Vyhledávání
Zkušenosti s navijáky SPRO
21.1.2006 | SS | 6.574 zobrazení | 11 odpovědí
Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně
o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. ledna 2010 v 10:59 ® džigit
-
Mám dvě Intessy na daleké odhozy-bez problémů.Od loňského podzimu Blue na vláčku a za ty peníze naprostá spokojenost
reagovat - Neděle 24. ledna 2010 v 10:52 ® Acrewmog reakce na …
-
SS> do toho Spra klidně jdi. Mám 2 blue Arcy se 7 ložisky a jsou super. Za tu cenu neseženeš nic lepšího. Já bych šel do toho Blacka za 14 stovek.
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 ve 23:09 ® dav
-
ohledně toho motání se mi u blacka nic podobného nestalo
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 ve 22:22 ® petrcech
-
osprey> To já taky, od loňska jsem si na to zvykl, ani jsem si toho nevšiml. (překlapování rukou)
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 ve 22:18 ® osprey
-
Jsem celkem spokojený majitel Red Arca 1040. Myslím, že za ty peníze je to slušné železo.
Potíže s namotáváním vlasce na matku brzdy nemám – jsem zvyklý překlápět rukou.
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 ve 21:42 ® dav
-
Vlastnim Black arca, sice jen krátce (zhruba 7 měsíců)ale zatím velká spokojenost, tichej a jemnej chod, citlivá brzdička, zkrátka cool. A design lepší než red (ta kombinace červené a stříbrné no hrůůza).
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 v 0:42 ® CeP
-
Sevios FD 630. jeden na feederu a jeden na vlacaku. mirne snizena znamka za velmi nesnadne preklopeni klickou. nekdy se mi zdalo ze ju ulomim tak jsem se naucil preklapet rukou. ale jinak velmi. opravdu velmi spokojen.
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 23:55 ® Pytel
-
Sevios FC 830 na plavajdu a maximalni spokojenost
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 23:27 ® SS
-
Tak už jsem to našel podle časopisu Angel Woche je to nejlepší testovaný naviják roku, ale zase záleží na tom jaké testovali další navijáky.
reagovat
Ale rozhodně si ho koupím na candáty a okýše. - Sobota 21. ledna 2006 ve 23:20 ® SS
-
herik o tomto navijáku jsem taky přemýšlel na vláčku, v jakémsi časopisu bylo o něm psané, že je to naviják roku se mi zdá.
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 23:09 ® herik
-
Mam Spro Blue Arc jeden rok, bol som s nim v Norsku, kde som ho dokonale preveril. Bez problemov zvladol mnozstvo odchytanych hodin, slanu vodu aj mimoriadne prudke vypady tresiek pollack, naj okolo 8 kg. Dalších oklo 50 prívlačových výletov doma a bez problémov. Abu cardinal, co som si poridil pred nim, je o poznanie slabší. Ideš!
reagovat