Chytej.cz

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | 5.115 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 3. února 2008 ve 14:03 ® Prichy reakce na …
Prichy

acid23: dej si treba kazdy den.....akorad nechapu, co chces po nas?

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 11:32 ® Tomash reakce na …
Tomash

acid : A komu to cpeš? Hele, nejsi ty náhodou ten oošahanec, co tu zakládal fórum Marihuana X Cup… ? :-D

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 10:59 ® acid23

cercer:Pointa zabalená do jointa:))Pivko,vín­ko občas,tvrdej příležitostně­.A špeka si dám občas o víkendu nebo když je k tomu vhodná příležitost,.

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 21:33 ® 

Já kdybych mohl tak jak umím…jéje, to by bylo něco.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:12 ® cercer
cercer

acid23:a ty jsi si dal ten veselej kouř,nebo chlastáš??Nějak mi unikla pointa toho,co tím chtěl básník říci.:-))

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:09 ® acid23

Atmosféru.Lynčujete a odsuzujete člověka,když si občas dopřeje trošku veselého kouře a naopak kdo chlastá a vede zde rasistickou debatu tak ho máte skoro za poloboha.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:02 ® cercer
cercer

dobře Péťo…aktivita se taky cení!

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 17:42 ® kamos007
kamos007

aby jste psali více já napsal už 4.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 17:40 ® cormaxx
cormaxx

Já bych změnil asi jen ten počet zobrazených fór.Kdyby se dalo udělat nějaký „rozbalovátko“ který by zobrazilo dalších třeba 15 témat.....

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 15:03 ® vagi
vagi

můj názor: Z LOVU bych nechal, jak je. Pouze s možností krátkého komentáře „lovce“. Možnost komentáře ostatních by to znepřehlednila Otázka množství fór? Začlo toho být moc. Co třeba kdyby se při zakládání nového dotáhli témata, kde se vyskytují daná slova? Omezilo by se tím dublování.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 0:12 ® cercer
cercer

a přijďte se mrknou…je to dost dobrý!!:-))

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 0:09 ® HaD reakce na …
HaD

takže přátelé Chat jsme oficiálně spustili. Jeho adresa je: www.chytej.cz . Dále je na něj odkaz v diskuzích, než pro něj zřídíme samostatné tlačítko. Ale to už asi bude muset Radim.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:38 ® regulus reakce na …
regulus

doktorov – hoď si to na přihlášenou stránku chytej

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:38 ® HaD reakce na …
HaD

s regulem tam teď normálně plkáme

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:38 ® HaD reakce na …
HaD

doktorov: tak to nevím, to je divné. Oficiálně to ještě něběží

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:35 ® doktorov reakce na …

když to hodím do linku tak to píše..Omlouvame se, ale vase identifikace neni v poradku a do chatu vas nemuzeme pustit (pravdepodobne nejste prihlasen). Tuto informaci jsme si ulozili a proverime ji. Kde to najdu tady na chytej.cz pod čím?

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:34 ® regulus reakce na …
regulus

doktorov – mě jo. -:))))

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:33 ® HaD reakce na …
HaD

doktorv: proč nejde spustit?

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:32 ® doktorov reakce na …

jo ale nejde mi to pustit..je to takovej nápad jak dostat všechny rybáře do jedné místnosti kde se můžeš na něco zeptat a máš větší šanci na odpověď,..

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:27 ® HaD reakce na …
HaD

doktorov: něco takového? www.chytej.cz/chat.php

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:24 ® doktorov reakce na …

to jo ale tam by to bylo rychlejší jedna místnost kde se může sejít hafo lidí a psat jako je to na seznamu,centrum atd. Něco podobného tam se dá sejít hodně lidí z hodně názorama a nemusíš chodit do všech diskuzí,ale je to jen takovej nápad.. :o)

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 22:47 ® regulus reakce na …
regulus

doktorov – nevím co myslíš xchatem, ale jestli jsem to dobře pochopil, tak k tomu slouží Všeobecná diskuze.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 22:45 ® regulus reakce na …
regulus

farnas – vyhledávání tady je, mrkni pod obrázek, je to tam dokonce napsaný.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 22:23 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – toho sem si nevšiml (že je to v sekci lososovité ryby), jen jsem nechtěl být jako ostatní a vyrobit další debilní téma, z toho důvodu jsem otevřel starý. Plačeš dobře, ale na blbým hrobečku.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:33 ® Chose
Chose

No když Jake nakousl sekci Z lovu,bylo by fajn,přidávat ke každému zápisu Z lovu komentáře jako třeba k fotkám.myslím že by tím ubylo přesouvání komentářů do všeobecné diskuze.Jinak jsem spokojenej.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:31 ® doktorov

Ja nevim ani co změnit,ale pokud by to šlo přidal bych sem xchat prostě udělat jednu místnost kde si můžou všichni měnit informace,rady atd..nevím jak je to těžké ale myslím že by se to sem hodilo..co vy na to?

