Chytej.cz

Jak a s kým na sraz necteno

16.6.2004 | Chose | 2.915 zobrazení | 13 odpovědí

Myslim ze by bylo dobry se dohodnout,odkud kdo jsme a kdyztak se s nekym svezt,nebo vzit nekoho s sebou.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. června 2004 v 19:21 @ 

A já vyzkouším všechno, hlavně ty proradný muchy !!!!

reagovat
Úterý 22. června 2004 v 19:00 ® overhaul

Ja myslim ze prijede hodne lidi. Bude to urcite v pohode. Jo a ja budu jenom vlacit. Chtel bych se neco priucit a tak.

reagovat
Úterý 22. června 2004 ve 13:25 ® HaD
HaD

toulovec: už jsem o tom párkrát přemýšlel, problém vidím v tom, že většina lidí stejně nevyplňuje ani to, co je dnes možné, ale popřemýšlím ještě. díky za námět

reagovat
Úterý 22. června 2004 ve 12:30 ® toulovec
toulovec

DaH: – já vím, díky. Poctivě to sleduju a docela se těším, ale víš jak to je, nevíš dne ani hodiny co se kde šustne. Doporučoval bych vybrat nějakou zálohu, pokud s tím budeš mít nějaké výdaje dopředu, abys nedostal Černýho Petra. Osobně by mně zajímaly jednotlivé způsoby lovu u jednotlivých lidí a zda se najde nějaký zdatný instruktor na tu mouchu, o což bude předpokládám velikej zájem.

Davide přemýšlel jsem, jestli by nebylo možný udělat pro registrované trošku propracovanější osobní kartu, něco jako je na MRKu (nerad zmiňuju konkurenčční server aby ses nenaštval )) ). Chybí mi tam způsob lovu, praxe, druh povolenky, asi víš co myslím. Třeba možnost vložit do tabulky, malá fotečka atd.
Myslím že se Ti to tu poměrně dobře rozjíždí a je vidět že CHYTEJ. CZ věnuješ hodně času a hrne se to správným směrem.

reagovat
Úterý 22. června 2004 v 9:58 ® HaD
HaD

toulovec: už se přihlásili: DaH jaryn TR sedum Milky Chose Bazus Dědek Cajda rarach Mirek Toulovec overhaul

reagovat
Úterý 22. června 2004 v 7:27 ® toulovec
toulovec

tak koukám, že David vybral lokalitu přímo famózně, všichni to máme asi stejně daleko. Jsem zvědav, jestli se tam sejde alespoň 5 lidí.

reagovat
Pátek 18. června 2004 v 16:26 ® Prizrak

Já z okolí BRNA

reagovat
Čtvrtek 17. června 2004 ve 20:52 ® overhaul

Tos ja su z Prerova

reagovat
Čtvrtek 17. června 2004 v 10:53 ® Chose
Chose

Toulovec-nepojedes pres Jicin?Kdyztak bych se svez.

reagovat
Čtvrtek 17. června 2004 v 7:33 ® toulovec
toulovec

Pokud teda pojedu a doufám že nenaskytne taková situace, která by mi v tom zabránila, budu vyjíždět z Hradce Králové hned po práci, takže příležitostné spolucestující ve svém vágenu uvítám.

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 22:36 ® Chose
Chose

jo jsem zvedavej jak to kufru vsechno naboucham. ten autobus by nebyl od veci Jinak jestli je nekdo z okoli Jicina tak ho klidne vamu s sebou. nebo se s nekym svezu. to je jedno

reagovat
Středa 16. června 2004 v 17:55 @ 

Hoši, kdyby si každý dal poctivě do svého Profilu v tomto webu, alespoň přibližné místo bydliště,tak je to z části vyřešené. Nikdo tam po Vás nechce žádné tajnosti,jakožto číslo bot,R.Č. nebo číslo Vašeho hnízda. Pokud nejste maskovaní agenti OO7,tak čeho se bát.

reagovat
Středa 16. června 2004 v 17:10 ® Milky
Milky

Zavolej Míše Jílkové do Kotle ať nachystá svozové autobusy

reagovat