Chytej.cz

MUŠKAŘENÍ NA ŘASU necteno

3.1.2006 | svaca | 2.710 zobrazení | 16 odpovědí

zdravim mam otazecku myslite ze kdybych sel na MP pod jez kde je hafo plotic a tak ktery berou rasu snad po kilech jestli by misto nymfy sla dat rasa?bo na splavek to funguje!pres zim tak vymejsim:)dikes

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 7. ledna 2006 ve 13:29 @ 

2006–01–05 v 19:59

reagovat
Sobota 7. ledna 2006 ve 13:07 ® svaca

myslim ze tbytecne meles proste chci experimentovat a treba bude vic zaberu a urcite vic pozitku nez na bolonku!urcite si nikdy nedrzel musak jinak bys to chapal!

reagovat
Pátek 6. ledna 2006 ve 22:30 @ 

to je samozrejme pravda,jen ne vsichni maji smysl pro humor. Proste jsem chcte vedet,proc kdyz jdou na plavacku je chces chytat na mouchu. Kdyby mi nekdo rekl,ze to chces delat kvuli pozitku z boje,tak O. K.,ale kdyz hned nekdo vystartuje s hulvatskym chovanim,tak je u me hodne podradnej. Nic vic. Opovrhuji jím

reagovat
Pátek 6. ledna 2006 ve 21:54 ® svaca

tahat rybu na plavackovej prut a na smekaci navijak je neco uplne jinyho nez na musak!!!pride mi za rasa se bude ve vode prirozenejc vznaset a tak!!

reagovat
Pátek 6. ledna 2006 v 18:16 ® chleba

DEXTR: myslim že to zkusit můžeš. já jednou muškařil a na suchou mušku imitujcí, no, jako moucha a nic za dvě hodiny. Chytl sem pravou mouchu, napích na holý háček a šup. celej zbytek dne jsem si takal malý plotice, perlíny, oukleje a tlouště. je sem pak použil mouchu v černé(mušku)

reagovat
Pátek 6. ledna 2006 v 18:10 @ 

rarach:jsi hulvát. nic vic k tobe nemuzu rict. Je mi te lito. Koncim.

reagovat
Pátek 6. ledna 2006 v 8:48 ® rarach

Jdi do Pr. le a čti pořádně otázky, téma bylo muškaření na Tvojí radu o plavačce se dotyčný neptal, taková věc napadne každýho, to nemusíš nikomu radit.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:59 @ 

rarach:nemam rad vety typu nech si ty rady apod. Na to ti nejsem zvedavej. Na musak jsem si povodil (a vytahl) stiku 52 cm a tlouste 38 cm,takze vim o co jde,neboj. Prestan bejt arogantni. Dekuji.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2006 v 9:23 ® Cudla
Cudla

Jestli ti jde opravdu o dobré zachytání,vem mušku ostříhej jí aby byla něco jako kartáč na flašky v mini provedení nebo si ji uvaž namotej bahýnko(řasu) dá se stím i jemnějš házet tolik to neklouže a dýl ti tam vydrží. Máš pravdu na mušák je to vo něčem jiným než na plavačku. Bahýnko berou uplně v pohodě.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2006 v 8:43 ® rarach

Alivio: Nech si ty rady, už jsi měl mušák v ruce nebo už jsi na něm měl slušnou rybu. Chytat bílou rybu na mušák je pěkné pošušňáníčko. Já loni chytil dvě plotice nad 35 cm a panečku to jsou záběry. K imitaci řasy bych použil jakýkoliv delší zelený chlup či marabu s příměsí nějakého flash v zeleném jako startér.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2006 v 5:25 ® Axamith
Axamith

Vyzkoušej navázat na háček marabu zelené barvy bez většího tvarování. Viděl jsem na to chytat ostroretky a úspěšně.

reagovat
Středa 4. ledna 2006 ve 22:49 @ 

a proč chceš muškařit,když jak sám říkáš jdou na plavačku na řasu?Vem boloňku a šup na ně. Neni co řešit.

reagovat
Středa 4. ledna 2006 v 19:51 ® svaca

pekna moucha ale mam takovej pocit ze by moc rasu nenapodobila ale proc neco takovyho neskusit!

reagovat
Středa 4. ledna 2006 v 19:04 ® indy

Já bych použil tuto mušku: www. globalflyfisher. com

reagovat
Středa 4. ledna 2006 v 18:54 ® svaca

myslim ze kdyz chytam ryby tak se snazim neco vymyslet a improvyzovat tak aby to slo co nejlip!nebo treba naka ''nymfa''zelena ktera kdyby se smacela tak by vypadala jak rasa

reagovat
Úterý 3. ledna 2006 v 19:05 ® HaD
HaD

A co místo strýmra dát na strýmrovej háček malou rybičku? Okouni, jelci nebo třeba candáti by to taky určitě žrali. Nebo boilies a můžeš chytit kapra… Podle mě je to hloupost a nemělo by to nic společného s muškařením.

reagovat