Chytej.cz

16. červen necteno

14.6.2004 | Prizrak | 3.063 zobrazení | 17 odpovědí

Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 27. června 2004 ve 21:42 ® Čajda

Tak se mi konečně podařilo zahájit dravčí sezonu. V sobotu 26. jsem byl na Sázavě mezi Okrouhlicí a Dobrou a neměl jsem dobrej den. Kromě jednoho pidiokounka a několika utrženejch třpytek ani ťuk. Snad bude platit „Konec dobrý všechno dobré“ [ Upraveno Cajda dne 2004–06–27 v 20:43 ]

reagovat
Pátek 18. června 2004 v 16:18 ® Prizrak

Já jsem byl se školou na výletě když byla zrovna zahájená Bůůů Ale snad to vyjde dneska.

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 23:28 ® Láďa

Tak u nás s klukem to bylo v pohodě a hodně povedená zahájená. Celkem čtyři candáti,plus další čtyři upadli u břehu,dále štika 60cm a jedna podobná kousala vlasec,takže se moc neunavila a plus pět okounů. Jak psal kluk do diskuse i bez rybky to jde!!!!!Jinak dávám ještě jeden poznatek do fora(Živá rybka…)

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 23:09 ® HaD
HaD

ráno jsem zaspal (tedy nezaspal, ale ukrutně se mi nechtělo vstávat), takže jsem začal až po deváté-dva sumci mi na woblera utekli a jeden wobler se zaparkoval v kamenech (jaujau) pak tři hoďky vábnička-sumci jezdili ale nepapali a teď večer jsem zkusil živou, ale ani „ň“ a navíc jsem jednu celou montáž urval. asi mám „nakakáno“ v rukách . bude líp jo ale pokud vím, tak většina lidí zachytala dobře-převážně štiky a menší sumci, sem tam canďour

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 23:00 ® BigMike

Tak ráno na pískovně 6 pěknejch ježatců, 2 měli 32 cm a teď k večeru na řece v ouplavu štiky 65 a 72 cm. To potěší, kor když v pátek udíme:-)

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 21:42 ® Padis
Padis

Tak 2 štičky okounka a tlouště vše vráceno zpět do rodného živlu. Na zahájení docela slušné

reagovat
Středa 16. června 2004 v 17:07 ® Milky
Milky

Den jak vobrázek! Krásně jsem si zavláčel a dvěma štičkám to nebylo lhostejné !!!!!! Jupííííííí mám radost. Doufám že i vy všichni ostatní jste měli přinejmenším stejný úlovek.

reagovat
Středa 16. června 2004 v 15:17 ® Padis
Padis

Tak na mě jdu jsem celý nahžavený jen to počasí nic moc ten vítr mě s. Tak jsem zvědav kolik toho utrhnu

reagovat
Středa 16. června 2004 ve 14:30 ® Dědek
Dědek

Tak jsem se právě vrátil ze zahájené a mám toho plný kecky Brodili jsme se po pas vodou a bahnem v jednom krásným rameni řeky. Zase jsem tam nechal nějakou bižutérii, ale vytáh jsem jednu štičku. Takže spokojenost.

reagovat
Úterý 15. června 2004 v 16:37 ® overhaul

Jojo taky se tesim jak malej kluk ale porad nemam rozhodnuty kam pudu. Ono v okoli prerova toho na rozmysleni moc neni. Asi zvolim sterkovnu nebo Becvu. Kazdopadne budu vlacet cely den abych se toho dostatecne nabazil po tak dlouhe prestavce. Uvidime se v zari.

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 14:25 ® Jindra5

Už se nemůžu dočkat, nejradši bych šel už dneska, zítra kupuju nový vláčák, budu vláčet celý den

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 13:38 ® Dědek
Dědek

Jedeme s kamoąem na jedno slepé rameno Jihlavy. Jsou tam krásné ątiky,ale problém je s mnoľstvím vázek. V létě by stálo za úvahu se tam potápět,pak by člověk nemusel dva roky kupovat nástrahy

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 13:18 ® HaD
HaD

jarv: samozřejmě že se těším, ale mám prostě smíšený pocity

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 12:16 ® jarv

Zítra odjíždím na Velký Vír, takže se budu na Orlíku po zbytek týdne věnovat přívlači a feederu. Vzhledem k tomu, že na rybku už dobře 5 let nechytám, tak se na rozdíl od Dejva těšííím

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 12:16 ® 1Krtek

U nás je moc sumců v rybníku moc jsme se těšili že je proberem ale teť žhavíme tři dny telefony !!! Vypadá to dobře no snad to nikdo neposere !!!!

reagovat
Pondělí 14. června 2004 ve 12:08 ® HaD
HaD

letos je to snad první rok, kdy se až tak netěším. půjdu si zavláčet a hlavně mě zajímá, co se bude u vody dít

reagovat
Pondělí 14. června 2004 v 11:59 ® 1Krtek

už mam husinu!!!! nevim co nam řeknou na živou rybu??? Asi někoho hodíme do vody!!!

reagovat