Vyhledávání
RYBARSKE SERVERY
13.1.2006 | | 10.084 zobrazení | 108 odpovědí | upravit
Chtel jsem se zeptat,kolik je rybarskych serveru,kde by se dalo takto komunikovat,posilat prispevky a ulovky. ja chodim sem a na MRK,kam Vy?je jich jeste vic??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:40 ® osprey reakce na …
-
cercer1> Je to jiné. Neumím posoudit, zda lepší nebo horší.
Obměnili se návštěvníci, změnily se priority – lidi se zajímají o jiné věci, jiné jsou i toky peněz. Lidi se učí chytat, je spousta nových tváří, kdekdo má kavalitní foťák.
Ale zapomíná se na ryby.
Mě nejvíc štve, že návštěvnost se u nás sice drží, ale dobrý pokec je tu čím dál vzácnější. Chtěl bych s tím něco udělat, ale je to jedna z mála věcí, kterou prostě nedokážu. Leda bych se nalogoval na dvou kompech pod dvěma identitami a kecal sám se sebou.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:24 ® cercer
-
osprey> …a myslíš k lepšímu či horšímu??
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 v 15:16 ® kerob
-
cormoran> nic, ale jak Osprey, tak i HAD jsou mi nazorove docela blizci (i kdyz je osobne neznam) a tak i tento web mi je z tech ceskych rybarskych asi nejblizsi. A diskutujici jsou tady o hodne gramotnejsi, neni to prehlidka negramotnejch primitivu jako u konkurence…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 v 15:06 ® cormoran reakce na …
-
kerob> Tak a teď vyklop, co od vedení potřebuješ
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 12:06 ® kerob
-
chodival jsem na czechfly.cz, ale stal se z toho malo aktualizovany denicek zapskleho jedince, ktery si tam chodi akorat ztezovat stridave na kormorany a svaz.
MRK mi prijde neuveritelne ubohej a nechutnej, takova zumpa trosku. Navic nejsem moravak…
Popravde chytej.cz je asi jedinej, me znamej, rybarskej server v CR, kterej ma uroven. Aspon vetsinou.
reagovat - Sobota 13. listopadu 2010 v 18:50 ® osprey
-
Oh, tohle je otázka. Za ta léta se změnilo tolik věcí… Necelých pět let a je to jako věčnost.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 0:02 ® joba
-
Mr,Cement :To je neskutečný jak si nechápavej a ŠTOURAVEJ, proč je posílám ke konkurenci a a naopak ti vysvětlovat nebudu a o mojeho zaměstnavatele se neboj, jsem placenej ze zisku,kterej udělám a né od hodiny takže buď v klidu… Tímto končím s příspěvky v tomto foru,protože nemá s rybařinou nic společnýho. Piš si co chceš už nereaguju
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:51 ®
-
Sakra nejak mi vypadl tluste ovedeny text (asi jsem psal chvili mimo klavesnici ..... patri tam: Tedy doufam ze je posilas ke konkurenci JEN KDYZ NECO NEMATE, NEUMITE, jinak bych
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:46 ®
-
joba: ale posilas je tam pokud neco nemate !!! (co chybi na www. chytej. cz a co byste vylepsili je na samostatnou otazku). Tedy doufam ze je posilas ke konkurenci, jinak bych nechtel byt tvym zamestnavatelem a delal bys to jen kvuli tomu, abys ses nemusel otravovat se zakazniky . HaD: fandim tvemu webu, zatim se rozhlizim a obcas uz vim, co mi chybi, co by bylo na vylepseni, ale taky uz vim, co jinde (u konkurence) absentuje. Souhlasim se ZN a diky za pristup k otazce.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:29 ® joba
-
jak by řekl klasik : mnoho povyku pro nic
Mr. Cement : nevydržím to když už se tu štourá v h… S tím obchodem si vedle, já dělám v obchodě už pár let, jsme speciálka na spojovací materiál a vzduchotechniku (kvůli reklamě nepíšu název firmy ) a když něco nemáme tak mi nedělá problém poslat zákazníka ke konkurenci a nejednou jsem dával i telefon a vysvětloval kde jsou… naše konkurence to dělá taky i když se moc nemusíme. Ale vidím,že momentální nedostatek docházek u vody leckomu zatemňuje mozek, viděl jsem tu i blbější a nesmyslnější otázky,tak proč se v tom šťourát, kdo nechce tak neodpoví né ? P. S. takový forum o kormoránech… tam jsou panečku perličky…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:19 ® ZN
