Vyhledávání
Editace
2.2.2006 | BoBo-Falknow | 2.240 zobrazení | 22 odpovědí
Viděli by jste rádi na novém chytej možnost editace záznamů v diskuzích a fórech?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. února 2006 v 9:29 ® fikus reakce na …
-
Nordboy> v tomhle si dovolím nesouhlasit, myslím, že mazání celých textů by mělo zůstat jen v kompetenci admina. To by se pak mazalo a mazalo a v diskuzi by se pak nikdo nevyznal.
reagovat
O smazání duplicitního textu můžeš vždy požádat, admini jsou celkem pohotoví. Na novém chytej jsem ocenil historii příspěvků. Bezvadná věc. Mrkneš se do historie své nebo i někoho jiného a hned víš s kým máš tu čest. Kdyby měl někdo možnost měnit nebo mazat své příspěvky, vytratilo by se kouzlo historie diskuze. - Pátek 17. února 2006 v 8:07 ® Tomash
-
Určitě – některý hrubky jsou tam nasekaný hned – je to ui kvůli tomu, že se člověk snaží rychle psát… jsem pro + rozumně to časově omezit.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2006 v 9:58 ®
-
Já bych se s editací také nezatěžoval, ale ocenil bych, kdyby šlo úplně smazat co jsem napsal…a odeslal. Myslím tím situaci, kdy zblbnu a odešlu zprávu třeba 2×, tak aby bylo možno jednu smazat. Jinak je docela fajn, když si můžeme přečíst texty v „původním znění“.
reagovat - Středa 15. února 2006 ve 20:24 ® ZN
-
jo, pět minut a dost.
reagovat - Středa 15. února 2006 ve 20:16 ® mirmen reakce na …
-
doplním – ano ,jako možnost pro ty, kteří chtějí editaci využívat. Možnost nerovná se povinnost pro ty, kteří ji využívat nechtějí
reagovat - Středa 15. února 2006 ve 20:08 ® joba
-
jednoznačně ne, nejsme ve škole takže bych se na pravopis ,,vikašlal,, důležitý je co tím chtěl básník říci ne ? navíc by jsme přišli o některé brilantní kousky
reagovat))jak už tu bylo řečeno já sice taky dost často překlepávám atd ale podle mě je to zbytečný
- Úterý 7. února 2006 v 17:23 ® mirmen
-
ano
reagovat - Úterý 7. února 2006 v 17:13 ® PV
-
mám stejný názor jako FABI a jemu podobní: povolit editaci na omezenou dobu cca 5 minut. Já osobně píšu jako dyslektik, takže to co napíšu si po sobě musím zkontrolovat a občas se stejně uklepnu. Ale je fakt, že některé příspěvky jsou takové perly, že editace je učiní nezajímavými.
reagovat - Úterý 7. února 2006 v 15:45 ® FABi
-
Jsem pro možnost editace, s omezením na 5 minut, to by mělo stačit. Kolikrát rychleji myslím než píšu a pak to podle toho vypadá.
reagovat - Neděle 5. února 2006 ve 2:12 ® regulus reakce na …
-
Fikus jak povídáš, některé překlepy jsou opravdu podstatně zajímavější než celý příspěvek.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 20:55 ® fikus
-
Editace je sice fajn, ALE mohli bychom díky ní přijít o slovní perly které se tu v minulosti objevily a doufám, že objevovat budou. Když si zametu před vlastním prahem a za všechny připomenu můj „Pewer Baint“, tak mi nezbývá než konstatovat: Editace – NE
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 20:37 ® TomášN reakce na …
-
jsem členem Fordfans fóra a tam máme editaci vyřešenou tak,že se ti potom pod textem objeví něco ve smyslu : Příspěvek byl autorem 2 x upraven.Naposledy dne........ .To by nemuselo být špatný,ne?Pokud by to ovšem nebyl technický problém.
reagovat - Sobota 4. února 2006 ve 20:32 ® František
-
Rozhodně a asi nejlíp tak, jak navrhuje regulus.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:00 ® Bosanac
-
Kazdopadne
reagovatSkoro vzdycky potrebuji opravovat i/y
- Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:43 ® Prutos
-
Taky sem pro.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:54 ® Hora
-
Bylo by to dobré,nikdo není neomylný a nějaká chyba nebo doplnění se najde.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 19:11 ® TomášN
-
ano
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 18:17 ® Robur
-
Já jsem též pro. Editace = oprava.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 18:11 ® Marcel
-
Tak tak, na to jsem si vzpoměl až po odeslání. Kdyby byl EDIT …
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 18:03 ® regulus
-
Možná už jsem to psal, ale když je taková otázka. Ano, ale s časově omezenou platností, např. možnost editace do 10 minut po odeslání. Důvod? Ono by se pak mohlo stát, že někdo něco napíše, druhej den mu dobrnkne co tam vlastně napsal a příspěvek změní a za voly jsou ti ostatní, protože nezávislý čtenář by vůbec nechápal, co proti tomu všichni mají.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 17:36 ® Marcel
-
No bylo by to fajn, někdy se překlepnu nebo napíšu kravinu kterou nikdo nemůže pochopit
reagovatTakže ANO.
- Čtvrtek 2. února 2006 v 17:29 ® BoBo-Falknow
-
Já jo
reagovat