Chytej.cz

UL a pickerový prut? necteno

8.1.2006 | sharkcom | 4.950 zobrazení | 11 odpovědí

Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 17. ledna 2006 v 1:08 ® kelt
kelt

Používám na UL picker Shimano Nexave AX. Je velmi jemný, perfektně sedí v ruce, cena 2000,– ale průšvih začne při ochlazení k nule – začnou zamrzat očka – malý průměr obzvláště špička jich má hodně a velmi jemných. Pochybuji, že u ostatní pickerů to bude lepší. Pokud budeš chytat až do konce a na začátku sezóny, spíše bych hledal nějaký speciál s co největším průměrem oček..

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 ve 14:58 ® sharkcom
sharkcom

Dík za typ.. Podívám se. On 2006–01–16 11:44, Flip napsal: Sharkcom-Můžu ti doporučit Quiver od Dragona. Rychlý,lehký,pří­jemný. Není to žádná žvejka. Má tři špičky,malé rotačky,gumy i woblery hravě zvládne. Při tom zbývá dost síly na zásek i zdolávání. Jak jsem měl možnost poznat pickery na vláčení,tak tenhle je asi nejvíce podobný představě speciálu. Cena není vysoká asi 1800 kč. Chceš-li se podívat takWWW. rsp-fishing. com [/quote]

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 ve 12:44 ® 

Sharkcom-Můžu ti doporučit Quiver od Dragona. Rychlý,lehký,pří­jemný. Není to žádná žvejka. Má tři špičky,malé rotačky,gumy i woblery hravě zvládne. Při tom zbývá dost síly na zásek i zdolávání. Jak jsem měl možnost poznat pickery na vláčení,tak tenhle je asi nejvíce podobný představě speciálu. Cena není vysoká asi 1800 kč. Chceš-li se podívat takWWW. rsp-fishing. com

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 13:05 ® skwor
skwor

Já si koupím buď Byron brown 3m 3–12g, nebo Shakespeare tetra 2,7m 5–45g(?!). Máte s nimi nějaké zkušenosti?

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 13:00 ® Pete
Pete

jinak já mám byron brown 3 m 3–12 g a taky se s ním letos chystám vláčet

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:59 ® Pete
Pete

to je to samí

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:55 ® sharkcom
sharkcom

Dík. Ještě se chci zeptat na winkelpicker. Jaký je mezi nima rozdíl? A co je lepší na UL přívlač? Případně už můžete poradit konkrétní typy.

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:48 ® Chose
Chose

Taky vláčím pickerem a na jemný spičce krásně vidím jak maká 00.

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:36 ® skwor
skwor

HaD:Dá se ještě někde sehnat ten picker, co máš Ty ?

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:32 ® skwor
skwor

Jak píše HaD, je to docela časté. Já o tom, že bych si koupil picker taky přemýšlým......

reagovat
Neděle 8. ledna 2006 ve 12:22 ® HaD
HaD

pickerové pruty jsou na UL poměrně velmi často používány a i já své Trabuco k těmto účelům někdy využívám

reagovat