Vyhledávání
Sponzorské dary
13.1.2006 | kulin | 9.122 zobrazení | 60 odpovědí
Po přečtení prosby dětského domova v Sedloňově mě napadlo,že bych jim něco poslal,ať už peněžní nebo jiný dar,třeba krmítkový směsi,háčky,vlasce atd. Zajímalo by mě jestli by se někdo připojil. Předem podotýkám,že mé organizační schopnosti nejsou nic moc,takže pokud se najdou lidi co budou chtít nějak přispět,bude se muset najít někdo,kdo to zorganizuje. Myslím že nás tady je dost na to,aby sme něco vymysleli. Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. března 2006 ve 14:14 ® Milky reakce na …
-
tolik, cos jim toho poslal, to je na hodně pěkný závody. Rve mi to vlasce na vláčákách, když vidím ty pěkný woblíky :o) Fakt ses vytáhl.
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 v 11:31 ® kulin
-
pilot>dary se budou předávat na Brněnské výstavě 24.3. v 13.30,hod.Takže pokud chceš něco věnovat tak už je na čase,výstava se blíží.
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 v 11:05 ® pilot
-
Souhlasím a už jsem přesvědčil snachu- podnikatelku, tak ta taky, přestože nerybaří zakoupí věci na rybařinu. Já se z toho taky nevyvlékám .Uděláme jim alespoň nějakou radost. Né? Chci, ale znát kdy a kdo to tam poveze- prostě termín, šel bych to nafotit a dát do novin a na chyteják. Díky Pilot
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 v 9:40 ® Tomash
-
Milky : Už sem myslel, že si to necháš pro sebe!
reagovat)
- Středa 15. března 2006 ve 14:21 ® HaD reakce na …
-
nafotíme a přidáme
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 13:47 ® Milky reakce na …
-
… já mám u sebe další kosky – něco za sebe a zajímavý balíček dorazil od Tomashe – malé „vydry“ se s nima uvláčejí do lehkého bezvědomí :o)))
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 12:48 ® HaD
-
Termín výstavy se blíží a s ním i termín předání darů dětem. Zatím došly do redakce tyto dárky od Joby, Raracha, Candátomana a Brasky. Chytej.cz věnuje všem dětem tričko Chytej.cz. Termín předání věcí plánuji na pátek 24.3. v 13:30. Pokud tedy chcete také něco věnovat a udělat dětem radost, přineste to prosím k našemu stánku (vedle přednáškového centra v doprovodném programu) do pátku 13:30. Pozdější dary budeme muset zasílat poštou.
reagovat - Úterý 7. března 2006 ve 20:00 ® ladamaj
-
Není problém dělám do elektronyky za komančů jsem stavěl sygnalizátory mám spoustu dyod a udělat světelné na 2tužkoví baterky vydrží celí rok zprostředkovat sedá přes Ivo Slámu dohodnul bychto jak uvážíte sem v důchodu aspoň zabiju zimní čas OK!!!!
reagovat - Pondělí 6. března 2006 ve 22:05 ® ftak
-
Zdravím lokky, jsem vedoucím kroužku mladých rybářů v Meziměstí a chtěli bychom Vás pozvat na dětské rybářské závody konané počátkem měsíce května u nás v Meziměstí a po dohodě s vedoucími v Broumově i na obdobné závody v měsíci červnu do Broumova. Ozvi se pokud budete mít zájem a domluvíme podrobnosti, zatím přeji Petrův zdar
reagovat - Sobota 4. března 2006 ve 21:15 ® lokky reakce na …
-
Zdravím Vás, na veletrh do Brna přijedeme v pátek 24.3., kolem 10 hodiny, Fordem Tranzitem v počtu asi 10 dětí a odjíždět budem kolem 14–15 hodiny. Nevím kolik věcí chcete věnovat dětem, ale jestli je potřeba, můžu za auto vzít vlek. Všem srdečně děkuji, Vaší pomoci si velice vážím a těším se na setkání. Lokvenc Jiří, vychovatel, 775 311 264
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 20:43 ® Vydrain reakce na …
-
bylo by dobrý asi zjistit, jakým způsobem se bude pan Lokvenc s dětma dopravovat na vejstavu, páš podle toho, co cheme všichni věnovat, tak aby přijeli aspon s avií
reagovata kdy předpokládají odzejd, páč někdo přijede až odpoledne, tak aby to stihnul předat
- Pátek 3. března 2006 v 19:34 ® kulin
-
Veletrh rybaření se blíží,takže je myslím na místě oživit toto téma.Nevím jestli se tam dostavím,to se musí ještě vykrystalizovat,ale věci pro děcka mám nachystaný k předání.Jak jste na tom vy?
