Vyhledávání
Nové funkce Chytej.cz
3.2.2006 | toulovec | 8.904 zobrazení | 106 odpovědí
Tak jak to tu prolejzám, přicházím na stále nové a nové vychytávky a nestačím se divit. Objevili jste něco co Vás potěšilo? nebo něco co Vás zklamalo? Nějakou malou fintu? Něčemu nerozumíte? Chlubte se, ptejte se
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. února 2006 v 16:00 ® Cidas
-
Super stránky, ale pořád mi tady chybí hledání podle výrazu… Taková muška…
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 15:38 ® HaD reakce na …
-
robur: ten autologin je kvůli tomu, když se připojuje z jednoho počítače více lidí, tak aby se nemuseli pokaždé odhlašovat – prostě si ho vypnou…je to taková vychytávka
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 11:59 ® Robur
-
Jsem mladej, krásnej, inteligentní a mám autologin.
reagovatfunguje to. Díky.
- Pondělí 20. února 2006 v 11:49 ® kulin
-
Robur>skus si nastavit v profilu autologin,mě se to taky stalo,ale teď mám pokoj.
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 11:49 ® Prutos reakce na …
-
Robur: Jdi na „můj profil“ – „nastavení stránek“ – „autologin“ Doufám že se nepletu.
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 11:40 ® Robur
-
Mám problém, mám pocit, že už se nějak řešilo ale nevím kde, tak mně prosím poraďte. Dřív si můj PC pamatoval přihlášení a nemusel jsem nic /krom poprvé/zadávat, nyní se musím pokaždé přihlašovat a kopírovat heslo, určitě to jde nějak obejít, ale nevím jak.
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 23:34 ® CeP
-
co pridat k osobce moznost vlozeni obrazku a prilohy?
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 19:47 ® Dědek reakce na …
-
Chlapče, nemám čas to studovat a asi jako všichni ostatní čtu návod jenom když všechny ostatní pokusy selžou
reagovat)
- Pondělí 6. února 2006 v 18:44 ® ZB reakce na …
-
Myslim, ze tech 10 by stacilo, resp. mohl by to byt nastavitelny parametr uzivatelskeho rozhrani. Teda jestli jsem neco neprehledl.
Spis bych uvital oznaceni neprectenych prispevku. Je o tom uvazovano HaDe?
Taky bych pridal do uzivatelskeho nastaveni startovaci stranku. Momentalne me to nasmeruje na muj profil, ale me by treba vyhovalo, aby me to pri primarnim pristupu na index hodilo do mou zvolene diskuze, nebo konkretniho tema z fora.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 17:58 ® CeP
-
- jeste jeden postreh. aktualnich temat fora je ted vytazeno jen deset. nebude to malo treba v lete kdy jsou vsichni ukecanejsi. pak se snadno stane ze rano pisnu do fora a odpoledne kdyz dondu z prace uz nebude.
- Opera 8.51 & Win XPpro SP2 – rozhozena grafika u formu
- Pondělí 6. února 2006 v 15:13 ® pilot reakce na …
-
Díky HaD(e) už funguji.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 ve 13:26 ® toulovec reakce na …
-
na to je tu rubrika „Ostatní – soubory ke stažení“ nedávno ti s tím pomáhal HaD, tak už bys to mohl kurva vědět, že to musíš dát do downloadu.
reagovat - Pondělí 6. února 2006 ve 13:23 ® Dědek
-
Dá se sem vložit dokument wordu a axlu?
reagovat - Pondělí 6. února 2006 ve 13:09 ® HaD reakce na …
-
pilot: zde webmail.chytej.cz
reagovat - Pondělí 6. února 2006 ve 13:04 ® pilot
-
Jo,jsem moc spokojen,ale opravdu nevím-asi jsem už na tuto novou techniku zastaral" jak se dostanu do mé e-mailové schránky. Ať dělám co dělám nic-prostě nic. Kam co mám napsat i heslo znám. Jsem už z toho na mrtvici. Už jsem to psal i na příspěvek a taky nic. Víte to někdo poraďte starému rybáři. Díky moc pilot
reagovat - Pondělí 6. února 2006 v 0:45 ® CeP
-
- ® v diskuzich funguje pro vstup do osobni karty uzivatel, ale ve forech je erko mrtve. to by chtelo sjednotit.
- pridal bych tlacitko/symbol k erku pro primou osobni zpravu v diskuzi i ve foru abych nemusel jit do jeho karty. snad jsem to nekde
neprehledl..
