Chytej.cz

Sponzorské dary necteno

13.1.2006 | kulin | 9.124 zobrazení | 60 odpovědí

Po přečtení prosby dětského domova v Sedloňově mě napadlo,že bych jim něco poslal,ať už peněžní nebo jiný dar,třeba krmítkový směsi,háčky,vlasce atd. Zajímalo by mě jestli by se někdo připojil. Předem podotýkám,že mé organizační schopnosti nejsou nic moc,takže pokud se najdou lidi co budou chtít nějak přispět,bude se muset najít někdo,kdo to zorganizuje. Myslím že nás tady je dost na to,aby sme něco vymysleli. Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 16. ledna 2006 v 9:49 ® toulovec
toulovec

Tak přesně o tomto jsem přemýšlel, když jsem četl ten článeček v Kajmanovi, že by nezaškodilo, kdyby si chytejáci vzali nad rybářským kroužkem tohoto dětského domova patronát a malinko mu pomohli. Já osobně nemám co bych věnoval, neb se teprve vybavuju a vyřazený věci nemám. Vyhlásil bych ale akci STO? Nebo akci DVĚSTĚ? Prostě udělat sbírku, kilo nezabije nikoho, nikdo nezchudneme a mohlo by se sejít dost peněz třeba na ty byvaky. Myslím že by bylo rozumný, kdyby se peníze posílaly někomu na účet a ten by až by se dětem ty věci vezly, zakoupil ostatní dle výběru vedoucího, aby se nepředávaly peníze, ale vybavení.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 v 0:18 ® HaD
HaD

Takže bych to viděl tak, že každý kdo chce něco věnovat, tak to přiveze na dírkový či muškařský sraz, nebo do Brna na výstavu. Pokud se někdo ani na jednu z akcí nedostaví, tak může věci zaslat přímo do Dětského domova, nebo do redakce Chytej. cz na adrese:

David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
a já vše do Brna odvezu a předám. Dary budeme evidovat zde, aby se něco neposílalo třeba 10× zbytečně.

reagovat
Neděle 15. ledna 2006 ve 23:38 ® Prutos
Prutos

Rád se přidám.

reagovat
Neděle 15. ledna 2006 ve 23:29 ® Padis
Padis

Myslím že bych taky něco dodal

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 19:32 ® pepino99
pepino99

prima nápad rád se s něčím přidám

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 18:39 ® Tomik
Tomik

určitě dám něco z vláčky na co už moc nechytám. snad jim to udělá radost..

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 15:15 ® lokky
lokky

V případě, že se rozhodnete zaslat materiání nebo finanční pomoc, zasílejte na adresu: Jiří Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku Dětský domov Sedloňov 153 517 91 Deštné v Orlických horách Na vše Vám mohu napsat potvrzení o převzetí nebo řádnou sponzorskou smlouvu. Ještě jednou Vám srdečně děkuji a jsem s pozdravem. J. Lokvenc

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 14:53 ® lokky
lokky

Mé jméno je Jiří Lokvenc a jsem vychovatel a vedoucí rybářského kroužku při Dětském domově v Sedloňově a jsem autorem článku. Nejdříve Vám všem chci srdečně poděkovat za Vaše nápady, zájem a pomoc našim rybářům. Velice si všeho nejen já, ale i děti vážíme a jsme potěšeni Vašim zájmem. Chci také poděkovat redakci za otištění mého článku. Z Vašich odpovědí se mi jeví jako nejlepší řešení předání věcí přímo na Dětském domově a nebo na veletrhu v Brně. Já tam s dětmi pojedu v pátek 24.3.06 dopoledne. Mé možnosti komunikovat s Vámi prostřednictvím chatu jsou bohužel omezené. Případné dotazy rád zodpovím na tel. čísle 775 311 264,7­36 752 183 ne­bo na sedlonov. dd@seznam. cz . Děkuji Vám všem a přeji Vám v tomto roce pevné zdraví, štestí a Petrův zdar. J. Lokvenc

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 13:53 ® Tomucha
Tomucha

a nebo se to může předat na letošní BVV v břenu ne? myslím že se tam děcka přijedou podívat

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 13:26 ® joba

Had : mám ti teda vzít ty pruty a navyjáky na dírky ?

