Vyhledávání
RYBARSKE SERVERY
13.1.2006 | | 10.195 zobrazení | 108 odpovědí | upravit
Chtel jsem se zeptat,kolik je rybarskych serveru,kde by se dalo takto komunikovat,posilat prispevky a ulovky. ja chodim sem a na MRK,kam Vy?je jich jeste vic??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. ledna 2006 ve 20:50 @
-
co to zase placas?kdo co prekrucuje?ja se tady snazil jen sebrat seznam rybarskych serveru a to ty tady porad neco kritizujes,tak si precti,co tu porad pises a uz se konecne uklidni
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:47 ® Milky
-
Ty se mě snažíš vyhazovat? Co si o sobě myslíš? Nejdříve tu překrucuješ, co napíšu a když ti dojdou argumenty, tak se takhle chováš? No to jsi fakt formát! Ještě začni vulgárně nadávat a … . To tu opravdu schází Myslím, že ten tvůj původní nápad, hledat jiné weby s diskuzemi není u tebe tak daleko od věci.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:28 @
-
Podivej se,pokud se Ti ta otazka nelibi,tak na ni nic nepis a nech to pro ty,co tu radi neco napisou a nebudou jen kritizovat,to je totiz strasne jednoduchy,ze?tak budu rad,kdyz budes psat nekam jinam,dikec
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:00 ® Milky
-
Já o tobě nikterak nepochybuji, ani tě neznám – proč mi vkládáš do úst fráze, které jsem nevyřkl. Ale nyní už se asi budu bránit – nevidíš si na špičku nosu – dneska mám celý den volno, protože jsem byl dát včera krev. A ty se raději uč!
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:36 ® Cudla
-
Courám se kolem,ale končím skoro vždy tady.Člověk by mněl vědět co se děje za plotem,ale doma je doma.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:31 @
-
pochybujes o me inteligenci?klidne muzes. ja myslim,ze to zase se mnou tak sptne neni a ty jsi asi jeste v praci,ze?taky bych mel blbou naladu,takhle pozde vecer a jeste v patek. to ja se „jen“ ucim,ale hadat se tady kvuli tomu s tebou nehodlam,to je pod mou uroven a vidim,ze ne jen u vody naratis na…
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:26 ® Milky
-
Ale dá. Znáš pořekadlo: Nesluší se hovořit o provaze v domě oběšencově? Netvrdím, že něco děláš špatně, jen jsem vyslovil názor, že je to od tebe netaktní. Poznáš-li v těchto dvou slovech rozdíl – jsi pašák!
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:17 @
-
nemuzu souhlasit,myslim si,ze je to hlavne a v prve rade vsechno o rybach a potom na tom nic neni,ale vzdycky clovek nekde najde nekoho,kdo bude porad remcat a bude rikat,ze je neco spatne,ze?no jo,ale s tim se bohuzel neda nic delat…
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:14 ® Milky
-
cajda82 Je to asi stejně taktní, jako zavolat svému telefonnímu operátorovi a zeptat se, jestli neví, kdo další má tvoji lokalitu dobře pokrytou …
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:05 ® B
-
MRK a CHYTEJ jak jinak
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:40 ® Radosek
-
pro mě je to všechno především o rybách a nejraději bych byl teď právě tam
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:14 ® Radim
-
chytej mrk
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 17:45 @
-
a na to jsi prosim te prisel jak?proc bych mel po nekom chtit,aby shazoval jine servery?jen me zajima,na ktere my rybari hlavne chodime TO JE CELE!!!!Takze jestli v tom vidis neco spatneho,tak mi to napis,ale mne to pripada jako uplne normalni otazka…
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 17:40 ® Milky
-
cajda82 Chápu, že se snažíš všechny evokovat k tomu, aby se tu začali hádat špínu na konkurenční weby. Buď tak laskav a použij běžně dostupných vyhledávačů – v případě, že tě to opravdu zajímá. V opačném případě nepokládej zbytečné otázky, které mohou být chápány jinak.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 17:05 ® skwor
-
Chodím i na chytej i na mrk
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 16:42 ® pupak
-
Klon – bud tak laskav a mluv jen za sebe ! ! ! ! Stejny picoviny obcas objevim i na MRKu a nasere mi to stejne jako tohle ! ! !
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 16:35 @
-
jasne,tak takovou odpoved jsem vubec necekal…
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 16:33 ® Klon
-
no myslim že ti dám odpověd,za všechny. My chodime jen a jen na Chytej. cz a nikam jinam,protoze chytej je nejlepsi a nejakej MRK se mu nemuze rovnat.
reagovat