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:03 ® farnas
farnas

vyhledávání

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:53 ® Robur
Robur

no tak za 1/ jako odstrašující příklad, když už zadám otázku, i když je to staré téma, tak jsem si všiml, že univerzální otázka je v sekci lososovité ryby:-)) 2/ chci zase fotky diskutérů, pokud si je nastaví, kdo nechce, tak nemusí 3/ neustále se nadává na blbě kladení či stokrát opakované otázky, semleleo se různé pro a proti a napadla mě nová inovace, tj. co kdyby každý nově registrující obdržel s přístupovým heslem i nějaký ten návodíček v 10ti větách, že web má vyhledávač, který použiji, než se na něco zeptám ve fóru, že jsou zde různé návody, recepty v encyklopedii, na plkání slouží několik růzě tematických diskusí, že karta člena není na zasílání spamu, ale abychom se o něm něco dověděli

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:17 ® regulus
regulus

Otevírám toto staré téma. Důvod? Dotaz na možnou změnu, případně názory k ní.

V poslední době se pod oranžovým nápisem „Aktuální témata z fóra“ strhl totální kolotoč fór jednak více či méně nesmyslnejch a taky těch, co zajímají jen úzkou skupinu lidí. Výsledný efekt je pak takový, že všichni vidí ty opravdu globálně aktuální a ty „jeho“ který ho zajímají a nejsou řekněme tak frekventovaný, upadají do pozadí a kolikrát se stane, že když se tu 3 dny neobjeví, tak pokud si ty fóra nevyhledá (často si ani nemusí pamatovat přesnej název), tak vlastně ani neví, jestli je tam nějakej novej příspěvek, zato fór o který vůbec zájem nemá je tu jak máku. Je málo pravděpodobné, že by rybáře z Plzně zajímalo např. fórum Ostrava a okolí, které patří k těm smysluplným, nicméně zajímá jen určitý okruh lidí. Pokud bude pokračovat trend, že každá řeka bude mít svoje fórum, tak se v tom už nikdo nevyzná a fóra ztratí svůj smysl.
Z tohoto důvodu bych Hada chtěl požádat, aby se zabýval myšlenkou, pochopitelně pokud je to nějak rozumně realizovatelné, zda ano či ne, ponechávám na posouzení tomu kdo to asi ví nejlépe, t.j. nejspíš Radimovi, aby každý registrovaný uživatel mohl u libovolného fóra povolit nebo zakázat atribut, zda se mu toto fórum má nebo nemá zobrazovat mezi aktuálními tématy fóra.

reagovat
Neděle 1. ledna 2006 v 19:22 ® regulus
regulus

ALIVIO souhlas s JAKE co se HaDa týče a navíc si myslím, že by se z toho mohl pos. t, vymýšlet pořád nějaký otázky a neměl by čas na chytání ryb. Myslím, že i starost o chod tohoto portálu, vlastně vortálu jak jsem byl poučen, zabere taky nemálo času.

JAKE co se týče příspěvků v rubrice Z LOVU, tak s tebou asi nemohu tak úplně souhlasit. Alespoň já ji chápu tak, že má sloužit k možnosti prezentovat úlovky nebo prostě strohé „dnes bezrybka“ bez ohledu na počet či velikost ryb. Pohnutky jednotlivých přispívajících z jakého důvodu tam svůj příspěvek vložili bych asi nechal stranou, je to jejich věc. Možnost komentáře by tuto rubriku změnili v nepřehlednou směsici příspěvků a komentářů. Navíc by se to v některých případech mohlo zvrhnout … . Domnívám se, že reakce na článek a reakce na příspěvek v této rubrice, je něco zcela jinýho. Máš možnost osobní zprávy, pokud máš třeba nějakej dotaz. To je ovšem jen můj názor, třeba by s tebou většina souhlasila.

POPERR klid, položil jsi otázku a buď někdo odpoví nebo ne. Myslím si, že otázka vůbec není hloupá, zcela určitě se najde během nějaké doby pár návrhů a jsem přesvědčenej, že si to HaD a spol. určitě přečtou a pokud to bude ku prospěchu věci tak i některé návrhy zrealizují.

Já osobně, jsem ještě nedávno byl zastáncem názoru, aby bylo možno opravovat svoje příspěvky. Teď už vím, že by to nebylo ku prospěchu věci. Jediný co bych v této věci asi uvítal, je možnost vytvořit si před odesláním příspěvku náhled, jak bude na webu prezentován a možnost ho editovat. Další věcí kterou bych uvítal je archiv odeslaných osobních zpráv, z důvodu místa na serveru s omezenou životností např. týden nebo 15 dní, pak by se zpráva z archivu automaticky vymazala. Jinak co se měho názoru týče tak si myslím, že je chytej. czl řešen velmi dobře.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1