Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:40 ® ladamaj reakce na …
-
Láďa_vydra>co to čtu,tak to sem břídil na Nechrankách sem čap vítr a vlny 1,5m takžešpendlík bych nepřecvak
reagovatale chytat z lodě nic lepšího sem ještě neprovozoval a dnes to provozuji ze člunu no je stejně vybaven jako pevná loď.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:09 ®
-
Lov z lodě je hodně zajímavej,ikdyž sem v tom začátečník.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 17:05 ® fifi
-
i jiné způsoby lovu mají svoje kouzlo, v podstatě jde o hezký pobyt v přírodě …ať už na lodi nebo na břehu (a ve vodě
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 16:51 ® regulus reakce na …
-
BigMike – A oni se od 16.6. do 31.12. vůbec nechytnou, nepopíchají a nepojdou??? Já nevím, tomu cos napsal moc nerozumím. Na vláčku jsem vždycky chytil rybu za papulu, většinou za okraj, bez problémů odháčkovatelnou. Pokud to jde tak ji ani z vody nevytahuju. Já osobně jsem s tím vláčením myslel na okouny, jelce ap. Stejně to všechno pouštím tak vo co ti jde? Mně jde o to, že na rohlíčky nechytám, červi by mě zmrzli a od 1.1. budu tak dva měsíce čučet doma a čekat až bude nad nulou.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 16:09 ® BigMike reakce na …
-
A nebo candátky do 30 cm, štičky do 45 cm a polovina z nich by pošla, což,
reagovat) Kdepak, popíchalo by se to!
- Neděle 5. února 2006 ve 14:07 ® Lukas
-
regulus:ja bych privlac taky povilil celorocne!treba bych chytel okouny ne?..
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 11:54 ® vody
-
Ale bobkaři tě budou nenávidět.Vlastní zkušenost malého maloměšťáctví od lidí co nemaj loď tak nepřejou ostatním tento způsob rybolovu,ale každopádně jdi do toho.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 23:46 ® BigMike reakce na …
-
Kurník, nějak nezvládám, posílal jsem dva příspěvky plné humoru a nikde nic nevidím
Zdravím!!!
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 22:44 ® Láďa_vydra
-
Raději chytám z lodě......a taky sem už něco na lodích zažil , dokonce se mi podařilo otočit motorák na boudu, o
reagovat) ....... chytačky z lodě má svoje kouzlo a dostaneš se tam kam jiní na břehu nemohou
- Sobota 4. února 2006 ve 20:21 ® František
-
karmet: Absolvoval jsem s BM loni výpravu na Lipno v téhle skořápce a přestože sám mám 186/92 tak celkem v pohodě. Chce to klid, smysl pro rovnováhu a řádný strach z listopadového koupání
reagovat. Nicméně, kdyby u někoho zahálela rád ji za rozumný peníz odkoupím.
- Sobota 4. února 2006 v 17:48 ® kamet reakce na …
-
dobra je ale jak se tam s tvoji figurou skladas?
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:57 ® regulus reakce na …
-
BigMike, špatně jsi to pochopil, já nemyslel, zrušit hájení, ale povolit přívlač, nemusíš chytat jen štiky, candáty, boleny, ne?
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:47 ® BigMike reakce na …
-
Hoši, s hájením už to tu také bylo! Už takhle není těch dravců tolik, což potom povolit celoročně!!!
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:45 ® BigMike reakce na …
-
Jasně, laminátka, ale dobrá!!!
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:32 ® regulus reakce na …
-
Joba, to máš těžký, proč je od 1.1. do 16.6. zakázaná přívlač až na vyjímky??? Proč …, proč …, … Co si budem povídat, oběma je nám to jasný, ne?
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:26 ® HaD reakce na …
-
BM: musím tě opravit, protože loďka BASS není plastová, ale laminátová
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 14:13 ® BigMike reakce na …
-
Většinu roku chytám ze břehu. Míval jsem na Lužnici dřevěnou pramici. Z jara byla dobrá na plavanou, člověk se dostal kam potřeboval, sem tam jsem chytal i do večera na položenou s rybkou, ale jak začali dravci, měl jsem široký okruh, občas dojel jen vylít, na zimu s bídou vytáhl z ledu. Takže moc nevyužíval – prodal. Kdyby bylo na L. třeba asi bych si jí půjčil. Ale třeba Hněvkovice, Lipno je bez lodě neprochytatelné.Tak jsem koupil plastového Bassíka, hodím na káru a pokud není extrémní vítr, nechá se s ním chytat v klidu. I ve dvou, byť to není moc o pohodlí. Nehledě na odveslovanou vzdálenost.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 13:35 ® joba reakce na …
-
regulus : tak ať to buď zakážnou nebo povolej všude, proč na jedný řece na kousku můžeš,na kousku nemůžeš…
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 13:16 ® regulus
-
Já chytám jen ze břehu, ale nejspíš proto, že lov z loděk byl v okolí Brna do 50 km (mimo VD Nové Mlýny a Mušov), prakticky zakázanej ještě tak zhruba před 2–4 roky. Na řekách se nesmí vůbec jen na Brněnské přehradě by to asi stálo za to. Druhým důvodem je to, že loď nemám, pramice se mi asi nevyplatí a ke gumáku jaksi nemám důvěru. Trochu odbočím, pokud máte někdo zkušenosti s chytáním z gumáku (vláčení), pošlete mi to jako osobku, ať stím neotravujeme ve fóru. Díky
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 12:59 ® joba
-
mě třeba sere,že někde je to povolený a někde ne, mám chatu u jezu Berounky 6 a 7, na 6 se může i když je o půlku užší než nahoře 7, kde se nesmí, to nepochopím
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 11:23 ® Cidas
-
Například lov bolenů na Orlíku si bez loďky neumim představit… bývají docela daleko od břehu…
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 11:15 ® pedrosa
-
Každopádně lov z lodě. Dokážu tak prochytat i místa, která jsou ze břehu nedostupná a nadělám i méně hluku, než když se prodírám pobřežním porostem.
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 10:09 ® TomášN
-
Pokud je loďka k dispozici a jsou příznivé povětrnostní podmínky,tak loď.Ovšem pokud není k dispozici,nebo fouká vítr jako krá.a,tak senedá nic dělat a štráduju to po břehu.Mluvím o přívlači.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 3:26 ® HaD
-
záleží na okolnostech, někdy tak a někdy tak
reagovat