-
HaD: výborně, líbí se mi tvůj postoj. Nejsem Petronius, ale tak by to mělo být.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:52 ®
-
Cajda: odpovim ti naprosto presne na tvoji otazku – je jich presne 12 (slovy dvanact). A odpoved na druhou cast otazky je – ANO, je jich vice. Uspokojen. A ted mimo tema. Pokud mas pritelkyni, tak az budete sedet spolecne se znamymi, tak se zeptej jeji kamaradky, jestli nevi o nejake dalsi hezke slecne. Napis jak to dopadlo. BTW: na ten primer s tim obchodem – ano take se zeptam, kdyz neco nemaji (nejcasteji masnaky , jestli nevi kde by mohli mit jeste otevreno, ale rozhodne bych se nezeptal: nevite zda maji tyto navijaky jeste u konkurence? a nevite kde sidli? … apod. Pro tebe osobne: premyslej. Podival jsem se na tve prispevky (nejen zde , protoze jsem nechtel verit, ze si nedelas srandu/neprovokujes. Ale ty to asi myslis vazne a uprimne. A v tom mas dost velky problem.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:10 ® HaD
-
Gagi: ať se majiteli líbí či ne, nemá rád cenzuru, které si starší ročníky za bolševika užili dost, mladší toho chce ušetřit a tak ani toto téma nemaže.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 19:21 ® Gagi
-
Podle mě se hádáte zbytečně, věřím že to bylo jen vzájemně špatně pochopené. Dotaz byl zda a případně jaké jiné stránky o rybařině navštěvujete ne jaké existují. Kdyby tento dotaz vadil majiteli CHYTEJ určitě by zvládl ohradit se sám. Takže si podejte ,,myši" a klídek ať se sem i nadále může chodit bez obav se otázat na cokoliv.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 17:51 @
-
to je nazor proti nazoru,ja to tak nemyslim,to ty sis to tak vsugeroval
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 16:55 ® Milky
-
Víš co, nebav se už o mě. Dej si tohle fórum na konkurenční web a uvidíš, jak tě od nich vyprovodí. Jestli čekáš za svoje příspěvky potlesk – marně. Píšeš o sobě, že děláš VŠ, tak snad s internetem umíš a víš, co asi do vyhledávače napsat. Jestli ti jde o vzbuzování vášní, pokračuj! Jestli tu chceš schválně dělat skrytou reklamu na cizí weby – jen tak dál. K ničemu jinému tvoje snahy nesměřují.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 14:40 @
-
jo to jen o tom,ze kdyz nekomu nekdo neco rekne,tak se neozve,ikdyz si mysli,ze to tak neni a tady kor,kdyz on tu chodi dyl nez ja,tak by si clovek rekl,dobra,nebudu mu odporovat,ale takovej ja nejsem,bohudik,tak jsem na to napsal jen svuj nazor a hlavne uz je vse uplne pretocene,ptal jsem se kam rybari hlavne chodi,to mas stejne,jako kdyz chodis do nejakyho rybarskyho obchodu a tam neco nemaji a ty se zeptas,jestli nevi,kde by to mohli mit a oni ti radi,bez problemu a vetsinou bez blbych komentaru odpovi!!!tady to tak ze strany Milkyho podle me nebylo,ale je jasny,ze se treba znate,tak stojis za nim,ale jak uz tu psal Zadar,tak to dohadovani bychom meli nechat byt,kdo chce,tak sem neco napise a kdo ne,tak se proste nevyjadri,myslim,ze to neni takovy problem!!!!a uz se na tohle tema prestavam bavit,je to o nicem
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 14:27 ® Tomash
-
zamiloval JSEM si ho – já i pan Fikar
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 14:24 ® Tomash
-
