Vyhledávání
Oblečenie na ryby...
23.1.2006 | ORIMP | 15.263 zobrazení | 72 odpovědí
Aké použivate vrchné oblečenie(typ,značku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 27. ledna 2006 ve 23:05 ® mirmen
-
ZN: teprve na třívrstevnou moiru ty mikiny
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 ve 23:00 ® ZN
-
mirmen: neber to nijak osobně, ale bavlna je velká chyba. Důvod je prostý, moira odvede pot z těla a bavlna je hodně nasákavá. Tím zabetonuješ veškeré dobré vlastnosti první vrstvy.
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 ve 22:13 @
-
mirmen:osobka
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 ve 22:04 ® mirmen
-
Spodní prádlo moira. Ponožky moira a fleece. Boty Hunter. Kalhoty vojenské, ale uvažuju o něčem příjemnějším. Na horní část těla jde na moiru podle počasí 1–2 vrstvy ( bavlněné mikiny). Rukavice fleece nebo ice behr. Kulich nebo klobouk. Teďka v lednu jsem zkoušel anglickou jezdeckou bundu .
reagovat
Vevnitř dvouvrstevný filc, nahoře hustě tkané plátno ( které se má ošetřovat nějakým olejem). Překvapilo mne, jak perfektně drží teplo a neprofoukne. - Pátek 27. ledna 2006 ve 21:14 ® joba
-
Milky, v žádném případě si nikdo nestěžoval , ba naopak.....
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 ve 13:21 ® rarach
-
Určitě to není nekvalitní, ale trochu babské pitivo, ve spojení s hruškou to byla vražedná kombinace, naštěsti zme dostali rozum. Já měl do toho ještě whísky a to jehličí během prvních deseti minut a začínal jsem to vidět velmi divoce. Uvítání bylo prostě par-exelence.
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 11:53 ® Milky
-
rarach: Rudo, no tak Myslím, že plzeňská likérka nedělá neqalitní věci Na ledu to spalovalo všem moc hezky a doplněk hruška byla taky ňam
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 10:52 @
-
Neoprenové rukavice jsem si půjčoval od kolegy,abych se rozhodl zda koupit nebo ne,mě se v nich velice špatně chytalo,kolega zase tvrdí,že bomba. Já si koupil pletený prsťáky bez špiček prstů a prsťáky s odklopnou špičkou na ukazováčku,ty jsou perfekt. Mají je na www. armyshop. cz rukavice sniper. Tyhle.
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 10:32 ® Robur
-
RUKAVICE, – pánové /i dámy/ co rukavice, slyšel jsem něco o neoprenových či jiných materiálech.
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 9:03 ® hraji
-
upbraider: nic z tvého přesvědčení nezpochybňuji, neboť je to tvoje svobodná volba. I já procházel v letech 1984 a dál vaťákovým obdobím. Ale člověk roste a tak rostou i moje nároky na kvalitu a provedení mého vybavení na ryby a to všeho, včetně oblečení. Mám to štěstí, že nemusím od výplaty k výplatě kontrolovat peněženku a mohu si čas od času udělat radost něčím designově vyvedeným.
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 8:59 ® hraji
-
orimp: dohromady stála bunda a fleeska necelých 11,000,– kč
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 0:43 ® rarach
-
Milky: – Já: šak to boľo sladké jak hovno z nutrie!!
reagovat - Pátek 27. ledna 2006 v 0:31 ® Milky
-
joba No, pod bundou jsem měl jen triko s krátkým rukávem a nálada byla výborná. Stěžoval si snad někdo na lehce kořeněný mok? Bylo jen okolo nuličky, co bych se balil, na to byla neděle.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 23:15 ® ZN
-
pikoš: je to jedno, na pi.. není. Nic jiného jsem už dlouho nezkoušel, nemám důvod. Ať si každý chodí v čem chce.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 23:05 ® pikos
-
Ale jinak používám v létě, v zimě Alpha M-65.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 23:00 ® rarach
-
ZN: Tak, tak, člověk aby se tady pomalu za svoje desingově povedené Orvis hadry styděl. Na druhou stranu, když před Lidlem nejdou kšefty s kaprosviněma, tak se aspoň kácej stromy a to už se člověk kurva zahřeje.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 22:56 ® pikos
-
ZN: Gore-tex je teď v mrazech docela na pi.., né? Zkoušel jsi Pertex?
