Chytej.cz

plovoucí hlubokopotápivé woblery necteno

21.6.2004 | Prizrak | 4.329 zobrazení | 14 odpovědí

Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 7. listopadu 2004 v 19:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Používám jedine plovoucí,ty neutrhnu. u dna volím rippery nebo twistery

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 v 0:08 ® BigMike

A co takhle dát plovoucího na 40–60 cm forpas a před to na slabší vlasec zátěž? Když je jo hloubka a nechci pro neznalost dna nasadit drahou hlobokopotápivou Rapku, řeším to trojobratlíkem a takto. Ale ne často, spíš to mlátím do těch 2 m. A když chci jo hluboko, nasadím twistra:-)

reagovat
Pátek 6. srpna 2004 v 17:47 ® jaryn

mám vyzkoušeno tahnout woblera opatně. Klepe o dno,ale není klepnutí jako klepnutí, když si myslím, že to je záběr nechávám to jakoby dobrat. Přišel jsem už sice takto o několik ryb, ale dříve jsem hned zběsile zasekával ve většině případů to nebyla ryba ajá vězel pevně ve vázce a to se pak špatně vyprošťuje. Jediná rada je prsačky, které se mi zaplatily na nástrahách za měsíc. Někdy stačí se dostat o 2 m blíž a vyprostí se. Dobrou zkušenost mám i s vyprošťovačem. Bohužel kde je největší "bordel " jsou většinou ryby.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2004 v 10:56 ® Prizrak

Jo tak to by mě taky zajímalo, protože jsem ho druhou vycházku utrhl Ale už mám objednanýho dalšího

reagovat
Neděle 1. srpna 2004 v 19:58 ® Dědek
Dědek

Tak jsem si udělal radost a koupil Rapala HUSKY JERK suspending ,zvukovou štiku 12cm do hloubky 2,4m. Ihned jsem jí byl namočit, ale zkušenosti nemám prakticky žádné. Chodí velice pěkně. Máte někdo vyzkoušené,jak rychle se potápí.Řek bych, že tak 10cm za vteřinu. Poraďte,za ty prachy jí nechci urvat

reagovat
Středa 28. července 2004 v 17:52 ® Prizrak

A co wobler RISTO RAP? Moc se o něm nepíše a v katalogu od Rapaly taky není. Že by byl blbej?

reagovat
Čtvrtek 1. července 2004 v 8:37 ® Dědek
Dědek

Konkrétně na Dalešicích je taková hloubka,že prostě nedosáhne

reagovat
Středa 30. června 2004 ve 14:23 ® Prizrak

Dedek: Ty bláho a jak to děláš, že ti nezobe dno, ale plave nade dnem?

reagovat
Středa 30. června 2004 v 9:28 ® HaD
HaD

na candoše je dobrý nahodit šikmo po proudu a pomalu rovnoměrně točit kličkou navijáku a špičkou prutu wobler plynule zrychlovat a zpomalovat.

reagovat
Úterý 29. června 2004 v 15:46 ® Dědek
Dědek

Kruci, já to snad nenapíšu – wobler.

reagovat
Úterý 29. června 2004 v 15:45 ® Dědek
Dědek

Samozřejmě woblwr, ne vobler. Na ten bych asi nic nechyt

reagovat
Úterý 29. června 2004 v 15:43 ® Dědek
Dědek

Co člověk, to asi jiný názor. Letos se mi na štiky osvědčil hluboko potápivý vobler celikosti 5cm – pstruh. Pomalejším stáčením ho vodím nade dnem, v mělkčích vodách ozobávám odno. Dost je to vytáčí, ale osobně mám více záběrů na rotačky a hlavně plandavky.

reagovat
Středa 23. června 2004 ve 14:22 ® Prizrak

dejme tomu, že štiky a candoše

reagovat
Pondělí 21. června 2004 v 16:32 ® esox

jaky ryby chces chytat?

reagovat