Vyhledávání
Tipy Dovolená (Rodina/Ryby)
25.1.2006 | file | 7.262 zobrazení | 17 odpovědí
Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.
Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.
To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal
Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?
Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)
Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 7:55 ® Piranha
-
Ja jsem slysel o Rejzikově, je to u orliku nebo na orliku a je to tam celkem levny.Je tam i v arealu krasny koupaliste a k vode je to 40m chatka ma vse potrebna vc. persoly pro auto udirnu gryl vc dreva. www.rejzikov.cz
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 ve 20:27 @ ???
-
na 100% mohu doporučit ck Rybarka Hněvkovice chata Helena . Touhle dovolenou jsme nasadili vysokou ladku a bojím se ,že nic krásnějšího za ty peníze se asi nesežene. chata pro 6 osob. kuchyně perf. vybavená. k vodě 4 m . k chatě patří molo na které se dá nařídit v noci halogen tak že vydíte na návnadu atd. cena pro 6 osob 7400. wc, sprcha, ts voda prostě luxus.
reagovat - Úterý 7. listopadu 2006 ve 22:53 ® Hora
-
Podívej se tady, www.novydvursro.cz mohu jenom doporučit,hezká příroda,vody a ryb co hrdlo ráčí a okolí,podívej se a fantazie,jenom ta příjezdová cesta,je za –4.Ale po celou dovolenou nemusíš jet pryč,jezdí tam loď.
reagovat - Úterý 7. listopadu 2006 v 19:04 ® jake
-
www.kosky.cz Byli jsme tam toto léto – bohužel v srpnu, kdy počasí nic moc – rybářských revírů habakuk, hlavně vláčka – hafo štik, ale mírová žádná. Ale je tam hezky…
reagovat - Úterý 7. listopadu 2006 ve 14:44 ® novas32 reakce na …
-
oprava, jedna se o Strachotin, ne Strachtin
reagovat)
- Úterý 7. listopadu 2006 ve 14:44 ® novas32 reakce na …
-
Ve Strachtine na Novych Mlynech loni v dubnu dokoncovali vystavbu kempu pro rybare, prehrada cca 50 metru, ubytovani stany, chatky, po okoli zamky i turistika a spousta vinnych sklipku. Sice nemam zadne info, ale myslim, ze uz kemp urcite funguje. Tel. na majitele a mimo jine i na majitele jednoho z mistnich sklipku je 608830887
reagovat)
- Neděle 5. listopadu 2006 v 17:37 ® Shrek reakce na …
-
Já mám kontakt na chatu na přehradě Skalka u Chebu (Jesenice v dosahu cca 5 km) pro cca 5 osob,wc,voda,elektrika,koupelna,kuchyň,krb,gril.Cena kolem 4 tis.
reagovat)
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 12:51 ® njesek
-
chtěl jsem se zeptat,má někdo zkušenost s rybníkem Hodkov?
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 11:26 ® Robur
-
toto téma si nezaslouží zapadnout, takže mohu do osbky poslat 2 kontakty, oba objekty pro 8 lidí, chata kousek od Val. Bystřice či Rožnova,kde majitel sleví proti katalogu z cestovky cca 2000 Kč na±6000 další je Ševětín – 13 km od Veselí nad Lužnicí super chalupa pro dvě rodiny kolem 8500 Kč
takže se ptám, zda nemáte podobné kontakty nebo velmi dobré zkušenosti s nějakými objekty, ideální je pak kontakt přímo na majitele, neplatí se provize cestovce
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 9:37 ® indy
-
Tomasinecek: ubytování www. svitavice. cz ale trošku pozor, je tam nudistická pláž (www. naturista. cz Mně osobně to nevadí, ale s dětmi bych tam zatím asi nejel, i když je to tam velice hezký a asi tam mají i loďky.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 13:15 ® Tomasinecek
-
vite o necem u Kretinky?
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 9:11 ® nurse02
-
Prosím, prosím, neznáte někdo chatu v revíru Dyje 15, VN Vranov chata „MARUŠKA“ Podhradí n. Dyjí? Nebo jiné zkušenosti s chatami od CA Rybářka. Díky moc.
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:46 ® file
-
Quote: On 2006–01–25 14:40, rudla napsal: Zadej si na vyhledávači chaty a chalupy a objeví se ti cestovky kde si v pohodě vyberą. Např. www. agentnn. cz www. rybarka. cz Je jich tam hodně. Já tak jezdím 7rok a zatím jsem byl spokojený. Cenové relace od 4000 do 10 000 tisíc. Záleľí jak jsi náročný
Diky Zajima mne ale spis osobni zkusenost s konkretnim mistem. Odkazy se ale taky hodi.
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:40 ® rudla
-
Zadej si na vyhledávači chaty a chalupy a objeví se ti cestovky kde si v pohodě vyberą. Např. www. agentnn. cz www. rybarka. cz Je jich tam hodně. Já tak jezdím 7rok a zatím jsem byl spokojený. Cenové relace od 4000 do 10 000 tisíc. Záleľí jak jsi náročný
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:24 ® file
-
Quote: On 2006–01–25 14:18, Pytel napsal: No ja to neřeším rodiče mají přívěs od Března do Října na Žermanicke přehradě tak tam.
Hm asi si budu muset s nasima promluvit
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:18 ® Pytel
-
No ja to neřeším rodiče mají přívěs od Března do Října na Žermanicke přehradě tak tam.
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 14:07 @
-
Já jezdím na Novomlýnské nádrže do kempu Merkur. TADY Od vody je to cca 50 m a v okolí je hafo zámků,muzeum a nějakej ten vinnej sklípek se taky najde
reagovat