Vyhledávání
Orlík (Velký Vír)
24.1.2006 | Carlos6 | 3.789 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes
P. S. : Planuji dovolenou
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2006 ve 13:32 ® file
-
pupak> Dekuji
Musim najit nejakej kompromis(rodinka/ryby) Zalozim na to nove tema
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 13:00 ® pupak
-
jo a ryb je tam dost nejsem sice spesialista na kapry, ale kapr kolem 50 neni problem, hodne cejnu a da se chytit uhor nej 85, candat nej 60, okoun nej 40, sumec mensi velikost 30–100 ja chyt jen ty 30–40
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 12:57 ® pupak
-
file – chatky osuntele bazen nefunkcni trochu zanedbane, dal od prehrady kolem velke budovy je to lepsi a udrzovanejsi jinak v lete asi spousta koupacu a rekreantu, jezdime tam bud v dubnu na dva dny nebo zas az v rijnu a spi se pod sirakem . . .
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 12:30 ® file
-
pupak> No zrovna na to koukam, chci tam letos jet s rodinkou. Byl jsem tam naposledy tak pred 10ti lety jaky jsou ty chatky, restaurace, zachody a tak ? Povidej
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 12:27 ® file
-
Radava je dobra jen je treba mit silnejsi strechu na stanu. Obsas tam spadne vrtulnik.
Podskali a nebo Lavicky jsou take good. Chytat se da vsude, jde vlastne o to nechytat primo v kempu a zakrmit si . Orlik je rekl bych o stesti.
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 ve 21:59 ® CeP
-
naproti prez vodu je Radava.
- dle mne lepsi kemp bo VV je jen velka louka
- stanovani na louce i pod stromy v lesiku
- dost clenitejsi breh, dost zatok
- snadno najdes klidnejsi mista
- super hospudky, zvlaste u bohouse a colorado. jupijupijupijooouuu
- Úterý 24. ledna 2006 v 18:13 ® pupak
-
Dobrej je Stedronin jednou za rok tam jedem pro cejny na salat a kapra do trojobalu ))
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 ve 13:53 ® Carlos6
-
A co nejaky jiny campy?Orlik vubec neznam. tak bych potreboval poradit
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 ve 13:40 ® Carlos6
-
Chystam se tam behem cervna a zari. Nechci chytat primo na plazi u kempu. Spis kdyz koukas na vodu,tak na levou stranu. tak jsem videl 2 pekny zatoky…
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 ve 12:25 ® pupak
-
V lete je to kemp tak si tam asi moc nezachytas, ale na podzim na plazi se tam chytaj kapri a okouni na vlacku hodne vazek jako na orliku vlastne vsude
reagovat