Chytej.cz

OKUMA LONG BOW 60 necteno

29.1.2006 | Bery | 11.965 zobrazení | 15 odpovědí

Čau všichni, máte někdo zkušenosti s navijákem OKUMA LONGBOW 60 Baitrunner . Jestli jo tak mi dejte vědět jaký je problémy atd. . Zdá se mi docela OK a porovnání cena kvalita taky. Díky za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 27. září 2010 v 16:33 ® Alov reakce na …
Alov

MirekS> Tak koukám, že už si nakoupil. Sice podle mého trošku krok vedel, ale budíž. Časem poznáš. Navíc LBčka už nejsou co bývaly. Nedávno jsem měl v ruce nové LBčko a i prodejce mi potvrdil, že staréme nešahá ani po kotníky.Je to takový lepší Okuma Sting ray (eko řada).Stará řada LBček je doslova legenda. Poměr cena/kvalita byla super. Ale to už dávno není pravda. To co se vyrábí tuším od roku 2008 už je jen odvar. Bohužel. Snad ti bude dobře sloužit. Petruv zdar :-)

reagovat
Pondělí 27. září 2010 v 9:07 @ MirekS

Já je teď koupil. Ne sice v „60“ , ale ve „40“ tak jsem zvedav jak se osvědčí. Ale už to že mě na ně dali záruku 3 roky o něčem svědčí tak snad budou v pohodě.

reagovat
Středa 13. září 2006 v 15:42 ® magy12

Mam momentalne na predaj Epix 65 po 2 rokoch v bezproblemovom stave. Ten navijak je uzasny, ale pre moje potreby velky. Nevyuzil som ho..

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 0:32 ® Jarda carp
Jarda carp

Mám je taky a zatím jsem velice spokojený.Myslím .že je to opravdu { poměr – cena } super koupě ,nikoli promo ostatních kšuntů stejného hesla.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:10 ® Michajda
Michajda

Mám dva kousky na kaprouše a zatím jsou absolutně v pohodě. Nezklamaly a zdá se, že i něco vydrží.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 13:57 ® Bery

Tak Vám velice děkuji už jsem si ho koupil a těším se na sezónu Vím žě i ostatní navijáky jsou asi super a asi ještě lepší jenže jsou o něco dražší a jelikož se nevěnuji jen ,, Kaprařině " ale také muškařině a to znamená taky nějakou tu investici kupuji totiž další prut AFTMA 6–7 + naviják + šnůru atd. atd. atd. takže každá ušetřená koruna dobrá. Takže všem děkuji za Vaše názory a doporučení a pokud zas budu potřebovat tak se jistě ozvu. Děkuji Děkuji Děkuji

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 13:10 ® Tomasinecek

asi do nich taky pujdu…

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 8:35 ® mana01
mana01

Mam dva kousky asi rok a jsou super! Hlavne cena je paradni, ja je kupoval za 1390, dnes stoji 900– doporucuji.

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 ve 21:33 ® Klon
Klon

Tady jsem ti napsal vlastnosti ty posledni řady od Epixu. fakt stoji za to,tedy jestli chces jit do okumy

Okuma Epix PRO EPB

Naviják je v elegantním černo stříbrném provedení. Dvě náhradní Grafitové cívky s Titanovým okrajem pro delší hody jsou v ceně. Náhradní dvojitá klička také v ceně. Křížové navíjení s oscilačním systémem, který vyjímečně přesně ukládá vlasec na cívku . Hlavní klička je z hliníkové slitiny. Hlavní cívka je kovová a má titanovou hranu pro delší hody. Systém RESII. Naviják má počítačově vyvážený rotor. Madlo kličky je z měkčeného plastu a má příjemné držení. Titanová rolnička je osazena ložiskem. Jemně laditelná pření a zadní mikro brzda Přední brzda má o 30% větší brzdný povrch pro jemnější nastavení brzdy Zpětný chod zastavení v každé poloze Quick set – jednocestné ložisko té nejvyšší kvality.

Nejlepší řada navijáků s baitruner systémem od firmy Okuma. Nástupce velmi oblíbeného modelu Epix s kterými jsou zákazníci velmi spokojeni. Naviják je osazen kovovým mechanizmem s dlouhou životností a přesným navíjením vlasce.

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 ve 21:22 ® Klon
Klon

Tak Okumy long bowi mam,a jsou to fakt držaci,zatim me nenechali ve štychu,ale jak se tu už psalo tak je pravda ,že trochu kopou,ale jinak si nemužu stěžovat. Jestli můžu tak bych ti doporučil Okuma Epix PRO EPB,ja si je objednal a před pár dny dorazily,jsou fakt perfektni i když jsou o něco draší tak se to vyplati. vlastnosti si najdes určite sam a cena???daval jsem za jeden 2100Kč, kamarad ma epixi už 2 rok a bez sebemensich problemu a ten typ co jsem ti tam napsal je nejnovejsi s řady EPIX. snad jsem pomohl.

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 ve 21:00 ® sharkcom
sharkcom

koukal jsi na braunstarovy na okuma amazonium? Má 3 cívky, dvojitou i jednoduchou kličku a je i hezčí, myslím. Též jsem si chtěl koupit long bow ale pak se objevil amazonium. Podívej na něj.

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 v 19:40 ® Bery

Jo tak to je super chystám se ho koupit a taky jsem na věci docela praseeeee takže jsem rád za dobré reference navíc původní cena byla cca 1450 teď jen 900

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 v 19:25 ® Milky
Milky

Mám ho v 80-ce, která se už nevyrábí a jsem spokojen. Je to držák, nenáročný, masivní. Prostě „dělňas“. Okuma vyrábí levné a solidní věci. Na to, jaký jsem ns některé věci – prase, je zlatej!

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 v 19:06 ® snek

Vím, že je to trochu mimo, ale já šel do EPIXe a 100% spokojenost a cena je celkem v pohode!

reagovat
Neděle 29. ledna 2006 v 18:53 ® FuTuReMax

Zkoušel jsem ho u nás v prodejně(jestli je ton co myslím) a v porovnání s Okuma Patriot PTB 560 mi chod toho patriotu připadal znatelně lepší-nekopal tak a cena je cca stejná tuším.

reagovat