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 22:16 ® ZN
-
upbraider: máš recht, vaťák je vaťák, a kor před Lidlem.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 19:08 ® Padis
-
thermo prádlo je fakt dobrý,ale placatka a svárek taky pěkně zahřeje
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 18:19 ® upbraider
-
hraji:hmm. sloupec vody vysoký 60 metrů. hmm. jak tak koukám z okna na ten panelák naproti. to Ti Tvá horolezecká bunda vydrží opravdu hodně velkej marast
reagovat. já nosím v létě maskinghadry, který v zimě zlepšuju ještě vaťákama. Někde to vysomrovali mí předci, tuším že snad prarodiče, když se přezbrojovaly a převlíkaly naše militantní složky a jehličí nikdo nechtěl nosit. Do módy přišly americký flekatý bundy s nápisy Smith US Army na prsou a já se svým páskem s pěticípou hvězdou na přesce byl naprosto out
. Zimní provedení s vaťákama vřele doporučuju všem co bundu goretexku do 60 metrů nemaj a ani na ní nemaj. Letos sem v tom prodával kapry(sakrble to byla brigáda
a narozdíl od mých kolegů,kteří na sebe navlíkli všechno co doma našli, mi zima nebyla. A to jsme prakticky tejden před vánocema stáli v mínusovejch teplotách před Lídlem na Kladně
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 14:45 ® ORIMP
-
hraji:čo to cca vyšlo?Bunda+fleeska
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 14:01 ® Kecalka
-
alivio . hele nerejpej do zenskejch jo?za trest mas jedno trestne
reagovatpa ha ha ha
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 13:51 ® ZN
-
rett. rett: je mi líto, ale je to úplně o něčem jiném, jak píšeš o hodinkách.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 13:40 ® hraji
-
upbraider: mělo by to značit, že tato tkanina nepropustí vodu o tlaku, jaký vyvine sloupec vody vysoký 60 metrů, laicky řečeno, neproteče to za žádného normálního deště. Daleko důležitější je ale údaj, kolik páry to propusí ven, ale to je v zimě skoro irelevantní.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 12:56 ® rett.rett
-
to je stejne jako hodinky 200m,uz jste videli potapece potopit se do takove hloubky?znamena ze jsou plne vodotesne,na hodinkach je tech znacek 10m 50m 100m,nevim jak to jde po sobe vode odolne , vlhkotesne,vodotesne a takj:takze myslim neco podobneho!!rett
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:10 ® upbraider
-
Co znamená do 60 metrů?? Je to jen přepis kde mělo bejt stupňů?? Já chodím na ryby jako většina v maskáčích. Co je goretex bych dohromady ještě dal, ale s těma metrama… nevím co si pod tím mám představit…
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:48 @
-
hraji: Ty jsi už jako ženská : pocit jistoty a bezpečí
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 9:43 ® ZN
-
není nad skutečně funkční oblečení. Mám boty trekové Gore vložka spodní vrstva CRAFT, Vavrys, Moira … flísku NORTH FACE Polartec Bundu LAFUMA GORE XCR (třívrstvý GORETex)
Je to funkční, odolné, nepromokavé, neprofukující. Zdraví má člověk jen jedno
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2006 v 9:13 ® hraji
-
Milky: mohu, ale nemusím ..... Sám jsem byl překvapený tou odolností, ale na druhou stranu, jedná se o bundu pro horolezce do skutečně extrémních podmínek. Používám ji od léta a nemohu si ji vynachválit. Zejména vychytávky s kapucí jsou velmi příjemné a v kombinaci s fleecovou bundou jako zateplovací vrstvou je ideální. Proto jsem koupil fleecovou bundu stejné značky a dokonce přesně určenou do tét bundy. Stálo to sice hodně peněz, ale jsem v suchu, teple a v pohodě.
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 21:16 ® joba
-
nej termo měl na dírkách milky promiň milky ale bylo facht dobrý… (džíny a flaška magistra )
reagovat