Chytej.cz

Amuři necteno

19.1.2006 | | 3.694 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 22. ledna 2006 v 10:41 ® kubas
kubas

Amury chytám na dyji 4d,u Janova hradu tam je jich mraky,protože se tam amuři nemůžou brát domů. Berou nejčastěji na boilies(já chytám na boilies značky Tandem baits-megakoření,banán rak,scopech),ale i na foukačku a na kukuřici.

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 18:57 @ 

regulus:jo jo jsem,tak to musim zkusit,v Pone­tovicich jsem neikdy nechytl nic jineho nez kapry nebo karasy…

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 16:51 ® regulus
regulus

Cajda82, pokud se nepletu, tak seš brňák, že?

Asi nemusíš jezdit nikam daleko, jsu pevně přesvědčen, že ne sice mraky, ale dost amurů je ve všech rybnících okolo Brna. Můj syn ho chytil před asi 4 rokama na priglu na rohlík na hladině, jeden známej na ně chodí do Holásek na jezera, chytá tuším na kuku nebo foukačku jenže je to prý tak, že tam sedíš tejden a nic a potom tři chlapáci za odpoledne, druhej známej jich loni chytil pár v Ponětovicích na normálu, ne na placeným. V Chrlicích na Splaviskách prý taky jsou. Myslím, že jsou skoro všude, nejspíš i ve Švarcavě.

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 16:21 ® gadasnik

lejol-kapříků na pahrbku je hafol,na ně jezdím na bezedný nebo k jezu,tam jsou podstatně větší. Hodně záleží v kterým místě se chytá a hodině. Amuři na pahrbku nejlíp po setmění a z vrchu.

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 ve 13:27 ® Lejol

Zdravím, kam chodíš k Napajedlám? Já občas zajdu na Pahrbek, v létě. Mám zkušenost, že na kukuřici a malou nástrahu skoro nejde chytat. Tahám jednoho malého kapříka za druhým.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 ve 23:56 ® gadasnik

Celkem pěkně se chytají v okolí napajedel,na řece moravě a na napajedelských revírech-soukromá voda,pěkně to tam zarybňujou,pěkná chytačka a pohoda.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 ve 23:15 ® Hora
Hora

Amury jsem chytal na slepých ramenech ve Věstonicích,ale chce to krmit buďto kuku nebo mirabelky,nebo na hladině na rohlík.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 0:33 ® Michajda
Michajda

Určitě jsou v Otrokovicích na Štěrkáči . Bohužel revír je vyjmut z MRS. Spousta pěkných kusů už bylo vytaženo.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 20:47 ® antony

Třeba Morava,ale spíš Dyje. Pokud chceš pouze amura,není nic lepšího,než zakrmit nějakým ovocem(třešně,me­ruňky,mirabel­ky).
Na Moravě ve Starém Městě se mě jich podařilo pár roků zpátky chytit za dopoledne asi 12. První ryba byl tloušť,všechny další už amuři. Tenkrát jsem jednoho zabil a v pajšlu měl kolem 50 pecek od třešní,takže krmením nešetřit.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 v 15:07 @ 

Amury jsem nechytal,ty kousali kolegům vedle na boilies scopex. Já chytal na foukačku příchuť med a „jen“ kapry a karasy.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 v 15:03 @ 

Alivio:a na jakou nastrahu jsi byval uspesny???myslim treba boilie,foukac­ka,rohlik…

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 v 15:01 @ 

no na jižní moravě bych to viděl na Dyji 5,6,7. Tam o amurech nepochybuji. Určitě bude amur na Vranově. Na těchto revírech jsem chytal,proto nemůžu doporučit jiné revíry. Jinde jsem nebyl.

reagovat