Vyhledávání
Nové funkce Chytej.cz
3.2.2006 | toulovec | 8.902 zobrazení | 106 odpovědí
Tak jak to tu prolejzám, přicházím na stále nové a nové vychytávky a nestačím se divit. Objevili jste něco co Vás potěšilo? nebo něco co Vás zklamalo? Nějakou malou fintu? Něčemu nerozumíte? Chlubte se, ptejte se
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. února 2007 v 10:38 ® Prichy reakce na …
-
mirmen, to by bylo jeste lepsi upozorneni mailem. pak se stane to ze nekde s nekym debatujes a v zaveru neni jasne, zda se uz nechces vyjadrovat, ci jsi to uz proste jen nenasel
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 1:59 ® mirmen
-
Vyhovovalo by mi, kdyby lépe pracoval vyhledavač.
Příklad – " u sousedů" zadám svůj nick do vyhledavače a dostanu se tak velice snadno k pokecům a otázkám, kde jsem něco přispěl do placu nebo ve kterých má na mne někdo dotaz. Mohu tak i po několikadenní nepřítomnosti snadno, přehledně zjistit, zda se v mnou navštívené otázce objevilo něco, na co bych měl zareagovat.
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 23:17 ® Kosmik
-
Uvítal bych, když zadáváte nové fórum, tak aby se k tomu mohla připojit nějaká fotka, když to tam dáte fotku až po založení, tak se vám po několika odpovědí ztratí, ze stránky.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 19:51 ® regulus reakce na …
-
Zase votravuješ s t´ím tvým baletem.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 9:34 ® CeP reakce na …
-
regule co vymejslis za blbiny… do opery se ti z pohodlnosti nechce a tady bys porad jenom neco novatoroval! tak! a mas to!!
reagovat))
- Čtvrtek 22. února 2007 v 1:29 ® HaD reakce na …
-
něco vymyslíme, OK?
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:02 ® regulus reakce na …
-
Robur – mlč a nic se ti nestane -:))))))))))
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:02 ® regulus reakce na …
-
HaD – no upřimě, mě nikdy nenapadlo na to kliknout, očekával jsem tam to samý, co je na hlavní stránce, 15 momentálně aktuálních témat. Kaju se a sypu si popel na hlavu.
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:01 ® Robur
-
Hade, Hade, já jsem hned věděl, že se Regulus ptá na nějakou blbost…
reagovat - Středa 21. února 2007 v 17:55 ® Shrek reakce na …
-
HaD : Ano šéfe,to souhlasím,ale na to málokdo BOHUŽEL kouká.Hlavní chybou respektivepřekážkou k využívání je onen seznam na pravé straně.Nováčci nehledaj,nováčci zakládaj.
reagovat - Středa 21. února 2007 v 17:44 ® HaD
-
chlapi, nápad máte dobrý, ale tato možnost tu už nejméně rok je: viz.: www.chytej.cz (Forum > Aktuální témata)
reagovat - Středa 21. února 2007 v 16:26 ® qwerty
-
Regulus,Sander > taky bych si dovolil souhlasit
reagovat - Středa 21. února 2007 v 16:23 ® Sander
-
regulus > moc dobrý nápad. Byl bych pro něj všema dvaceti.
reagovat - Středa 21. února 2007 v 15:52 ® hajan reakce na …
-
regulus: Mno, s tím dobytkem jsi to, řekl bych, trefil přesně.
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 13:02 ® regulus
-
Otevřel jsem znovu toto téma, protože se mi zdálo pro daný účel jako nejvhodnější.
Je to několik dnů, co sem vletěl jakýsi šílenec, něco mezi koněm a rybou, ale ve skutečnosti to byl kus hovězího dobytka a během asi hodiny stačil vyrobit tuším 8 nesmyslných témat. Byl sice ve finále adminy odstřelen, ale v souvislosti s tím mě napadlo něco, co by možná mnozí uvítali.
