Chytej.cz

Nové funkce Chytej.cz necteno

3.2.2006 | toulovec | 8.906 zobrazení | 106 odpovědí

Tak jak to tu prolejzám, přicházím na stále nové a nové vychytávky a nestačím se divit. Objevili jste něco co Vás potěšilo? nebo něco co Vás zklamalo? Nějakou malou fintu? Něčemu nerozumíte? Chlubte se, ptejte se

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 23. prosince 2008 ve 14:47 ® Losfedos
Losfedos

ano potesili reviry…

reagovat
Pátek 19. prosince 2008 v 18:05 ® Cudla
Cudla

Fuj sám sebe sem se lek ,jinak paráda občas „víš“ským komunikuješ

reagovat
Pátek 19. prosince 2008 v 16:53 ® 1Mara
1Mara

Davide moc pěkně udělaný,a užitečný děkuji.

reagovat
Pátek 19. prosince 2008 v 10:11 ® Prichy
Prichy

HaD: tvuj den musim mit nejmene 48 hodin, jinak neni mozne, samozrejme chvalim

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:38 ® sus1

Revíry – príma.:-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:37 ® HaD reakce na …
HaD

ano, ve spolupráci s ČRS to budeme aktualizovat

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:32 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

Had: – tak jsem se díval na ty revíry, moc pěkný, informace k revírům se budou aktualizovat průběžně? Kouknul jsem na jeden náš revír a příští rok to tam bude jinak, ale jak jsem řekl na začátku moc pěkný, dobré obohacení webu

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:22 ® HaD
HaD

Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 17:13 ® vagi
vagi

regulus: nazdárek, nevím, jestli to jde. Mám v profilu jinou, než se mi objevuje u příspěvků. :-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 17:10 ® regulus reakce na …
regulus

No koukám, že si to budu muset taky přefachčit, je to nějaký zmršený :-D

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 17:09 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – bejt tebou, tak si hodím do profilu lepší fotku, kdo se na tebe má furt dívat. -:))))

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 16:49 ® Robur
Robur

nebylyyy

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 16:45 ® Robur
Robur

nechcu répat, ale nebyli ty fotky dřív ostřejší nebo větší nebo tak něco:-) , ale jinak je to super oživení, už bay něco napsal Mick

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:52 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

mám já tam vůbec fotku?

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:29 ® chosebaits
chosebaits

Tato změna je dobrá,je to tu hned pestřejší.)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:14 ® Michal/
Michal/

hmmm, to je zajímavý. Raději si nechám v profilu kapra, ještě by se přišlo o některé členy chytej, jelikož by se natolik vyděsili, že by dostali srdeční příhodu :-D

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:00 ® skwor
skwor

Ta novinka se mi líbí :-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:54 ® Kubah

Zkouška :-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:48 ® gomz
gomz

HaD:super zmena!

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:46 ® HaD reakce na …
HaD

byl jsem moc HRRR. Už by to mělo jet :-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:42 ® Robur
Robur

asi už vím, čím to bude. Jem vyfocený zepředu ne z profilu:-D

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:41 ® sus1 reakce na …

Robur:Mě to teda nevadí,že Tě nevidim.:-)) )

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:38 ® Robur
Robur

se nevidím, nebude to tím, že jsem doma u počítače? Poraďte

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:38 ® Robur
Robur

kde, po,kus:-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:24 ® sus1

Tak se vagi dočkal.:-)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:18 ® HaD
HaD

Máme pro Vás malý dárek k vánocům: v diskuzích a fórech nyní zobrazujeme Váš obrázek z profilu:-) a během pár dní přibudou dárky další

reagovat
Středa 28. února 2007 v 6:33 ® Axamith
Axamith

Zjistil jsem, že i když mám zapnuté smajlíky, tak mi nejedou. Dále se tu měla objevit možnost editace vlastního příspěvku, ale nikde jsem neviděl tuto funkci v praxi. U vyhledávání osob jsem si všiml, že zadám např. had a vyjede mi hejno lidí, kteří nejsou hadem a onen dotyčný je většinou až nakonci. Nechci tímto kritizovat tento RS, před Revokem hluboce smekám.

reagovat
Sobota 24. února 2007 ve 20:18 ® mirmen

CeP, nepsal jsem o mejlech. Měl jsem na mysli práci vyhledavače na stránce .. zadám do okénka vyhledavače svůj nick a vykopne mně to mé vlastní příspěvky či text, ve kterém se na mne někdo odvolává, ale .. na druhou stranu .. možná lépe, že je to tak, jak je :-)

reagovat
Sobota 24. února 2007 ve 14:14 ® Prichy reakce na …
Prichy

CeP: normalne mam 70–120mailu denne, uz by me to taky napo… . Nemyslim, ze je to tak narocne, u zajmovych webu (hlavne for) to je normalni f-ce, jde samozrejme u jednotlivych uzivatelu vypnout ci zapnout (navic to rozlisuje registrovane a neregistrovane uzivatele). Pricemz jde nastavit i takova moznost, ze se nezasila zprava o prispevku hned, ale casove, cili zahrnuje treba X prispevku za jeden den. Obecne vzato fantazii se meze nekladou......da to jiste trochu prace revokymu, ale uzicna vec pro hromadu lidi by to urcite byla.

reagovat
Sobota 24. února 2007 v 11:12 ® CeP
CeP

mirmen, prichy> idea to neni spatna, ale pak by nas v nekterych pripadech mohly ty maily zasypat. a to dosti zhusta u aktivnejsich jedincu v pripade prispeni ve vice aktivnich diskuzich. priklad: myslim ze jsem prispel v hradci a okoli, ostrave a okoli, stopro zde, ve veletrku, sraz anketa atd… a protoze jsou to vsechno aktivnni diskuze tak bych velmi pravdepodobne nestihal odpovidat maily upozornujici na kazdy dasli prispevek… spis bych to videl tak ze by se pridala obdoba interni posty v uzivatelskem menu kde by blikalo eNko podobne jako u nove posty a kdyz na nej kliknu, tak by se mi rozbalilo treba deset diskuzi ve kterych jsem prispel a pribyly tam prispevky s tim, ze by tam byla moznost nalistovani dalsich destet…dalsich destet…dalsich destet…atd… (jak tady uz nekdo zminoval.. ze, regule.. :-) )

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...