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 19:33 ® HaD
-
zadní strana pohledu
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 19:32 ® HaD
-
Vážení přátelé, od dětského domova a jeho dětí jsme obdrželi tento hezký pohled. Áž budu mít chvilku, nafotím, co je již pro děti u nás v redakci připraveno (dary od raracha a joby a sada 12 triček od serveru Chytej.cz).
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 19:24 ® HaD
-
ZN: můžeme se domluvit na Vázacím víkendu, vždyť nehoří.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:48 ® ZN
-
HaD: rozumím tomu, je to jasné. Smůla, tímto způsobem nepošlu ani korunu. Několikrát jsem se spálil, víckrát to neudělám. Tak snad jedině ta složenka a pak předání tebou samým přímo konkrétní osobě.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 14:50 ® HaD
-
ZN: Teď jsem volal pro jistotu daňové poradkyni. Pokud by na náš účet přišla byť jediná koruna, a je úplně jedno za jakým účelem, tak ji budeme muset na finančním úřadě nahlásit jako dar a odvést příslušnou částku na daních a o to by domov dostal méně. A nenahlásit to – to si tedy v žádném případě netroufnu.
Pokud by případný finanční obnos šel přímo od dárce na domov, tak žádnému zdanění nepodléhá, neboť domov je subjektem, který darovací daň platit nebude.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 10:28 ® Tomash
-
No, tak to asi nebudu posílat tu svou čelovku a radši pošlu nějaké věci na přívlač – nástrahy. Pošlu je na adresu redakce.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 10:23 ® Milky
-
ZN HaD to už napsal celkem jasně 14. ledna, cituji: Pokud jde o finanční příspěvky, byl bych pro, aby byly zasílány přímo, neboť Chytej. cz nemá statut neziskového obč. sdružení či nadace a muselo by se to danit.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 9:04 ® ZN
-
BoBo: nikdy bych nic neposlal jako všeobecný dar. Myslel jsem č.ú. HaDa, složenka znamená jít na poštu, což je deprese.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 8:54 ® BoBo-Falknow
-
ZN: Číslo účtu neee. Když to pošleš na účet, tak to dostane Dětský domov jako celek, ne rybáři. Takže ideál je složenka na adresu se jménem vedoucího kroužku. Potvrzení o sponzorském daru přijde zpět poštou.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 8:34 ® ZN
-
HaD: mohl by jsi zveřejnit nějaké číslo účtu, kde by šlo poslat peníze?
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 22:58 ® BoBo-Falknow
-
No vzhledem k tomu, že až na bivaky budou mít vše, tak pošlu nějaké money složenkou
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 22:56 ®
-
10 čeloviek zabezpečím ja,plus ešte nejaké drobnosti…
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 22:50 ® jelda
-
Zdravim, všechny kteří se rozhodli pomoc dětem z domova, ale i ty ostatní . Hned zítra se pokusím dětem poslat něco ze svého nádobíčka. Určitě něco vyberu, tak doufám že to dětem udělá radost
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 15:30 ® kulin
-
Tak jsem sehnal kaprařský děličky sice bez navijáků,starší ale dobrý,takže máme 4 kusy.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 14:30 ® lokky
-
Pomůže nám cokoliv.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 14:16 ® Prichy
-
Jak to tedy je? Chteji jen ty veci ze seznamu, nebo „pomuze“ cokoliv, treba i stara delicka (Lipno ), par oluvek apod. Nejake veci bych urcite nasel, mozna par drobnosti, ale kdyby to udelal kazdy......
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 12:39 ® lokky
-
Vážení kolegové rybáři, průběžně dle možností sleduji toto fórum a jsem velice mile potěšen a překvapen kolik z Vás chce pomoci mým rybářům z Dětského domova. Velice si vážím každe Vaší pomoci a jsem rád, že na to nejsem sám. Všem Vám patří velký dík a uznání. V případě, že se rozhodnete zaslat materiální nebo finanční pomoc (složenkou), zasílejte na adresu: Jiří Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku Dětský domov Sedloňov 153 517 91 Deštné v Orlických horách Nebo nám to můžete předat osobně v Brně 24.3.2006 Na vše Vám mohu napsat potvrzení o převzetí nebo řádnou sponzorskou smlouvu. Ještě jednou Vám srdečně děkuji a jsem s pozdravem a Petrův zdar J. Lokvenc, tel.775 311 264 nebo 736 752 183 nebo sedlonov. dd@seznam. cz
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 10:16 ® Milky
-
Toulíku, pošli jim svoje nopreny, páč takovej teplej bivak ještě neviděli!!!
reagovat