Vyhledávání
Drachkovitch
28.1.2006 | ripper | 4.981 zobrazení | 13 odpovědí
Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 30. ledna 2006 v 16:03 ® SS
-
Hajan sorry, já jsem to spetl, to byla knížka Jak se loví candát.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 13:08 ® Tomasinecek
-
tak ten system neznam???
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 8:50 ® hajan
-
SS: Ta kniha vyšla koncem roku 2005.
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 16:14 ® SS
-
Ripper, chtěl jsem si ji koupit již před rokem, ale u nás ji neměli, a jak to tak bývá tak se mě to vypařilo z hlavy.
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 15:33 ® ripper
-
SS-Ty systémky jdou právě úplně jednoduše vyrobit. Postup je detailně popsán právě v knize Úspěšné chytání candátů.
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 9:56 ® SS
-
Tomoucha- a prodává je, jestli ano tak za kolik?? že bych pár koupil
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 0:16 ® Tomucha
-
kamarádi je použivají. a slaví na to odst slušný úspěchy kamrád je v důchodu a vyrábí naprosto identický napodobeniny drachoviče jako je originál. jsou fakt super a má to v několika gramážích
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:42 ® jiris
-
ripper – tak to se niceho neboj a normalne na draskovitche pouzij ripper, kopyto, twistra nebo jinou gumu. A myslim, ze to pujde.
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:31 ® ripper
-
JIRIS-No vláčím asi 5 roků,tak nějaké zkušenosti už snad mám Ale vláčím jen s umělými nástrahami,proto ten dotaz ohledně Drachkovitche a rybář by měl zkoušet stále nové věci,jen tak se může něčemu naučit,nebo přiučit.
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:23 ® jiris
-
ripper – pokud mas v blyzkosti vodu, kde se candati nachazeji, urcite to vyzkousej. Nevim jestli mas s privlaci nejake zkusenosti, pokud ne. Tak nevim jestli je nejvhodnejsi zacit prave s Drachkovitchem, ale mozna se mylim. Urcite to zkus. Osobni zkusenost s lovem na drachkovitch a gumu je miziva, stale ziskavam zkusenosti.
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:13 ® ripper
-
JIRIS:Knihu jsem právě dostal od své přítelkyně na Vánoce a tak jsem chtěl znát názory i „našich“ rybářů. Zajímalo by mě hlavně spojení Drachkovitch a umělé nástrahy.
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:08 ® jiris
-
Tady neni co resit – doporucuji zapujcit v knihovne nebo si koupit knihu – USPESNE CHYTANI CANDATU
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 22:06 ® kubas
-
Na umělé nástrahy ho nepoužívám,používám ho jen,když vláčím mrtvou rybku
reagovat