Chytej.cz

Prsačky - broďáky necteno

29.1.2006 | Libor | 25.982 zobrazení | 106 odpovědí

Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zi­ma, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. ledna 2010 v 1:30 ® hecht
hecht

regulus> Trochu mu křivdíš, Char má s lepidly dost zkušeností z práce. Co si pamatuju, tak jich při své profesi používá docela dost.Pravda je ale ta, že nemůže vědět, jakou že hmotu Ti ten šikmoočko použil na tu botu.Radu bych měl, uřízni kousek té podrážky, a zkus jaké ředidlo, či rozpouštědlo to bude leptat.Pak použít lepidlo s touto složkou.A nebo na jistotu pár kusů stovek hřebů, špičkou ven, a budou za tebou lítat jiskry od křemene i betonu :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 1:07 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> ja richtig, akorát to nedrží … :-)) )

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:46 ® džigit reakce na …

regulus> se robiš kozy? U nas fšecko napravi sekunďak :-D

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:44 ® regulus
regulus

Mezi nama děvčatama, to jsou fakt skvělý rady, Chemopren, Char ty si seš opravdu tak jistej, že to na tý umělý hmotě bude držet??? Já teda ne, proto jsem to taky nenapsal. Prostě 99% českýho národa si myslí, že všecko zalepí Chemoprén (k Alkaprenu co se dřív dělával si to nemůže ani čuchnout) a Kanagom, problém je v tom že ti to nedrží vždy, na čemkoliv a všude. Zrovna v tomto případě jsou obě varianty blbě. Ještě jste zapoměli na sekundový lepidlo, to je taky v módě.

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:05 ® Losfedos
Losfedos

tyhle mam a za tu cenu super.http://www­.rsp-fishing.cz/obuv/lex­po-prsacky-nylonove

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:13 ® sethy reakce na …
sethy

BigMike> nebo koberec

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:08 ® Char reakce na …
Char

BigMike> nalep na podrážku filc lepidlem chemopren, lepidlo nanes na obě strany, nech hvilku zavadnout a poté přitiskni obě strany k sobě.

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:42 ® BigMike

Podrážka pěkně hrubá!!! Ještě mě napadlo to rozdrásat rašplí a pokud ani to nepomůže, prostě to obrousit do roviny a podlepit tím filcem a nebo gumou z velké duše! Také mi někdo radil dojít do pneuservisu a nechat si to tam navařit, jenže ta umělá hmota to asi nedovolí! V normál gumových broďákách šplhám po jezech i těch okolních vybetonovaných kamenných náspech jak pavouk:))

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:27 ® regulus reakce na …
regulus

BigMike> pokud to má na podrážce hrubej vzorek, tak asi nic, pokud je ta podrážka hladká nebo aspoň relativně hladká nebo jde zarovnat, tak to podlepit filcem. Lepidlo nevím, je třeba zjistit, co bude držet na tý umělý hmotě, v krajním případě tér (asfalt nebo jak se tomu u vás říká).

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:12 ® Robur
Robur

co to zkusit třeba natavit, lehce narušit strukturu podrážky a vsypat do toho písek se směsí lepidla

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:06 ® BigMike

Trošku to tu oživím, byť nevím jestli mi někdo poradí. Koupil jsem si předloni v Ravenu neoprény, po slevě něco slabě přes 1.000,– Klasika neoprén, ale boty na nich jsou z nějaké neskutečně těžké umělé hmoty – guma to není ani náhodou. A jaký mám problém? Na suchu v pohodě, ale když vlezu do vody nebo jen tu podrážku namočím, kloužou jako bejk! Chodit někde po jezu, po kamenech a podobném materiálu prostě nejde! Brouzdám v nich okolo vody, brodím… A tak se táži – co s tím? Čím to podlepit? Nějakou gumou? Jenže jakým lepidlem když je to umělá hmota neznámého původu a složení? Máte někdo podobné problémy?

