Vyhledávání
Oblečenie na ryby...
23.1.2006 | ORIMP | 15.427 zobrazení | 72 odpovědíAké použivate vrchné oblečenie(typ,značku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2006 ve 20:45 ® svaca
-
zelena kosile zeleny trenky a hura na to!
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:40 ® Hrouzek
-
Dog fishing, bez problému.
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:34 @
-
Milky:já si spíš myslim,že když chytne něco většího,tak to může zdolávat i ve vodě,společně plavat atak,ale nejhloubš 60 metrů,pak mu bude mokro
reagovat - Středa 25. ledna 2006 v 15:26 ® Milky
-
Hraji . Gore-tex s odolností do 60 metrů … to fakt v tom oblečení nemůžeš jít k vodě blíž?
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 13:53 ® hraji
-
Bunda Marmot, dvojitý Gore-tex s odolností do 60 metrů, mikina fleecová stejné značky pro kompatibilitu a možnost je vepnout do bundy, kalhoty Alpine, gore-tex. Spodní prádlo moira nebo jiné podobné kvality, mám tři sady. Oblečení je základ veškeré pohody na lovu
reagovat - Středa 25. ledna 2006 ve 12:04 ® efendi
-
Nejraději mám vojenské oblečení – maskáče „jehličí“, to je celoroční. Pod kalhoty jégrovky, navrch bundu zateplenou. Toto je pro podzim. V zimě moc nechodím. Jinak výborný doplněk oblečení je grog a cigáro.
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 ve 12:19 @
-
Piskot:nejsi,plně s tebou souhlasim,armádní věci mám taky rád,jen mě mrzí že jsem si jich z vojny nenechal víc. Jediný co jsem změnil jsou fleky,už nenosím na ryby maskáče,ale „zelenou klasiku“ a kanady jsem dal stranou a nosim „polokanady“ – nízký kotníkový.
reagovat - Úterý 24. ledna 2006 v 11:33 ® piskot
-
Jednak jsem dostatečně obalem vlastním sádlem,ale jinak nějaký tepláky a na to většinou army věci. Armádní hadry požívám celoročně,jednak maj i nadměrný velikosti ahlavně jsou skoro nezničitelný. Co by trampík jsem si zvykl na US. Army a dnes na rybách tohhle oblečení preferuju. Jen botky mám Fish Huntery a jsem s nima spokojen(asi sem vyjímka).
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 v 18:15 ® pepino99
-
Oblečení zvláště v zimě ( na dírkách ) je velice důležité. Není to o značkách ale o kvalitě. Jaké koli termoprádlo ( nemusí být MOIRA ) Kvalitní boty na sezení ( obyč. goráče nestačí – jsou dobré na chůzi ale ne na sezení na dírkách ) Oblečení většinou lyžařské , případně nějské termo oblečení přímo na ryby ale to je o penězích. Mám Fish Dog a bunda s kalhotama stála 8.500,–. Ponožky taky termo nejlépe beránek )) a já dávám dvoje ))
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 13:03 ® Robur
-
Hej. Nemohl jsem odolat tomu česko slovenskému dvojsmyslu, dokonce mám i zkoušku ze slovenštiny. Paradoxně jsem ji dělal měsíc před tím, než se republika dělila.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 12:50 ® ORIMP
-
robur:jesenné-podzimní!
reagovat - Pondělí 23. ledna 2006 ve 12:40 ® Robur
-
Jeseny v zimě nechytám, takže nejsem tak úplně kompetentní odpovídat. Ale jinak oblékám co dům dá, rozhodně v tuto dobu na tělo dávám termoprádlo. Na značkách nelpím.
reagovat