Chytej.cz

Nové chytej necteno

1.2.2006 | revoke | 6.924 zobrazení | 76 odpovědí

Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 8. února 2006 ve 12:01 ® Hrouzek003

Myslím ,že je vhodné zvýraznit – odpovědět na téma -příkaz se nedobře hledá na stránce. Dále , ale jak již je uvedeno – vyhledání tématu a článků v Chytej .cz. Mohlo by být např pod aktuálním tématem.Jako bonbónek by mohlo být počasí s tlakem a doporučení chytání druhu ryb. Jinak je Chytej.cz supr a děkuji.

reagovat
Středa 8. února 2006 v 0:07 ® CeP reakce na …
CeP

ouha. opravuji. pidipismo je problem pouze opery. FF zobrazuje spravnou velikost.

reagovat
foto/forum/2006/th-img12.jpg
Úterý 7. února 2006 ve 23:08 ® CeP
CeP

nosna otazka v tematech je pidipismem, takze se jakoby vytraci a priznam ze ji obcas musim vlastne hledat. mozna by stalo za to ponechat ve stejne velikosti, nebo alespon vytahnout pozadim. pripadne oboji.

reagovat
Úterý 7. února 2006 ve 20:52 ® HaD reakce na …
HaD

mirmen: vyhledávání se dokončuje ;-)

reagovat
Úterý 7. února 2006 v 19:46 ® mirmen

a)mělo by se usnadnit – zvýraznit – přispění k tématu, nějakou jinou barvou označit text : " …odpovědět na téma" ( červenou, modrou??)

1. chybí mi vyhledavač – příklad : budu hledat zmínku o firmě EXORI, zadal bych slovo do vyhledavače a vykoplo by mi to vše, co se o EXORI psalo.
reagovat
Úterý 7. února 2006 v 18:10 ® srami
srami

Jo tláčítko poslední přečtený by se hodilo jsem pro zavedení popřípadě aby se objevoval počet nových tak jak to bylo postaru.Dííííky

reagovat
Sobota 4. února 2006 v 0:16 ® obor

Asi budem jeden z mála konzervatívcov, pre mňa starý chytej zatiaľ lepší, kým sa zorientujem v tejto novej džungli ešte chvíľu potrvá!

reagovat
Pátek 3. února 2006 ve 21:25 ® Cudla
Cudla

Na to že jsem „zakopal“přihlášení tak paráda,pro počítačového analfabeta objevuji i objevené a otomto je POVEDLO SE.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 8:32 ® dzandys
dzandys

Jak poznám v diskuzi,že je tam něco novýho?Dokud disk. neotevřu tak to nepoznám a i potom nemám nové příspěvky nijak zvýrazněný.Že by chyba na mém přijímači?

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 7:51 ® toulovec
toulovec

chybí mi ve foru tlačítko „jdi na poslední přečtený“ tlačítko „nejstarší“ mi přijde naprosto zbytečný, vím že ho nikdy nepoužiju.

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 1:49 ® Prutos
Prutos

Paráda,už jsou přenesené i osobky. Díky! Koukal sem že tam mám i ty co sem dávno smazal :-D HaDe,ty kulišáku! Že ty si je schováváš abys měl po večerech co číst :-)) )

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:52 ® Čajda

Náhodou jsem se dostal na počítač,chtěl po delší době otevřít svoje nejoblíbenější stránky a zírám i bez Vizíru. Překvapení bylo příjemné,stránky jsou parádní a přehledné.Díky za ně. Jenom se musím připojit k ostatním kolegům s nářkem nad barvou pozadí(chybí kontrast) a chybějícímu obrazení počtu nepřečtených příspěvku. Ale jinak opravdu paráda a gratuluju.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:33 ® ZB

Kdo spachal ty barvy? Hruza! Spatne citelny text na sedem pozadi to je hustota. A barva kolem, taky dost desna volba. Misto toho, aby uzivatele okoli zbytecne neobtezovalo a pusobilo na oci klidne, tak tohle do oci uplne bije.