- osobni zpravu v karte bych zaradil dolu do kontaktu
- do menu klub bych pridal poslednich 10–20 registrovanych
- chybi mi udaj o celkovem poctu registrovany. neprehledl jsem ho?
- Neděle 5. února 2006 ve 23:30 ® CeP reakce na …
-
musim te poopravit. IrfanView neni ceskej a ani neni v v cestine pri zakladni instalaci. cestina se musi stahnout a doinstalovat zvlast. je to ale otazka nekolika malo sekund takze prosim nikdo nepropadejte panice a cestinu stahujte zde : ftp.stahuj.cz ziskate tak kvalitni programecek pro spravu a jednoduche upravy fotecek. osobne ale spis preferuju XnView (viz www.stahuj.cz ). ma pro mne prijemnejsi interface a po instalaci plne v cestine.
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 23:00 ® regulus reakce na …
-
KOSMIK Nastav si Zobrazit – Kódování – Kódování unicode (UTF-8)
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 21:48 ® Kosmik
-
Funkce jsou dobré, ale něco by měli udělat s těma čtverečkama, aspoň mně se objevují místo písmen s háčkama.
reagovat - Neděle 5. února 2006 v 15:14 ® regulus reakce na …
-
Co se týče obrázků, tak si myslím, že není problém je převést z jednoho formátu do druhého, umí to spousta programů, stejně tak zmenšení obrázku ve formátu jpg i jiných. Zvládne to každej, kdo se sem dokáže připojit. Nač přidávat redakci práci. Pro ty, co jsou víc na ryby než na počítač je tady odkaz na volně šiřitelnej prohlížeč, kterej umí většinu formátů a je českej
pokud by si s tím někdo nevěděl rady, klidně mi pošlete osobku, poradím
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 3:05 ® HaD reakce na …
-
díky Radime za vysvětlení
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 3:03 ® revoke reakce na …
-
Já to ještě trošku vysvětlím: Obrázky GIF a PNG do rozměrů 540px na šířku a 405px na výšku akceptujeme, pokud by byly větší, tak je ignorujeme a zahodíme. U PNG (a i u GIF) by šlo sice zmenšování zařídit, ale momentálně to není prioritou.
reagovat
U JPEGu se snažíme vše zmenšit, takže lze uložit i „surové“ obrázky přímo z digitálního foťáku. Nicméně někomu se může stát, že fotografie s příliš velkým rozlišením se neuloží. - Sobota 4. února 2006 v 0:47 ® fikus
-
toulovec: tak jak píšeš „V sekci Ostatní-počasí se mi líbí že tam je fakt snad opravdu všechno“ tak bych měl malou připomínku. Je tam zveřejněna doba lovu na P revírech. Vím, že podle bližších podmínek je to správně, ALE také podle BP v tuto dobu platí všeobecný zákaz lovu. A to by tam mělo být myslím taky. Je to sice drobnost, ale nedovedu si představit, že se toho nějaký klučina chytne a půjde s rohlíčkem a splávečkem si stoupnout k řece.
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 22:06 ® HaD reakce na …
-
bere to gif a jpg…jakmile je vetsi nez udany rozmer,tak se automaticky zmenší. Jiné fotmáty než gif a jpg system nebere
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 21:58 ® dudu
-
HaD- můžeš mě vysvětlit co to znamená „Obrázky větší než 540×405px automaticky zmenšujeme, obrázky ostatních formátů přesahující tuto velikost ignorujeme.“? Znamená to že formát .jpg to bere bez omezení,jiný formát musí být v limitu rozlišení?
reagovat - Pátek 3. února 2006 v 16:59 ® HaD reakce na …
-
fikus: logo 560×147 px
fotka: cca 200×180
reagovat - Pátek 3. února 2006 v 16:46 ® fikus
-
vychytávek je zde plno krásných. Moc se mi třeba líbí možnost nastavení vlastního loga stránek. HaD: docela by mě zajímalo v jaké velikosti (px) mám mít tu fotku pro načtení vlastního loga. A taky v jaké velikosti (px) mám mít svoji fotku když si ji chci vložit do svého profilu.
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 13:14 ® CeP reakce na …
-
mozna by na to stacily barevne eRka a zavinace misto ctverecku
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 13:13 ® HaD reakce na …
-
už mě to taky napadlo
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 13:09 ® Prutos
-
HaD: Nešlo by v seznamu „kdo je online“ oddělit registrované uživatele od neregistrovaných (např.formou dvou sloupců). Hledat někoho v té změti IPéček je celkem nepohodlné.
reagovat