Vyhledávání
Nové chytej
1.2.2006 | revoke | 6.924 zobrazení | 76 odpovědí
Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. února 2006 ve 12:01 ® Hrouzek003
-
Myslím ,že je vhodné zvýraznit – odpovědět na téma -příkaz se nedobře hledá na stránce. Dále , ale jak již je uvedeno – vyhledání tématu a článků v Chytej .cz. Mohlo by být např pod aktuálním tématem.Jako bonbónek by mohlo být počasí s tlakem a doporučení chytání druhu ryb. Jinak je Chytej.cz supr a děkuji.
reagovat - Středa 8. února 2006 v 0:07 ® CeP reakce na …
-
ouha. opravuji. pidipismo je problem pouze opery. FF zobrazuje spravnou velikost.
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 23:08 ® CeP
-
nosna otazka v tematech je pidipismem, takze se jakoby vytraci a priznam ze ji obcas musim vlastne hledat. mozna by stalo za to ponechat ve stejne velikosti, nebo alespon vytahnout pozadim. pripadne oboji.
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 20:52 ® HaD reakce na …
-
mirmen: vyhledávání se dokončuje
reagovat - Úterý 7. února 2006 v 19:46 ® mirmen
-
a)mělo by se usnadnit – zvýraznit – přispění k tématu, nějakou jinou barvou označit text : " …odpovědět na téma" ( červenou, modrou??)
- chybí mi vyhledavač – příklad : budu hledat zmínku o firmě EXORI, zadal bych slovo do vyhledavače a vykoplo by mi to vše, co se o EXORI psalo.
- Úterý 7. února 2006 v 18:10 ® srami
-
Jo tláčítko poslední přečtený by se hodilo jsem pro zavedení popřípadě aby se objevoval počet nových tak jak to bylo postaru.Dííííky
reagovat - Sobota 4. února 2006 v 0:16 ® obor
-
Asi budem jeden z mála konzervatívcov, pre mňa starý chytej zatiaľ lepší, kým sa zorientujem v tejto novej džungli ešte chvíľu potrvá!
reagovat - Pátek 3. února 2006 ve 21:25 ® Cudla
-
Na to že jsem „zakopal“přihlášení tak paráda,pro počítačového analfabeta objevuji i objevené a otomto je POVEDLO SE.
reagovat - Pátek 3. února 2006 v 8:32 ® dzandys
-
Jak poznám v diskuzi,že je tam něco novýho?Dokud disk. neotevřu tak to nepoznám a i potom nemám nové příspěvky nijak zvýrazněný.Že by chyba na mém přijímači?
reagovat - Pátek 3. února 2006 v 7:51 ® toulovec
-
chybí mi ve foru tlačítko „jdi na poslední přečtený“ tlačítko „nejstarší“ mi přijde naprosto zbytečný, vím že ho nikdy nepoužiju.
reagovat - Pátek 3. února 2006 v 1:49 ® Prutos
-
Paráda,už jsou přenesené i osobky. Díky! Koukal sem že tam mám i ty co sem dávno smazal
reagovatHaDe,ty kulišáku! Že ty si je schováváš abys měl po večerech co číst
)
- Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:52 ® Čajda
-
Náhodou jsem se dostal na počítač,chtěl po delší době otevřít svoje nejoblíbenější stránky a zírám i bez Vizíru. Překvapení bylo příjemné,stránky jsou parádní a přehledné.Díky za ně. Jenom se musím připojit k ostatním kolegům s nářkem nad barvou pozadí(chybí kontrast) a chybějícímu obrazení počtu nepřečtených příspěvku. Ale jinak opravdu paráda a gratuluju.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:33 ® ZB
-
Kdo spachal ty barvy? Hruza! Spatne citelny text na sedem pozadi to je hustota. A barva kolem, taky dost desna volba. Misto toho, aby uzivatele okoli zbytecne neobtezovalo a pusobilo na oci klidne, tak tohle do oci uplne bije.