Asi před 4mi, možná 5ti lety jsem díky časopisu Kajman objevil chytejáckou bandu. Bylo to ještě v době, kdy tomuto servru šéfoval Václav Fikar. Zamiloval si ho a stal se chytejákem. Nechtěl bych opakovat to, co už zde padlo, ale pohodová atmosféra, príma lidi a hlavně odborníci na slovo vzatí tady skutečně jsou! A důvod, proč se naám tu líbí a proč se sem budem pořád a pořád vracet je jednoduchý… Kde jinde najdeš tolik rybářů, kteří jsou ve velké většině pohodoví, zkušení a ochotni poradit? A vůbec, kdo jiný ti porozumí? I nejlepší kámoš, který není rybář by si s tebou o rybách nepokecal. Jakmile se někde objeví nějaká novinka, hned se můžeš dozvědět víc informací. než si něco koupíš, můžeš to tu konzultovat, ptát se – pořád a pořád se můžeš ptát. Získáš tu za pár hodin víc informací než kdybys seděl několik dní u vody. Proč si zadal tohle téma? Pomůže ti ve tvém rybářském vývoji? Možná si neměl co dělat, ale právě pro to se možná Milky ozval. Je to nerozumné a maximálně netaktní. Pokud už nějaký ten pátek pracuješ s Internetem, tak víš, že existují mraky vyhledávačů – napiš tam rybařina a naskočí ti tolik odkazů, že si v nich můžeš zaplavat. Jen prosím tě neútoč na Milkyho – je to pohodář.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 13:04 @
-
zadar:souhlas a omluva
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 13:00 ®
-
a je to
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 12:59 ®
-
Chodím rád na chytej i na jiné a nevím proč bych měl zůstávat věrný jednomu, všude je něco lepší a něco horší. Na chytej chodím kvůli pohodové atmosféře a proto, že tu nebývá moc zbytečných hádek o ničem, ale v poslední době se mi zdá, že se nějak přiostřuje, myslím, že zbytečně. Nejvíc mi vadí když si chci přečíst nějaké téma a musím se prokousávat zbytečnou výněnou názorů dvou oponentů, nezřídka s urážkami, která mě vůbec nezajímá. Když se mi nějaké téma nelíbí tak na něj nereaguji je to.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 11:51 ® klacek44
-
Čudal: plně stebou souhlasim…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 10:34 ® mirmen
-
mrk, chytej, rybareni. com, ryby. sk, onarb. sk, barbel. co. uk , www. fishingmagic. co. uk, www. fishing. pl ( na některé jen něco zhlédnout,prolistovat)
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 10:06 ®
-
Milky-klídek,v našem věku máme nárok být nad věcí.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 9:58 ®
-
Myslím,že dneska má každý právo se rozhodnout,kam se podívá a to je dobře. Ta doba kdy nám nakazovali,kde můžeme být je naštěstí pryč. Takže když se zaregistruji tady i na mrku, tak do toho nikomu nic není! Nesmím ale nikoho urážet a chovat se v mantinelech toho servru a jeho pravidly. Je ovšem rovněž zbytečné zadávat otázky typu cajda. s těmi by se spíše měl obracet na odborníky,kteří ho jak správně pracovat s internetem. cajda-tady ti každý rád se svými znalostmi rybařiny poradí jak,kdy,na,co a s čím. Ale mám obavy,že se ti ve skutečnosti jednalo o něco jiného.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 0:31 ® Frk
-
Souhlas s Prichy.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 23:37 ® Rici
-
Mrk,chytej, ryby. sk, gffc, flyfish. cz, czechly. com,gobages. co,pikeflies. com,flyfishing. pl. Stačí??
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 23:19 ® Klon
-
Fiha vy jste se tu rozkecali. pro mě je jen Chytej. cz jak jsem psal, a pak už navštěvuji jen internetový obchody.
Milky chapu tím co přesně myslíš. cajda 82 – mysly tím,že byse tu neměli zveřejnovat jine servery když se ptaš zrovna na jednom znich. to jako kdyby si tim delal reklamu ostatnim serverum. to vis my verni chytej,jsme zatrpkly nééé ale važně když použiješ vyhledávač,tak to bude lepší a rychlejši néé???? stejnak ani nechapu k čemu ti bude vedet kdo kam chodi
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 21:21 ® Prichy
-
Cajda82: vidis nahore nalevo napis odkazy
tak napr. www. chytej. cz
jinak chodim na chytej, protoze je tu dobra atmosfera a nikdo se tu s nikym nehada. 99% lidi je tu naprosto pohodovych a na nic si nehraji.....
reagovat