Vyhledávání
RYBARSKE SERVERY
13.1.2006 | | 10.079 zobrazení | 108 odpovědí | upravit
Chtel jsem se zeptat,kolik je rybarskych serveru,kde by se dalo takto komunikovat,posilat prispevky a ulovky. ja chodim sem a na MRK,kam Vy?je jich jeste vic??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:22 ® osprey reakce na …
-
mascha> Budeme nad tím uvažovat. Hlavní slovo ale bude mít majitel serveru a programátor. To je vše, co můžu v téhle chvíli říct. Ale jsem ti za tvoje příspěvky opravdu vděčný.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2010 v 19:28 ® mascha
-
hele, takovej dotaz k přehlednosti a vůbec… Podle mně je sice hrozně důležitá na podobnym serveru diskuze, ale největší hodnota, to kvůli čemu sem chodí stovky lidí, jsou články od dobrých autorů. Teď jsem zaznamenal takovou věc – na facebooku vidím odkaz na článek o sumčí přívlači, kliknu, přečtu, moc hezký super. Dobré články čtu i několikrát, tak jsem si chtěl při obědovém drobení do klávesnice znovu článek prolítnout, pustim chytej, hledám na titulce odkaz na prakticky čerstvej článek a nevidim, kliknu na ouško záložky články nad aktuálnim článkem, dostanu se kamsi ale tam zase ten sumčí článek není. Tohle je hodně naprd… Týden starý článek a už není cpán čtenářům k přečtení? Samozřejmě jsem ho nakonec našel v seznamu článků, ale osobně bych se zamyslel nad prezentací pravých pokladů serveru, tedy článků. Odkazů na diskuze je na home tuna, odkazy na články v podstatě jen tři (hlavní, čtenářský a duel)…
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:33 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> A vůbec, já mam známí policajty tady i v Mníšku, tak se nebojim.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:22 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Nic se nestane,bo už sem nikdo nechodí.
reagovat
Jooooo,Cep,ale ten jen příde a nic,to je admin,tak má povinnost. - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:18 ® cercer reakce na …
-
sus1> ty woe,já vás varoval..počkejte,až se tu někdo z NICH objeví!!
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 16:58 ® sus1
-
hraji> Jenže ty už se nesešli společně hodně dávno.
reagovat… pořád je slyšet jen o perlínech,ale dál??............ticho.
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:51 ® hraji reakce na …
-
mascha> HDU je zkratka označující velmi svéráznou, svým složením jedinečnou skupinu rybářů, kteří dosáhli takového mistrovství v oboru, že se dobrovolně stáhli do ústraní, aby neprovokovali méně úspěšné kolegy. Velmi známá je jejich práce na poli výzkumů dravých perlínů. Jinak přímo ta zkratka znamená Hovada Duševně Uválená. Je-li možno strávit několik dnů na rybách s téměř neustálou bolestí bránice, pak jedině s HDU.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:33 ® sus1
-
Akorát se o tom už jen mluví a pokud se zeptáš,co to vlastně znamená?!,tak tě stejně nikdo neodpoví,takže strašit třema písmenama můžete už tak leda jen děti.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:25 ® mascha reakce na …
-
hraji> poučte neznalého, co je HDU?
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:17 ® hraji
-
sus1> ty jsi se už dlouho v noci nebál, že? Tvrdit, že HDU je historie je vyloženě nebezpečné.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:17 ® džigit
-
sus1> si děláš pr…?Nakonec mi budeš tvrdit,že perlín není ostrej?!?
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:13 ® sus1 reakce na …
-
hraji> HDU už neni,to jen historie.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:46 ® hraji reakce na …
-
Robur: no to nám scházelo, aby nás někdo vyhazoval. HDU na tebe
reagovat)
- Pátek 19. listopadu 2010 v 9:45 ® Robur
-
běžte si to řešit do plavačky
reagovat, pak se divíte, že tam nic není
- Pátek 19. listopadu 2010 v 9:19 ® hraji reakce na …
-
osprey> nemohu úplně souhlasit s tím, že krmení tě uváže k jednomu místu. Při jarním (časně jarním) lovu stačí hodit dvě tři kuličky do jednoho místa a chvíli tam chytat, většinou to krmení účinkuje okamžitě. A za dvacet minut můžeš jít dál. Co se týče lovu velkých tloušťů (kolem 50 cm), to je jiná disciplína, zde by bylo krmení asi na obtíž, to uznávám. Jinak, z DVD je zřejmé, že ta řeka je minimálně dvakrát větší než ta naše a tak se tam větší ryby dají spíš očekávat.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 1:15 ® cercer reakce na …
-
Robur> sem rád,že jsi to uvedl na pravou míru i za mě
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 0:14 ® RedTom
-
Ahoj taky vám přidám svůj názor. Hodně tady nediskutuji, ale když mě něco zajímá nebo mám k něčemu co říct tak to s radostí udělám. Chodím sem hlavně kvůli super článkům, které tu vycházejí častěji než na jíných serverech. Myslím si: kdyby se vylepšila grafika stránek tak by se zvedla i navštěvovanost a tak by tu i více lidí diskutovalo. Přeji vám ať se to povede
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 23:41 ® osprey reakce na …
-
hraji> Několikrát více, ale jakých? My chytáme ryby 45+ nebo raději 50+, zbytek je jen takový bonus navíc. Když tam hodím krmení, vletí do toho plotice, cejnci a někde i oukleje. Obvykle ryby do 30 cm. Nechci. Navíc krmení tě uváže k jednomu místu. Když je pěkné počasí, bývají to nádherné vycházky.