Jinak je videt obrovska porce vykonane prace. Diky.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:27 ® CeP
CeP

MiraH> bohuzel s Operou musis na prihlasovaci formular trochu od lesa. zkus to prez tenhle odkaz : chytej.com . ja se prihlasuju jedine takhle.
s odesilanim prispevku do diskuze mam podobne problemy jako ty. vzdycky mi nabehne cca 23–24kb a na tom prenos zamrzne i kdyz se tvari ze maka. chvilku pockam, zastavim to a refreshnu. prispevek na chtej normalne visi jako by se nechumelilo. obcasna nedostupnost serveru dle HaDa zpusobena potizemi ze strany hostingu na ktery s novym chytej presel. tedy jestli jsem to dobre pochopil. vetsinou je ale nedostupnost kratkodobou zalezitosti. chce to vydrzet. snad se to zlepsi. pokud se tyka ostatnich nedostatku prosim o strpeni. HaD na nich s realizacnim tymem jiste neunavne pracuje. rodi se tu zcela novy chytej a holt ho provazi porodni bolesti.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:24 ® TomášN reakce na …
TomášN

Taky mi to u jedný odpovědi udělalo,ale už je to O.K.Nech to bejt,to se uklidní :-)

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:20 ® Michajda
Michajda

Co dělám špatně? Odešlu jeden příspěvek a při každém novém načtení stránky se tam přidá ten samý znova. Nechápu vo co GO. Co s tím ? Poraďte :o(

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:16 ® Michajda
Michajda

Graficky velmi zdařilé, ale zdá se mi to méně přehledné než ty staré stránky. Ale možná to bude „na zvyku“. Třeba zrovna "odpovědět na téma " jsem hledal vcelku dlouho. :o)

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:14 ® Michajda
Michajda

Graficky velmi zdařilé, ale zdá se mi to méně přehledné než ty staré stránky. Ale možná to bude „na zvyku“. Třeba zrovna "odpovědět na téma " jsem hledal vcelku dlouho. :o)

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:13 ® Michajda
Michajda

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:01 ® MiraH reakce na …

omlouvám se za předchozí ukliknutí a k věci, stránky jsou vnepoužitelné při rozumné míře zabezpečení počítače a použití jiného browseru než IE: používám operu a 1/ nemohu zaboha najít přihlašovací formulář, nezobrazuje se 2/ nevím jestli je místy design extravagantní nebo pouze chybně napsaný, teď v IE vidím, že je to chyba 3/z Opery se mi vůbec nezdařilo odeslat příspěvek, pořád dokola generuje zprávu Nelze se připojit ke vzdálenému serveru Pokoušíte se přistoupit na adresu www.chytej.com která je nedostupná. Zkontrolujte, je-li adresa zadána správně, a zkuste stránku načíst znovu.

Zkusil jsem Firefox, menu samozřejmě nereaguje díky použití onmouseover,…

Abych přispěl troškou do mlýna sáhl jsem letos poprvé a doufám naposledy k IE, držím palce v další práci

reagovat
foto/forum/2006/th-img6.jpg
Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:52 ® MiraH
reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:36 ® okys

Staré stránky byly dobré, nové jsou výborné a až budou naplněny ty encyklopedie, bude to super! Díky tvůrci!

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:16 ® Frk
Frk

Včera jsem se té rudé lekl ;-) )) Dneska to vypadá mnooohem lépe ;-) ). Jen tak dál. Prima.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:11 ® PJ

Připojuju se s chválou, rozhodně změna k lepšímu. Potíže s barvama nemám, ale na starších obrazovkách to asi může být horší.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:10 ® TomášN
TomášN

Věřím,že ty barvy Dejv dodělá,to je minimum (ne pro mě).Hlavní je že šlape tento web,jde vidět obrovitánský kus práce,za což patří ohromný dík všem zúčastněným osůbkám.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:06 ® Kazan

No, je to nářez, plácám se tu jak ryba na suchu, pro začátek, určitě mi vadí ty barvy písmenek, šedivý písmenka na šedivém podkladu nic moc pro má očka.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:00 ® Hora
Hora

Je to super,jenom doladit barvy.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:46 ® HaD reakce na …
HaD

Seznam bude Zede, už jsem to psal víckrát. Tu recenzi mi připomeň až odezní porodní bolesti.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:44 ® zedus
zedus

No dobré to tu je. :-) Akorát sem zatím nenašel seznam všech registrovaných uživatelů a taky si moji recenzi na esoxe připsal zetorovi. :-)

reagovat
Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:37 ® HaD
HaD

nazdaaaar… tak bojuj..

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1