Vyhledávání
E-shop - www. vsenaryby. cz
10.1.2006 | FABi | 3.489 zobrazení | 5 odpovědí
Přišlo Vám někomu někdy něco z tohoto e-shopu. Zkoušel jsem tam volat, objednat a nic.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. února 2006 v 15:04 ® ondras1
-
Mám podobnou zkušenost. V říjnu jsem si objednal PO telefonickém dotazu přívlačový prut s tím, že druhý den ho posílají. Po čtrnácti dnech a třech telefonech že ten prut nemají a mít ho nebudou a nabídli mi jiný. Tak jsem si ho objednal opět s tím že dnes je pátek, v pondělí ho budou mít a v úterý ho pošlou. Po pěti dalších telefonátech jsem to vzdal!
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 9:58 ® skwor
-
CeP: Nic jsem z tohoto e-shopu neobědnával, ale zboží od Braunstara přišlo do 24hod
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 9:35 ® Pytel
-
CEp: Hahaha to si děláš prdel ne? Tak to musi bejt prosperujici firma
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 7:52 ® Yuri
-
joj nejspolehlivejsi je braunstar . cz, zbozi mi prislo nejp do dvou dnu, naopak na serveru rybarskyobchod. cz mi prut prisel az za 20 dni…
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 0:13 ® CeP
-
1 objednal jsem prut Ultrviolet feeder 330/390 2 do 48 hodin mi prisel mail potvrzujici objednavku s tim, ze zbozi bude za 14 dni 3 za tri tydny jsem nevydrzel a volam : omlouvame se, nejake potize z polske strany. ozvem se do tydne 4 za dva tydny nevydrzim a volam : zbozi uz je na ceste. omlouvame se polaci jsou desne nespolehlivy. bohuzel pro leto nebudou dodavat vami pozadovany typ 330/390, ale jen 360/420. muzeme vam ho dodat za stejnou cenu jako ten kratsi typ. dodavka dorazi ve stredu, zavolame. BERU 5 v patek volam : ano zbozi mame od stredy jeste nevybalene. budeme makat prez vikend. chcete ho dovezt? jo vy ste ze strakonic?? ze si prijedete osobne?? to budete mit se slevou… 6 dorazim v pondeli . a vy ho mate objednany??. noo. jeden nam tu zbyl. sice mel byt do milevska, ale tak my vam ho teda nechame…
reagovat