Ta zimní vycházka na videu byla naprostý propadák, nikdy jsem v tom úseku nebyl a ti kormoráni tam tomu fakt nepomohli.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:03 ® hraji
-
osprey> sledoval jsem jak honíš tlouštíky na zimní řece na rohlík a játra. Kdybys jim tam hodil litr krmení, nachytal bys několikrát víc ryb. Ale přiznávám, že v zimě, když je opravdová zima na ruce, ani já nekrmím a rohlík je jediná účinná nástraha. Mám rozdělané články o krmení od jara, ale nějak nebyla chuť a síla je dokončit, ale přes zimu na to sednu.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:01 ® hraji
-
džigit> já nevím, zda zrovna já jsem ten pravý pro správu tohoto fóra (plavaná). Pokud se tam někdo na něco zeptá, snažím se odpovědět, a není to vždy snadné. Ale nebráním se zapojení.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:05 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm>
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:03 ® MP-E65mm
-
sus1> protože jdu rovnou na místa nejvyšší.........
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:47 ® Robur
-
ty by bylo levný, ty se na televizi za trest koukat budeš. Chceš článek?
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:46 ® osprey reakce na …
-
Robur> Omlouvám se. Vaše zásluha je nepřehlédnutelná. Za trest se dnes nebudu dívat na televizi
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:36 ® džigit
-
už je tu! Někdo říkal,že nepříjde,viřitel
reagovatA kde že jsi to zanechal ten vír?
- Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:28 ® Robur
-
Cerecere, vidíš to, zase se nám upírá rozvíření debaty, prý Osprey
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:27 ® džigit
-
mascha> no a to je právě můj názor na inovaci vyhledávače.A myslím,že by se to dalo i finančně.
reagovat
Je docela znechucující,myšleno pro hledajícího,když sice najde fórum,ve kterém se to probíralo,ale až na 26 stránce zpět! A to nakonec přehlédne,neboť po prokousání se předešlými stránkami se pozornost většiny otupíAle smajlíky neruš,pak mně budou kamenovat za občasnou jízlivost a černý humor
- Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:24 ® osprey
-
mascha> Jistě, já se budu držet svého, ale jsem z lidí tvořících tým CHYTEJ.cz nejvíc v kontaktu s návštěvníky. Takže mě hodně zajímá, jak to vidí, co by rádi, co se jim líbí i nelíbí.
Jsem rád, že se mi povedlo vyvolat debatu o tom, jak se dál rozvíjet. Uživatelská příjemnost je určitě důležitý faktor.
A pokud jde o nějakou rozsáhlou změnu – ta poslední se nám moc nepovedla. Server byl asi dva měsíce nestabilní a ztráta návštěvnosti byla nepřehlédnutelná.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:23 ® sus1 reakce na …
-
mascha> …,,vstřícní avšak důslední a nepříliš kompromisní moderátoři a redaktoři, kteří budou nevhodné či opakující dotazy vysvětlovat a následně mazat nebo přesouvat a slučovat."
Souhlas.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 20:20 ® mascha
-
džigit> dobře napsáno, tohle chápu a souhlasím s tím. Nedostatek pokory a vědomí svého místa ve společnosti je průšvih. Tohle má na svědomí vláda proletariátu a internetová anonymita to doráží. Jsem přesvědčen, že jediným návodem pro tenhle konkrétní případ (komunitní servery) jsou trpěliví a vstřícní avšak důslední a nepříliš kompromisní moderátoři a redaktoři, kteří budou nevhodné či opakující dotazy vysvětlovat a následně mazat nebo přesouvat a slučovat. Což je ovšem nevděčná a neplacená role
reagovat