Vyhledávání
Kdy letos poprvé na ryby?
1.1.2006 | Gagi | 4.072 zobrazení | 22 odpovědí
Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. ledna 2006 ve 23:20 ® ywan
-
tak skoro to nebde, ešte nemám povolenku a všetko je pod ľadom, a stále hrubne. začalo pekne priťahovať – v noci –17C, cez deň tak –10 brrrr
reagovat - Pondělí 9. ledna 2006 ve 21:53 ® Ciffik
-
no novou povolenku budu mit uz tento ctvrtek a mam takovej abstak ze urcite vyrazim ale nevim kam a na co. kam chodite vy a na co chytate?
reagovat - Pondělí 9. ledna 2006 ve 13:30 ® Mike
-
Já už vyrazil… Byl jsem na dírkách na zatopeným lomu. Výsledek-8 okounů…
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 v 16:04 ® Robur
-
Po sobotě 7. 1. 05to mám za sebou, feedr, Svratka 4, 1 záběr, 1 ryba cejn cca 1,5 hodiny lovu. Smozřejmě nikde nikdo a 15m od mne se začala koupat nějaká otužilkyně, už mně asi pronáseldují, protože začátkem prosince /vláčka na Priglu/, zase samozřejmě 500m nad i pode mnou nikdo a dva důchodci v keřu a prý ať du na jinou stranu, že se chcou vykoupat, samozřejmě mně doporučili tu stranu, ze které jsem už přicházel. Tak jsem jí řekl, že je mně to putna, ale že se opravdu nedá poznat, že se chtějí koupat.
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 ve 14:07 ® jake
-
No rád bych příští víkend na dírky na Výlantu.
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 ve 13:28 ® joba
-
sory na dírky
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 ve 13:27 ® joba
-
už sem byl,ale spíš vyzkoušet novej feeder než chytat. nádhera,jinak si počkám až na 21.1 na dídky
reagovat - Sobota 7. ledna 2006 ve 23:43 ® paccco
-
Předpokládám,že to bude koncem února nebo začátkem března. Už se těším.......
reagovat - Sobota 7. ledna 2006 ve 13:13 ® svaca
-
jak odtece ledoca snehova voda tak to zacne byt eno nuno jinak ja du uz tak kolem pulky prezna!samozrejme nejlepsi jarni feedrovacka)))))))
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 21:03 @
-
kuwa jestli to vyjde tak uz ted v sobotu. Ju chuuu.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 17:38 ® osprey
-
Byl jsem 1.1. (1× tloušť kolem 15 – 17 cm), ale oblíbené úseky mám zamrzlé. Ve chvíli, kdy se pás pobřežního ledu scvrkne na míň než metr, vracím se.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 13:07 ® ESKY
-
Já vyrazím, až bude dvacet stupňů a povane jižní větříček. A nebo radši dvacet pět stupňů........
reagovat - Středa 4. ledna 2006 ve 22:26 ® cop74
-
Chtel bych v nedeli na prvni feedrovacku. Teda kdyz nebude pod 0 st. C
reagovat - Středa 4. ledna 2006 ve 20:12 ® Padis
-
Doufám že vyrazím co nejdřív
reagovat - Středa 4. ledna 2006 v 19:30 ® kodlk
-
Teď mám tři měsíce na to, abych zmobilizoval vše co bude třeba na nadcházející sezonu, zaplác díry v krabičkách novou bižuterií, vyměnil šňůry, vše naleštil a namazal, utratil zbylé peníze za to co jsem loni ještě nepotřeboval a letos se bez toho neobejdu, otestoval a vyrazil. Jo a k tématu: hned jak povolí led (první týden poté) a pak až koncem března. RYBY BOJTE SE!!!!
reagovat - Úterý 3. ledna 2006 ve 20:20 ® Kazan
-
Tak už to mám za sebou, druhýho jsem povodil tlouštíky a ploťky na houstičku
reagovat - Úterý 3. ledna 2006 v 19:54 ® lukarp
-
Chtěl jsem to zkusit na dírkách co nejdřív, ale zatím nemám moc čas, tak se uvidí
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 ve 20:47 ® okys
-
Začínám pravidelně koncem března (podle počasí) a ani letošní rok nebude výjimkou.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 ve 12:18 ® hraji
-
Vidím to na tento víkend, abych hovořil řečí kalendáře, 7. ledna skoro na 100 %
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 21:32 ® regulus
-
Tak obvykle začínám tak v březnu, podle počasí, prostě jak mě nebudou zamrzat červi, ale možná, že se přemluvím i dřív, na rohlíček nebo něco podobnýho. V lednu to určitě nehrozí (musím doma nechat vyšumět poznámky v souvislosti se zimním rybařením a psychiatrickou léčebnou ). Jinak vláčku po 16.4., ale jen část jednoho revíru v přiměřeném dosahu (pokud to náhodou letos nezmění), všude jinde až po 16.6. přímo na zahájenou většinou nechodím.
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 21:21 ® Pytel
-
Až koupím povolenku
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 21:16 ® Hora
-
Dám si 3 měsíce pauzu,potom jak vodejdou ledy začnu. Je třeby spočnout.
reagovat