Chytej.cz

Umělé nástrahy Berkley necteno

10.1.2006 | braska | 3.783 zobrazení | 14 odpovědí

máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. května 2011 v 17:12 ® inspo reakce na …

osprey> Do krmení ano, ale já většinou chytám na šoulačku, takže co 5 minut měním flek a nekrmím.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 17:05 ® osprey reakce na …
osprey

inspo> Asi budeš muset pořád chodit do krámu. Ona hrst živých červů v krmení a následně nějaký na háčku stále ještě s přehledem překonává snahy chemiků od Berkley i jiných.

A až udělají úplně dokonalého červa, tak bude jen drahou kopií živé předlohy.

Ti umělí jsou od toho, že s nimi můžeš vylepšovat sousta na háčku a navíc máš u nich jistotu, že se ti nezakuklí.

Dokonce jsou akceptováni jako neživá složka vláčecích nástrah (častý je např. lov duháků na tzv. „vosí larvy“).

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 16:04 ® inspo

Nějaké nové poznatky? Nějak mě přestává bavit chodit do krámu neustále pro čerstvé červíky a tak uvažuji právě o koupi těch umělých.

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2006 v 10:39 @ 

určitě máš pravdu,ovšem když jsme chytali,tak kolega musel červa chvíli co chvíli měnit,jelikož je měl prostě vycucaný a vymačkaný,což mě se u gumáků nestávalo. Ale jak říkáš-živej je živej.

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2006 v 10:12 ® Tomash
Tomash

Alivio : jsem toho názoru, že bílý červík drží na háčku minimálně stejně dobře, jako „gumouš“, a že vždycky bude lepší mít čerstvýho, než aromatizovanýho. Tt

reagovat
Středa 11. ledna 2006 ve 22:58 @ 

ja je vyzkousel na plavajdu. Cerv mel mimoradny uspech,patentky nic a kukuricku mam nekde doma

reagovat
Středa 11. ledna 2006 ve 21:32 ® Tomash
Tomash

Alivio : woe, ty se máš!!!!! Tak se domluvíme a půjdem na ryby, já vemu své gumové nástrahy a ty své a půjdem lovit – bo tam bylo napsané zkušební vzorky ))))))

reagovat
Středa 11. ledna 2006 ve 20:37 @ 

Tomash:já měl patentky dvě,jednu malinkou a jednu velkou

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 19:49 ® skwor
skwor

Tomash:Jo ,ale teď jsem zjistil, že nevím, kde jsou

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 19:16 ® Tomash
Tomash

skwor : Myslíš toho jednoho bílýho červa, jedno zrnko kukuřice a jednu patentku?

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 18:45 ® skwor
skwor

Mám pár kousků, co byly zdarma u kajmana, ale ještě jsem je nevyzkoušel.....

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 17:23 ® staker
staker

Minulý rok v létě jsem zkoušel pár kousků kukuřice na feeder. Bylo to v období kdy ryba brala a na stojáku. Rozdíl mezi kukuřicí od Berkley a mraženou z Kauflandu jsem nějak nepozoroval. Tak radši zůstanu u přírodní nástrahy, abych třeba později nechytal gumové rybky. Jinak zkušenost je dobrá, ale drahá.

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 10:50 ® obor

Ja využívam červené maxipatentky napichnuté na marmyškách, výborne sa osvedčili na ostrieže. Myslím, že výborné by boli aj na duháky a sivone na dierkach. U nás bohužiaľ žiadny revír s lovom povoleným na dierkach.

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 ve 22:32 @ 

mám zkušenost s bílímy červy na plavajdu a nemůžu si stěžovat. Myslim si že ryba rozdíl nerozezná. Jsou perfekt!!!!

reagovat