Vyhledávání
Znovu prosím, PIŠTE RECENZE!"
31.1.2006 | playboy007 | 2.272 zobrazení | 3 odpovědi
Po více než půlroční přestávce ZDRAVÍM VŠECHNY CHYTEJáky!!! Díky novému zaměstnání se vracím mezi Vás A hned mám na Vás, kolegové, výzvu: Jak už jsem psal někdy vloni, je škoda, že se více nepíší recenze. Trochu mě zarazilo, že za tu dobu co jsem na chytej. cz nechodil téměř žádná nepřibyla. Myslím si, že by to spoustě lidí pomohlo s rozhodováním co si pořídit a co ne. A proto Vás opět vyzývám: PIŠTE PROSÍM RECENZE! P. S.: Dobré příklady táhnou a tak se pokusím sesmolit recenzi na mého miláčka Féďu (Fenwick HMX Iron Hawk). Tak zatím, přátelé.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. ledna 2006 ve 20:07 ® Klon
-
no ja bych třeba nějakou recenzi sesmolil,mám velmi dobreho přítele,který má prodejnu rybářských potřeb,takže se dostanu k hodně vecem a můžu si je i pujčit. ale nevím jak se recenze pisou,so se pise,a tak. Např. co napsat k navijaku než vlastnosti,myslim,že jak se toci klickou apod asi nikoho nezajima.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 19:57 ® maze
-
U všech recenzí tady uveřejněných jsou v rubrice komentáře nějaký vocasoviny. Myslím že to tam nemá co dělat.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 13:59 ® playboy007
-
HaD: prosím o přejmenování tohoto fóra např. na " Znovu prosím, PIŠTE RECENZE!" lépe to vystihne to podstatné… díky playboy007
reagovat