Vyhledávání
Zajímavá Literatura
29.12.2005 | Pytel | 2.679 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. ledna 2006 v 18:27 ® chleba
-
Já dostal pod stromek VELKÁ ENCIKLOPEDIE RYBOLOVU a ta má 4 kila…
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 v 18:23 ® neberou
-
Pytel – Tak tuhle knížku čtu zrovna taky, dostal jsem ji pod stromeček. Doufám, že mi to trochu pomůže a příští sezónu už nějakého toho kapra chytím. Líbí se mi, že se tam nepíše jenom o boilies…
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 v 9:22 ® kulin
-
Myslím,že kniha JAK CHYTIT KAPRA od Tima Paisleye je nejlepší knihou pro kapraře,rozhodně stojí za to si ji koupit.
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 ve 23:08 ® Chose
-
Četl někdo z vás knížku Chytání na věčné časy? autor je Petr Doležal.
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 v 11:58 ® Kazan
-
jo to bude asi ta od Yorka, je to jedna z prvních knížek co se tu vydaly, pokud máš možnost půjčit si je v knihovně tak je to dobrý, rozhodně doporučuji toho Paisleyho.
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 v 11:49 ® SS
-
Kazan- Jtojí za to si je koupit?? Měl jsem půjčenou knížku z knihovny nevzpomínám si na její název a nic moc ( od skopčáka ).
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 v 11:15 ® Kazan
-
Když se ti líbí o kaprech, tak ti ještě přidám: Moderní metody chytání kaprů – York Návnady a nástrahy na kapry – Townley Poznejte krásu kaprařiny – Crow, Hughes Jak chytit kapra – Paisley
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 v 0:24 ® SS
-
Zkus- Jak se loví kapr, vcelku slušná knížka
reagovat
Jak se loví sumec, u nás ji měli za 100 Kč tak sem ji koupil i když jsem kaprař
Návazce na kapry, od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa
Kapří horečka, taky good
A teď u nás měli za 550 Kč knížky od Milana Zelenky Propadli jsme lovu kaprů I a II + DVD Carp tour de France, to video se mi zdá trochu amatérské, ale svůj účel to splní.
Přeji ti mnoho úspěchů u vybrání dobré knížky. - Pátek 30. prosince 2005 v 18:21 ® Pytel
- reagovat
- Pátek 30. prosince 2005 v 18:21 ® Pytel
- reagovat