Vyhledávání
POTOKY-vláčení,muškaření(mimopstr.)
9.1.2006 | AbuGarcia | 2.597 zobrazení | 4 odpovědi
rady a nejlepsi napady na tento podle meho nahledu nejlepsi usek tekoucich vod!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. ledna 2006 ve 13:00 ® Cudla
-
Znal jsem jednu říčku,kvůli ní jsem stavěl mušák 180cm a ještě byl dlouhej. Tlouštíci,pstroužci,různá droboť pohádka. Konec začal tím že Ekologické stavby(ES)vodu důkladně otrávili cementovým mlíkem(revír byl zanešen jakoP mrtvá voda)Po otravě byl uznán jako P chovný. Historici zjistili,že se tam kdysi vytíral losos tak co kdyby,ES mu proto usnadnili cestu a minimálně 3km mu již krásně vydláždili. V létě se tam voda krásně ohřívá,5cm hloubka bez stínu,takže to působí jako průtoková karma a dalších Xkm mrtvo. Revír je nyní na h. ES maj premie jak zvelebili vzhled toku. Je to r. Chomutovka 2
reagovat - Pondělí 9. ledna 2006 ve 20:35 ® Yuri
-
Zdravim, Ja vlacim na ricce Mostenka, je to zpocatku vlastne potok o sirce zhruba 2,5 metru. Lovim na rotacky vel. 00,1 max 2. Nejcasteji lovenou rybou jsou tlousti, okouni a sem tam pstruzi nebo jeseni. V lete zkousim vest rotacku tesne pod hladinou naopak v zime podel dna, na podzim pouzivam modre smacky od fy Berkley. tento zpusob lovu se mi velice libi hlavne proto, protoze za 1 vychazku se da chytnout mnoho ryb at uz malych ci velkych rozmeru. Doufam ze jsem alespon trochu prispel do diskuze JURY
reagovat - Pondělí 9. ledna 2006 ve 20:04 ® AbuGarcia
-
jo dik moc,ale vis co ja jsem z okoli Tabora tak neco pobliz,ale stejnak dik
reagovat - Pondělí 9. ledna 2006 v 19:59 ® Pytel
-
Odra a Lubina )))
reagovat