Chytej.cz

Silon na plavacku? necteno

24.1.2006 | Ciffik | 4.168 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…

uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 28. ledna 2006 ve 21:41 ® ripper

Byron Tefloncoated 0,15mm. Zatím se vždy osvědčil.

reagovat
Středa 25. ledna 2006 v 19:29 ® Mlady_Rybar

Trabucco T-force

reagovat
Středa 25. ledna 2006 v 9:34 @ 

zkus kliknout sem.

reagovat
Středa 25. ledna 2006 v 8:02 ® Ciffik
Ciffik

diky moc. mate nejakej odkaz na ten fendrel?. nebo aspon nejake blizsi info?. diky moc

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 23:50 ® dudu

Fendreel

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 23:31 ® xycht

Určitě Colmic Fendreel. fakt dobrej monofil

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 23:28 ® Pytel
Pytel

Colmic fendreel !!!

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:51 @ 

Quote: On 2006–01–24 21:50, Alivio napsal: slehy:to máš to samý jako já stim Byronem Ghost Power. Všichni ho chválí a já měl nějakej shit. Každopádně já ten colmic používám na vláčku a je fakt pevnej a tvrdej. Proto bych se na plavajdu možná bál ho použít. Zkusil bych něco měkčího. Používám Trabucco T-Force. Je průtažnější než ten colmic.

Omlouvám se,nevim na co jsem myslel,nejedná se o Ghost Power ale Silver Ghost.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:50 @ 

slehy:to máš to samý jako já stim Byronem Ghost Power. Všichni ho chválí a já měl nějakej shit. Každopádně já ten colmic používám na vláčku a je fakt pevnej a tvrdej. Proto bych se na plavajdu možná bál ho použít. Zkusil bych něco měkčího. Používám Trabucco T-Force. Je průtažnější než ten colmic.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:41 ® Slehy

Tak to bych klidně vyzkoušel ten Colmic fendreel. Dost lidí ho chválí. Já s ním nejlepší zkušenost nemám,ale asi jsem měl smůlu na nějakou špatnou várku nebo byl přestárlej. Už jsem si ho ale pro jistotu znova nekoupil.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:32 ® Ciffik
Ciffik

potrebuju spise nejaky univerzal na matchku chci chytat jak na rece tak stojaku a sem tam si zajit na prehradu…

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:29 ® Slehy

Výběr vlasce dost závisí na metodě lovu. Je celkem dost rozdíl chytat na odhoz s angličákem nebo třeba s boloňkou na řece. Na bolo používám Damyl Tectan,na odhoz Trianu red sinking a na bič a děličku Mitchel Quartz. Na návazce pak Tubertini fluorine a Shimano Ultegra. Všechny tyto značky mám již delší dobu vyzkoušené a jsem maximálně spokojen.

reagovat