V současnosti se zobrazuje 15 aktuálních témat, což je s největší pravděpodobností optimální množství, témata která stagnují, prostě zmizí v „propadlišti dějin“. Toto téma, které takto zmizelo, si samozřejmě můžeme podle vyhledávače najít a to celkem jednoduše, za předpokladu, že si pamatujeme jak se jmenovalo nebo kdo byl autorem. Horší je to už v případě, že si to nepamatujeme a zadavatel fóra to ještě z důvodu „lepší nalezitelnosti“ založí ve zcela jiné kategorii, než v které se to týká.
Návrh na zlepšení tedy zní. Umožnit uživatelům, jednoduchým způsobem, zobrazit jakési „rozšířené zobrazení“, tzn. posledních dejme tomu 30 posledních témat, případně možnost dalšího pokračování v historii 31–60, 61–90 … řazených podle toho, kdy na ně bylo naposledy reagováno.
Berte to pls jako návrh, netuším jak moc je to zrealizovatelný.
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 v 1:45 ® Hora
-
no toto,má tam být tohle,jsem to ale kus vola.
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 v 1:36 ® Hora
-
HaDe – omlouvám se,zobrazuje se mi to takhle,proto došlo k mystifikaci z mé strany,
reagovat - Středa 9. srpna 2006 v 17:05 ® HaD
-
Spustili jsme zcela novou rubriku Rybářských vtipů! Dobře se bavte!
reagovat) Těšíme se i na Vaše rybářské vtipy!
- Středa 9. srpna 2006 v 17:05 ® HaD reakce na …
-
hora: opravdu? má ještě někdo podobný problém?
reagovat - Středa 9. srpna 2006 ve 13:36 ® Hora
-
rád bych věděl,proč se mi při zadání fóra Chytej Ostrava .. nezobrazuje vpravo reklama a aktuální fóra.Vždy musím dát zpět,nebo Fórum na liště a pokračovat dále.
reagovat - Středa 9. srpna 2006 ve 12:18 ® Milky reakce na …
-
Ano, správně jsi to podal. Třeba letos je novinkou v SRN padací most :o)
reagovat - Středa 9. srpna 2006 ve 12:15 ® okoun 1 reakce na …
-
Nečteš??? Nevíš!!!
reagovat - Středa 9. srpna 2006 v 1:33 ® Milky reakce na …
-
Asi nejsou brodicí kalhoty jako brodící kalhoty. :o)
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 21:19 ® Shrek reakce na …
-
Axamith:díky…
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 20:36 ® Axamith
-
Přesně jak píše Alivio. V dnešním zobrazení aktuálních témat jsou 3 ( slovy tři ) debaty o broďákách. ne ní to trochu moc ??? A pokut se to někomu zdá málo, tak má možnost založit další. Chlapi ( a děvčata ), čtěte si fórum a než založíte nové téma, tak si ho trochu prohledejte a pokračujte v třeba již zapomenutém tématu. Zase se dá oživit. A navíc jsou názory pěkně pohromadě.
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 20:15 ® CeP
-
kulin, Alivio> chlapi smajly nebrat. to nechejme nactiletym na X-chatu…
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 20:10 ® kulin
-
Problém stejných témat je asi na všech takovýchto stránkách,nicméně výpis aktuálních témat bych nechal s tím,že když se náhodou takový objeví tak to starší admini smáznou a hotovo,pokud to není problém.
No a samo ty smajlové by nebyli špatný.
reagovat)
- Úterý 8. srpna 2006 v 19:37 ® Shrek
-
tak mi to nedá a musím se ozvat.Občas mi zde leze krkem výpis aktuálních témat z fóra.Někteří uživatelé si nedokáží projít fórum zpět a raději hned přidají nové téma.Kdyby nebyl výpis aktuálních témat,myslím si,že lidi budou nuceni fórum procházet.
Jo a ty smajlové......
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 9:01 ® toulovec reakce na …
-
kluci zlatí nebojte se, HaDík o všem ví, vše si napsal do svého notýsku a vše prý se bude dodělávat. veškerý vyhledávání bude. Jen teď měli kluci moc práce, takže chvíli regenerovali a teď už jim to zase frčí, makají na tom.
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 16:26 ® zedus
-
A mě zase chybí procházení údajů uživatelů, kteří zrovna nejsou on line. Chtěl sem najít jeden kontakt a musel sem prolézat historii diskuze abych ho našel. Jinak sem si zvyknul a je to super.
reagovat