech a nekteri bohuzel nebudou dobrymi manazery). Do Brna 3 jsem presel tento leden a tak nevim, jak to tam chodi na brigadach. Ale u MO Brno 3 se dokonce minuly rok mimobrigadne seslo par lidi a cistili vodu v okoli Obran.
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 12:55 ® srami
-
Mo Příbor 1 hodina/80 kč ale raději než vyvalit 800 kč tak si najdu 2 sobotní odoledne a oddělám si je a ušetřené peníze vrazím do benzínu na ryby nebo do nástrah
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 11:57 ® Milky reakce na …
-
já si to platím, 300Kč ročně není pro mě zase nějaká velká pecka.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 11:46 ® fikus
-
v MO Vsetín je to na každou vydanou povolenku 10 hodin. 1h = 100,–Kč To znamená, že když chceš P + MP povolenku a přitom nejdeš na brigády, tak zaplatíš 2.000,–Kč za neodpracovanou pracovní povinnost. Vzhledem k tomu, že práce je u nás na chovných rybníčcích hodně, chodím si pracovní povinnost odpracovávat.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 11:02 ® kulin
-
Již 2 roky si prac.pov. platim,raději jedu na ryby,15h.=1500kč.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 9:20 ® rudla
-
Většinou jsem platil ale loni jsem se začal věnovat dorostu a ,,MÁM TO ZADARMO."I když asi né tak zcela.Těch hodin oddělám daleko víc ale baví mě to.
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 2:08 ® regulus
-
Michajda to to máte v Kérkonošách pěkně vostrý, to bude asi Trautnberkem. Ale beze srandy, jsou tady tři příspěvky z brněnských MO, což se mě osobně taky týká. Okys píše, že pro MO Brno 5 je to 600 Kč, MrCement píše, že MO Brno 3 300 Kč, taky jsem býval členem této MO a pokud se dobře pamatuju tak první brigáda bylo odbordelení části Svraky od Vídeňské po bývalej autoservis dnes ROS nebo jestli chceš hotel Voroněž a nepřipadolo mi, že by se těch šest tater bordelu vytahalo za hodinu, ale máš pravdu, ty mluvíš asi o době okolo roku 1990, kdežto já o roku 1976, ale o tom jsem nechtěl mluvit. Ty brigády jsou o organizačních schopnostech, myslím, že mi všichni dáte za pravdu, že okolo vody je stále spousta práce, pokud se chce. Já jak jsem psal jsu MO Brno 4, brigády jsou za 400 Kč za 10 hodin (jaký nepoměr v městě brněnském a to už vůbec nemluvím o Vrchlabí), a myslím si že kdyby ještě existovala MO Brno 11, jejíž jsem byl úplně původním členem, tak by brigáda byla asi za 1100 Kč. Pokud se brigád týče, v mé současné MO nemyslím, alespoň pokud jsem tam byl, že by to bylo o 4 hodinách čekání a jedné hodině stání. Pravdou je, že starší členové (nemyslím důchodce a ani svoji věkovou kategorii) se na brigádách taky nezúčastňují, prostě někdo to raděj zaplatí nebo je to jinak.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 22:55 ® Michajda
-
To CrazyFish. Smrtelně vážně. Bohužel…:o(
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 22:18 ® CrazyFish
-
Michalajda: to myslíš vážně s 17 hodinama?!? u nas je myslím 10 … (MO MRS Mikulov) a za neodpracovanou hod je myslím 50,– …
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 22:17 ® Hora
-
Poslední 4 roky platím,předtím 19 roků ne-práce s mládeží,ikdyž kdo dělal s dětma delší dobu,tak by mohl být do konce svého chytání bez brigády.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 21:26 ® Michajda
-
No já makám jako mourovatej, páč povinnejch 17 hod. po 100,– je celkem ranec. To by žena asi nepřekousla a konec konců já taky ne. To by mě ti „šupinatci“ vyšli dost draho :o)
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 19:01 ® efendi
-
Platím !! Kámoš ji „odpracoval“ a to tak, že musel v bahně tahat větve z vody. Byl strašně zadělanej a smrděl. Nejhorší bylo, že do bahna nahnali pouze mladé /asi do 40 let/, staří a známí chodili po břeu, pili
reagovat, dělali moudráky a měli brigádu odbitou stejně jako ti mamlasi co se nechali nachytat. Od té doby platí.
- Sobota 4. února 2006 v 15:31 ® okys
-
Zatím jsem vždycky odpracoval, když je ta možnost, i když je mi jasné, že daleko větším přínosem pro MO by bylo povinné finanční plnění. (pro Brno 5 je to už 600Kč)
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:42 ® reakce na …
-
V detstvi nebyly koruny a tak jsem to odpracoval (i kdyz to bylo spis nesmyslne – po strance organizacni katastrofa = 1 hodina prace a 4 hodiny cekani). Ted jiz jen platim – drive pro Brno 5 (500kc), ted pro Brno 3 (asi 300Kc). Rozdil dam MO, na cizi ryby nebo mladez. Nad ramec nepomaham – to co umim nepouziji a rukama bych jim jen uskodil. Minuly prispevek mi uklikla mala rybarka
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:35 ®
- reagovat
- Sobota 4. února 2006 ve 14:29 ®
-
platím…(MO Čadca),(MO Jablunkov)ale na brigádu by som si čas aj našiel-:)
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 13:39 ® joba
-
zamlada
reagovatsem chodil,teď radši platím
- Sobota 4. února 2006 ve 12:59 ® regulus
-
Před lety jsem na „brigády“ chodil pravidelně, posledních 10 let je to asi 8:2 pro placení, obvykle zapomenu, že „brigáda“ je (jsou asi 4 termíny za rok) nebo v uvedený termín nemám čas. (MO Brno 4)
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 10:06 ® TomášN
-
já též
reagovat(MO Loket nad Ohří)