Vyhledávání
Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ????
16.1.2006 | Klon | 4.353 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. února 2011 v 17:29 ® marťas66 reakce na …
-
ahojda,můžete někdo poradit,kdo dělá servis na Okumy.?Mám Epixy60,5 let max.spokojenost,teď na jedom začíní blbnout překlápěč,díky
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 17:18 ® Klon
-
já mám právě taky ty okuma Long bow ve velikostech 50 a 60 a pak jednu 80,ale je to takový spíž kompromis,protože docela to kroutí vlasec a pak když sním točíš na prazdno tak vibrace jsou až dost velký,ale měl jsem právě v ruce ty Epixi a to je už o něčem jiným a za tu cenu kolem 2500Kc za jeden si myslým,že poměr cena – kvalita je velmi pekny,ale chtel jsem znat Vaše nazory jestli by byl lepší Epix EB 60 nebo Epix PRO 60???
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 23:57 ® kelt
-
Zdar Kloňáku. mám asi 3 roky ty EB60 a jsem s nima maximálně spokojen. Údržba veškerá žádná, na podzim je pohodím do garáže a na jaře je zase vyzvednu.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 23:34 ® Michajda
-
Já mám na kapříky 2× Okuma Long Bow 60 a absolutní spokojenost. Zatím. Jedu na nich druhou sezónu.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 21:19 ® fis
-
nazdarek ja mam okumu epix efs50 spokojenost naprosta!
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 20:57 ® Klon
-
že by nikdo neměl co napsat???
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 18:34 ® CHMELDA
-
AHOJ VESPOLEK JA SEM VLASTNIKEM OKUMA PRO MA 45DX ALE BOHUZEL SEM JI JESTE NEMEL V AKCI TAK SEM ZVEDAVEJ JEN SEM SE CHTEL ZEPTAT JESTLI STIM JDE NAHAZOVAT ME TO NESLO TAK SEM USOUDIL ZE TO NEJDE NO TAK SE TU ZATIM MEJTE
reagovat