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:33 ® HaD
HaD

Myslím, že zrovna nehoří, takže věcné dary by se mohly dát na jednu „hromadu“ na srazech v lednu a únoru (dírky a muškaři), ostatní je možné zasílat na redakci Chytej. cz a já bych pak vše hromadně zaslal nebo odvezl. Pokud jde o finanční příspěvky, byl bych pro, aby byly zasílány přímo, neboť Chytej. cz nemá statut neziskového obč. sdružení či nadace a muselo by se to danit.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:31 ® kulin
kulin

Milky:asi jsi na to kápnul,to by bylo nejlepší,jen sem pak napíšem co se pošle,aby v tom nebyl bordel.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:28 ® Milky
Milky

Já bych se přikláněl k oběma šibalským variantám. V dnešní době je poštovné dost drahá záležitost, PPL začíná na 60Kč a Česká Pošta se nenchává zahambit. Když to všechno pošlem HaDovi, tak stejně se to tam musí něja dopravit. Možná by nebylood věci, kdyby se vždy místně pár lidí domluvilo a poslalo to grupně přímo.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:22 ® kulin
kulin

Já bych byl pro,aby jsme to poslali na jedno řekněme „zběrné místo“ a potom by to zástupce nás všech odvezl přímo domovu. Nebo, což je jednodušší,by to každej poslal jménem chytej. cz sám. Blbý?

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:04 ® Tomash
Tomash

Pošlu jim čelovku – je fungl nová – dostal jsem k Vánocům dvě Přihodím k tomu ještě nějaké ty drobnůstky, které nepoužívám a udělají dětem radost

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 11:00 ® kulin
kulin

Vážený pane Kulich, nejdříve Vás srdečně zdravím a velice mě těší Váš zájem a jsem rád, že je ještě celá řada lidí kteří nám rádi pomohou. Je mnoho věcí, které by děti potřebovaly, ale napíši to nejdůležitější. 2 až 3 bivaky nebo dvouplášťové stany 4 pruty na kapry 4 naviáky na kapry 8 čelovek 1 podložka na ryby 3 podběráky 6 vidliček pod signalizátory 4 swingery 2 stabilní benzinové vařiče 6 kvalitních spacáků 2 pruty na sumce 2 multiplikátory šňůru na sumce Není toho zrovna málo, ale budem rádi za jakoukoliv pomoc a velice si každé pomoci vážíme. Ještě jednou Vám srdečně děkuji a přeji pěkný den. S pozdravem J. Lokvenc Tento mail mi dnes přišel od vedoucího ryb. kroužku v DD. Sedloňov,takže teď víme co potřebují a můžem se snažit.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 4:39 ® Axamith
Axamith

Jednoznačně souhlasím, každej má doma něco navíc. Jak už bylo uvedeno, je ale blbost se zbavovat harampádí. Přikláním se pro akci za chytej. cz HADe prosím. dej tomu něké pravidla, formu či tak něco. Ať tu jenom netlacháme a je z toho užitek.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 1:30 ® Tomash
Tomash

Pošlu nějaké třpytky, které nepoužívám + např. karabinky, obratlíky…

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 0:55 ® Gagi

Jsem sice chudý a horší než Skot, ale něco bych si od huby utrhl. Chtělo by zjistit po čem přesně ,,jdou".

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 0:28 ® Frk
Frk

A mohly by to být i živé ryby?

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 v 0:09 ® kulin
kulin

chose:pokud vím,jejich výbava je velmi skromná (četl jsem to nedávno v jednom ryb.časopisu),takže si myslím,že ať jim pošlem pruty s navijákama,nebo teleskop,háčky,nebo cokoliv,tak budou velmi rádi.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 23:54 ® Tomucha
Tomucha

taky se po něčem podívám…

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 23:43 ® Chose
Chose

myslím že by bylo fajn aby organizátor sbírky (asi teda HaD) jim tam zavolal a zeptal se jestli potřebují něco konkrétního,na co bysme se případně složili. abysme jim neposílali nepotřebný harampádí…

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 23:41 ® Chose
Chose

myslím že by bylo fajn aby organizátor sbírky (asi teda HaD) jim tam zavolal a zeptal se jestli potřebují něco konkrétního,na co bysme se případně složili. abysme jim neposílali nepotřebný harampádí…

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 23:31 ® ZN
ZN

Zorganizovat by to měl HaD, dar by měl být dle mého od chytej. cz. Na takovou adresnou věc kdykoliv přispěju, jak finančně, tak materiálné z nadnormativ­ních zásob.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:41 ® Milky
Milky

Už jsem se byl podívat, mám nějakej teleskop navíc a tak poputuje dětičkám! Asi jim dojdu koupit nějakej monofil a sady háčků a olůvek.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:40 ® kulin
kulin

Já dám 10kg krmítkovky,nějaký háčky,obratlíky a snad se ještě něco najde.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:31 ® joba

dám 2 děličky s navyjákama, sice obyč,ale to jim asi vadit nebude

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:27 ® 

Jdu do to!!!

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:23 @ 

super napad,jsem jednoznacne pro!!!!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1