Vyhledávání
Jaký měli vaši vedoucí v ryb. kroužku vliv na váš další vývoj?
1.1.2006 | Hora | 5.185 zobrazení | 35 odpovědí
Týká se to hlavně rybářů kteří začínali v rybářských kroužcích,jaký vliv na jejich další vývoj coby rybáře měli vedoucí mládeže.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. ledna 2006 v 10:52 ® cop74
-
Mel sem vybornyho vedouciho rybarskeho krouzku pri zakladni skole. Naucil nas hodne. Jezdili sme i na okresni zavody – rybolov, nahazovani na cil(takovy zluty plechovy terce) apd.. Bavilo me to.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 v 9:49 ® klacek44
-
Jako jsem psal v anketě Kdo vás přivedl k rybařině: muj strejda rybařil.. před rokem (bylo mi 12) jsem našel spoustu rybářských věcí. strejda už byl 6 let po smrti ale nějak me to zaujalo tak jsem se kouknul na 1 díl pořadu Jak na ryby… a hned jsem dolít na MO a požádal o přihlášku.. mí dva kamarádi do toho šli se mnou. měli jsme upně blbýho učitele kterej nam nic dohromady neřek a honem to chtěl mít za sebou a schrábnout prachy… mí kamarádi se všechno naučili od svého bratrance vázáni atd.. A JÁ DIKY TOMUTO SERVERU CHYTEJ. CZ jsem se své těžké začátky naučil.. ted jsem mezi svími kamarády rybáři prý „nejlepší rybář“ a tak ti CHYTEJ:CZ děkuji a zejména HaDovi a jiným lidem od kterých jsem pochytil mnoho rad a triků fakt DÍKY
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 22:36 @
-
prvni vedouci si ode me vzal penize na ryb. listek a pote tvrdil me i mym rodicum,ze jsem mu zadne penize nedal. Dalsi vedouci byl O. K.,ucili jsme se zakladni veci-miry,hajeni atd,ovsem dnes je stejne vse uplne jinak,takze nejaky zasadni vliv to na me nema.
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 22:14 ® EDDY
-
také musím říci že 0-lový protože jsem muškařil a to u nás nikdo neuměl tak na mě koukali skrze prsty a neměl jsem to lehký..
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 22:04 ® Dusik
-
Vůbec žádný ! Chodil jsem tam z povinnosti. Vše co umím mě naučil otec a hodiny strávené na rybách.
reagovat