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 ve 20:41 ® dam reakce na …
dam

hecht> to jsou standartní prsajdy, ale nejsou špatný, vyrábějí se pro několik značek

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 ve 14:54 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

hecht> vypadají slušně, ale ty ceny nejsou zrovna příznivý :-) G3 od simms vyjdou stejně draze jako u nás......... ten link e-shopu co posílal Regulus, tam vyjdou o polovinu levněji.......co je dost markantní rozdíl :-)

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 v 1:25 ® hecht
hecht

Tak pánové, já mám asi vybráno. Není to zcela z mé hlavy ale kápnul jsem na to u sousedů. Za ty prachy, s tím vzhledem a parametry není vo čem … http://www.taimen.com/…uct_info.php?…

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:55 ® Libor reakce na …
Libor

sethy> rychlé, stručné, výstižné :-)

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:53 ® sethy reakce na …
sethy

Libor> v gumě se potit budeš, nebrat:)

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:41 ® Libor reakce na …
Libor

progres5> a jsou dobré na léto, nepotí se v tom pak člověk?

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:31 @ progres5

Kvalitních prsaček je určitě více. Já mohu z vlastní zkušenosti doporučit prsačky ELKA. Jsou vyrobeny v Dánsku , tedy v žádné Číně. ELKA dělá ještě broďáky do pasu a do rozkroku. Jsou vyrobeny z měkké, ale odolné gumy- nejde tedy o šusťáky. Nevím, kdo je dodává na trh, ale v každém větším krámě s ryb. potřebami je snad seženete.

reagovat
Středa 2. prosince 2009 ve 13:21 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> no dobře, já na každej odkaz neklikám … :-)

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 9:38 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> a na co jsem asi daval odkaz ja:) akorat je to na ceskych strankach.

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 9:35 ® Libor reakce na …
Libor

pánové, docela jste mě při ránu pobavili, ale jinak děkuju za rady.

hecht> souhlas, sušinky neustojí ani 50cm hloubku v proudu.

reagovat
Středa 2. prosince 2009 ve 3:15 ® regulus reakce na …
regulus

No a co kdyby jste přestali mudrovat o velikostech, jukli k simmsům na web http://www.simmsfishing.com/…oots_s8.html , klikli na nápis SIZE CHART a prostě si to tam přečetli. :-)) )

tomashr> koukám, že tebe je lepší přeskočit než obejít. :-)) )

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 0:33 ® sethy
sethy

jiris> tak tak L za velikosti znamena long (prodlouzene) a K za velikosti znamena king (širší) Jinak u Libora bych to videl tak na XLL ale fakt to chce radeji vyzkouset http://rybarske-potreby.monfish.com/…odaku-2.info

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 0:25 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

tomashr> příště to uděláme u nás, ale něco mě říká, že se stejně necháš odvézt :-)

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 0:21 ® tomashr reakce na …

MP-E65mm> Tak právě jsi předvedl prachobyčejnou českou závist – prostě nám ta žebra a horu piv závidíš :-) BTW já mám parametry 167cm a 95kg – Libor je na stejnou váhu přehnaně velkej :-)

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 0:18 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Libor> nesmíš se cpát při každé příležitosti dvěma kilama žebírek :-) :-) :-)

reagovat
Středa 2. prosince 2009 v 0:12 ® jiris
jiris

sethy> vim, ze mam LL. Ted nevim jak je to se značením, ale řekl bych, že L velikost jen ty mé jsou prodloužená verze. Ja choty zrusim za rok :-) To jsem fakt nečekal.

reagovat
Úterý 1. prosince 2009 ve 23:18 ® hecht
hecht

Libor> Tak to máš dle mého ideální proporce :-) Takhle má vypadat rybář, a ne ty sušinky co mají pod 50 Kg :-) Tak až zjistíš, co Ti padne za velikost, dej vědět a já si mohu koupit přes kopírák :-)

reagovat
Úterý 1. prosince 2009 ve 23:14 ® dam
dam

Libor> normální atlet

reagovat
Úterý 1. prosince 2009 ve 22:45 ® Robur
Robur

mám prsačky z Penny za 180Kč:-D , staré tuším Damy se rozpadly a náhodu jsem šel kolem, už přežily asi 5 vycházek:-D , te´d mohu vklidu čekat na veletrh

reagovat