Jinak je videt obrovska porce vykonane prace. Diky.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:27 ® CeP
-
MiraH> bohuzel s Operou musis na prihlasovaci formular trochu od lesa. zkus to prez tenhle odkaz : chytej.com . ja se prihlasuju jedine takhle.
reagovat
s odesilanim prispevku do diskuze mam podobne problemy jako ty. vzdycky mi nabehne cca 23–24kb a na tom prenos zamrzne i kdyz se tvari ze maka. chvilku pockam, zastavim to a refreshnu. prispevek na chtej normalne visi jako by se nechumelilo. obcasna nedostupnost serveru dle HaDa zpusobena potizemi ze strany hostingu na ktery s novym chytej presel. tedy jestli jsem to dobre pochopil. vetsinou je ale nedostupnost kratkodobou zalezitosti. chce to vydrzet. snad se to zlepsi. pokud se tyka ostatnich nedostatku prosim o strpeni. HaD na nich s realizacnim tymem jiste neunavne pracuje. rodi se tu zcela novy chytej a holt ho provazi porodni bolesti. - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:24 ® TomášN reakce na …
-
Taky mi to u jedný odpovědi udělalo,ale už je to O.K.Nech to bejt,to se uklidní
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:20 ® Michajda
-
Co dělám špatně? Odešlu jeden příspěvek a při každém novém načtení stránky se tam přidá ten samý znova. Nechápu vo co GO. Co s tím ? Poraďte :o(
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:16 ® Michajda
-
Graficky velmi zdařilé, ale zdá se mi to méně přehledné než ty staré stránky. Ale možná to bude „na zvyku“. Třeba zrovna "odpovědět na téma " jsem hledal vcelku dlouho. :o)
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:14 ® Michajda
-
Graficky velmi zdařilé, ale zdá se mi to méně přehledné než ty staré stránky. Ale možná to bude „na zvyku“. Třeba zrovna "odpovědět na téma " jsem hledal vcelku dlouho. :o)
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:13 ® Michajda
-
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 23:01 ® MiraH reakce na …
-
omlouvám se za předchozí ukliknutí a k věci, stránky jsou vnepoužitelné při rozumné míře zabezpečení počítače a použití jiného browseru než IE: používám operu a 1/ nemohu zaboha najít přihlašovací formulář, nezobrazuje se 2/ nevím jestli je místy design extravagantní nebo pouze chybně napsaný, teď v IE vidím, že je to chyba 3/z Opery se mi vůbec nezdařilo odeslat příspěvek, pořád dokola generuje zprávu Nelze se připojit ke vzdálenému serveru Pokoušíte se přistoupit na adresu www.chytej.com která je nedostupná. Zkontrolujte, je-li adresa zadána správně, a zkuste stránku načíst znovu.
Zkusil jsem Firefox, menu samozřejmě nereaguje díky použití onmouseover,…
Abych přispěl troškou do mlýna sáhl jsem letos poprvé a doufám naposledy k IE, držím palce v další práci
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:52 ® MiraH
- reagovat
- Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:36 ® okys
-
Staré stránky byly dobré, nové jsou výborné a až budou naplněny ty encyklopedie, bude to super! Díky tvůrci!
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:16 ® Frk
-
Včera jsem se té rudé lekl
reagovat)) Dneska to vypadá mnooohem lépe
). Jen tak dál. Prima.
- Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:11 ® PJ
-
Připojuju se s chválou, rozhodně změna k lepšímu. Potíže s barvama nemám, ale na starších obrazovkách to asi může být horší.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:10 ® TomášN
-
Věřím,že ty barvy Dejv dodělá,to je minimum (ne pro mě).Hlavní je že šlape tento web,jde vidět obrovitánský kus práce,za což patří ohromný dík všem zúčastněným osůbkám.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:06 ® Kazan
-
No, je to nářez, plácám se tu jak ryba na suchu, pro začátek, určitě mi vadí ty barvy písmenek, šedivý písmenka na šedivém podkladu nic moc pro má očka.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:00 ® Hora
-
Je to super,jenom doladit barvy.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:46 ® HaD reakce na …
-
Seznam bude Zede, už jsem to psal víckrát. Tu recenzi mi připomeň až odezní porodní bolesti.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:44 ® zedus
-
No dobré to tu je.
reagovatAkorát sem zatím nenašel seznam všech registrovaných uživatelů a taky si moji recenzi na esoxe připsal zetorovi.
- Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:37 ® HaD
-
nazdaaaar… tak bojuj..
reagovat