Vyhledávání
lov nástražních rybek do čeřenu
18.6.2004 | Chose | 9.037 zobrazení | 3 odpovědi
Vite nekdo jak se to dela?ja dneska na tutovym miste uplne vyhorel. ani jeden hrouzan. jiny chlapi je tam tahaji po desitkach. Potřebuju radu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. června 2004 ve 12:34 ® Prizrak
-
sedum: Já sem taky dával plevelný ryby kočkám, ale už to nedělám, protože je mi jich strašně líto . Výjimku udělám tehdy, když je ryba nějak poraněná a ve vodě by nejspíš chcípla.
reagovat - Pátek 18. června 2004 ve 22:32 ® Chose
-
No ja snima krmim pstruhy v potoce. Nebavo me je chytat. dneska jsem koupil ceren a takovej vybuch. Dik za radu. zkusim to. ja to zkousel taky na rybniku.
reagovat - Pátek 18. června 2004 v 19:25 @
-
Taky jsem měl takový malý problém. Vyřešil jsem ho na základě porostlého břehu,kdy jsem stál na okraji drnu a spouštěl čeřen na 2m tyčce do vody. Vtip byl v tom, že jsem se velice potichu přiblížil k danému místu, na drn si stoupl tak,abych během cesty vůbec nijak nedupal !!!! a pomaličku jsem do vody vnořoval čeřen. A teď přijde ta perla,proč to vlastně píšu! Pokud opravdu potichu potopíš čeřen,tak ho drž,vůbec s ním ani nepohni,napočítej do deseti a zadupej !!!!!!!!!! a čeřen po 1 vteřině vytáhni. Rybky,které žijí ve vodním společenstvu pod drny se leknou a odjedou do hlubiny do místa kde máš položen čeřen. Tuto metodiku používám na jednom polním zarostlém rybníčku, kde všechny metody selhávají. Třeba Ti taková rada pomůže. Jde taky o to, v jakém terénu ten čeřen používáš. Je pravdou,že nepoužívám tyto rybičky jako nástražní, ale jako krmivo pro mou kočičí sebranku a tak se musím sakra ohánět aby mě jednou celého nesežraly!!!
reagovat