Chytej.cz

Nové funkce Chytej.cz necteno

3.2.2006 | toulovec | 8.908 zobrazení | 106 odpovědí

Tak jak to tu prolejzám, přicházím na stále nové a nové vychytávky a nestačím se divit. Objevili jste něco co Vás potěšilo? nebo něco co Vás zklamalo? Nějakou malou fintu? Něčemu nerozumíte? Chlubte se, ptejte se

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 3. února 2006 ve 12:01 ® HaD reakce na …
HaD

toulovec: pokud to nebude vítané, má uživatel možnost si to v osobním menu zakázat

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:58 ® toulovec
toulovec

tak opět odpovím sám sobě, to je boží :o)))) všimli jste si, že když odpoví někdo na vaši otázku, že Vám to zároveň pošle poštu jako osobku?

stačí když klikneš na reagovat, tak odpověď letí sem a zároveň tomu komu reaguješ, letí osobka ve stejným znění – dokonalý. uvidíme jestli to bude vítané, nebo ne :o))))

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:57 ® ZB reakce na …

HaD: Vim o tom. Prave ze se mi to libi.

Spatne sem se vyjadril v predchozim prispevku.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:13 ® HaD reakce na …
HaD

ZB: k oblíbeným si můžeš přidávat i témata z fóra ;-)

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:12 ® HaD
HaD

NEVÍM ZDA JSTE TO ZAREGISTROVALI, ALE FÓRUM JE NYNÍ OTEVŘENO I NERGISTROVANÝM! RESP. ZADAVATEL TÉMATU ZVOLÍ, ZADA JE TÉMA PRO VŠECHNY, NEBO JEN PRO REGISTROVANÉ. NOVÁ TÉMATA ZADÁVAJÍ JEN REGISTROVANÍ. U STARÝCH TÉMAT JE TO NYNÍ OPEN PRO VŠECHNY!

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:09 ® HaD reakce na …
HaD

pracuje se na tom, tato funkce zatím zlobí

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 11:00 ® ZB reakce na …

toulovec: Smajlici mi nechybeji. :-) Naopak je mi prijemne, ze na me ze stranky neblika spousty ikonek a xychtiku. Staci az jeste pribude reklama.

Oznaceni doposud neprectenych prispevku bych velmi uvital. Jako vyborny napad se mi jevi prirazovani temat a clanku do svych oblibenych.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 10:25 ® frenki
frenki

Prutos: s těma příspěvkama by se mohlo něco udělat, taky nevím co je nové a co staré.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 10:14 ® Prutos
Prutos

Další supr vychytávkou je vyhedávaní v diskuzích podle data, to listuvání bývalo úmorné :-)) )

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 10:11 ® Prutos
Prutos

Potěšil mě větší formát fototeček,krásně se na to kouká. Už se v tom začímám pomalu orientovat a  jediné co mi tu opravdu chybý je zobrazení početu nepřečtených příspěvků.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 8:59 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

toulovec: Jestli Ty barvičky nebudou podle aktivity. Zelená On-line, oranžová – dlouho nic nedělal a červená – usnul u kompu.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 8:44 ® hajan reakce na …

Jo, těm barvám taky nerozumím, ale ještě včera se mi u témat s novou reakcí objevovalo N. Dneska už ne, tak nevím.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 7:41 ® toulovec reakce na …
toulovec

když se podívám na přihlášené uživatele, nerozumím barvičkám proč je někdo červeně, někdo zeleně?, chybí mi třídění uživatelů, a nebo jsem to ještě neobjevil. Pokud budu hledat někoho dejme tomu z Brna kdo má P povolenku a chodí na Svitavu......­.............­..

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 7:39 ® toulovec reakce na …
toulovec

chybí mi tu smajlíci

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 7:39 ® toulovec reakce na …
toulovec

dále se mi líbí ve foru ikonka „reakce na“ , to je docela finta :o)))

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 7:37 ® toulovec
toulovec

takže si budu chvíli povídat sám se sebou. V sekci Ostatní-počasí se mi líbí že tam je fakt snad opravdu všechno.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1