Vyhledávání
16. červen
14.6.2004 | Prizrak | 3.063 zobrazení | 17 odpovědí
Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. června 2004 ve 21:42 ® Čajda
-
Tak se mi konečně podařilo zahájit dravčí sezonu. V sobotu 26. jsem byl na Sázavě mezi Okrouhlicí a Dobrou a neměl jsem dobrej den. Kromě jednoho pidiokounka a několika utrženejch třpytek ani ťuk. Snad bude platit „Konec dobrý všechno dobré“ [ Upraveno Cajda dne 2004–06–27 v 20:43 ]
reagovat - Pátek 18. června 2004 v 16:18 ® Prizrak
-
Já jsem byl se školou na výletě když byla zrovna zahájená Bůůů Ale snad to vyjde dneska.
reagovat - Středa 16. června 2004 ve 23:28 ® Láďa
-
Tak u nás s klukem to bylo v pohodě a hodně povedená zahájená. Celkem čtyři candáti,plus další čtyři upadli u břehu,dále štika 60cm a jedna podobná kousala vlasec,takže se moc neunavila a plus pět okounů. Jak psal kluk do diskuse i bez rybky to jde!!!!!Jinak dávám ještě jeden poznatek do fora(Živá rybka…)
reagovat - Středa 16. června 2004 ve 23:09 ® HaD
-
ráno jsem zaspal (tedy nezaspal, ale ukrutně se mi nechtělo vstávat), takže jsem začal až po deváté-dva sumci mi na woblera utekli a jeden wobler se zaparkoval v kamenech (jaujau) pak tři hoďky vábnička-sumci jezdili ale nepapali a teď večer jsem zkusil živou, ale ani „ň“ a navíc jsem jednu celou montáž urval. asi mám „nakakáno“ v rukách . bude líp jo ale pokud vím, tak většina lidí zachytala dobře-převážně štiky a menší sumci, sem tam canďour
reagovat - Středa 16. června 2004 ve 23:00 ® BigMike
-
Tak ráno na pískovně 6 pěknejch ježatců, 2 měli 32 cm a teď k večeru na řece v ouplavu štiky 65 a 72 cm. To potěší, kor když v pátek udíme
reagovat - Středa 16. června 2004 ve 21:42 ® Padis
-
Tak 2 štičky okounka a tlouště vše vráceno zpět do rodného živlu. Na zahájení docela slušné
reagovat - Středa 16. června 2004 v 17:07 ® Milky
-
Den jak vobrázek! Krásně jsem si zavláčel a dvěma štičkám to nebylo lhostejné !!!!!! Jupííííííí mám radost. Doufám že i vy všichni ostatní jste měli přinejmenším stejný úlovek.
reagovat - Středa 16. června 2004 v 15:17 ® Padis
-
Tak na mě jdu jsem celý nahžavený jen to počasí nic moc ten vítr mě s. Tak jsem zvědav kolik toho utrhnu
reagovat - Středa 16. června 2004 ve 14:30 ® Dědek
-
Tak jsem se právě vrátil ze zahájené a mám toho plný kecky Brodili jsme se po pas vodou a bahnem v jednom krásným rameni řeky. Zase jsem tam nechal nějakou bižutérii, ale vytáh jsem jednu štičku. Takže spokojenost.
reagovat - Úterý 15. června 2004 v 16:37 ® overhaul
-
Jojo taky se tesim jak malej kluk ale porad nemam rozhodnuty kam pudu. Ono v okoli prerova toho na rozmysleni moc neni. Asi zvolim sterkovnu nebo Becvu. Kazdopadne budu vlacet cely den abych se toho dostatecne nabazil po tak dlouhe prestavce. Uvidime se v zari.
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 14:25 ® Jindra5
-
Už se nemůžu dočkat, nejradši bych šel už dneska, zítra kupuju nový vláčák, budu vláčet celý den
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 13:38 ® Dědek
-
Jedeme s kamoąem na jedno slepé rameno Jihlavy. Jsou tam krásné ątiky,ale problém je s mnoľstvím vázek. V létě by stálo za úvahu se tam potápět,pak by člověk nemusel dva roky kupovat nástrahy
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 13:18 ® HaD
-
jarv: samozřejmě že se těším, ale mám prostě smíšený pocity
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 12:16 ® jarv
-
Zítra odjíždím na Velký Vír, takže se budu na Orlíku po zbytek týdne věnovat přívlači a feederu. Vzhledem k tomu, že na rybku už dobře 5 let nechytám, tak se na rozdíl od Dejva těšííím
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 12:16 ® 1Krtek
-
U nás je moc sumců v rybníku moc jsme se těšili že je proberem ale teť žhavíme tři dny telefony !!! Vypadá to dobře no snad to nikdo neposere !!!!
reagovat - Pondělí 14. června 2004 ve 12:08 ® HaD
-
letos je to snad první rok, kdy se až tak netěším. půjdu si zavláčet a hlavně mě zajímá, co se bude u vody dít
reagovat - Pondělí 14. června 2004 v 11:59 ® 1Krtek
-
už mam husinu!!!! nevim co nam řeknou na živou rybu??? Asi někoho hodíme do vody!!!
reagovat