Chytej.cz

Nákup přívlač necteno

29.12.2005 | Poperr | 2.681 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,bo­leny,candaty poradte dekuju

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 18. července 2009 v 15:03 @ Iker

Ja se taky venuji privlaci sem ze Slovenska a chodievam s lodou na Veljky Dunaj najrv si musis kupit udicvu ta udica by mala byt lahka pretoze ked ju cely vecer drzis v ruke tak keby bola moc tazka tak ta z nej bude boliet ruka takze najprv vyber vhodnu udicu na privlac 2 alebo 3 dielnu ja mam udice od znacky DAM a soms nimi velmi spokojny potom navijak navijak by si mal mat takej strednej kapacity pretoze tie nahody s woblermy tvistramy rotackami nebudu tak daleke tiez mam navijaky od znadky DAm a Okuma potom silon ja pouzivam na privlas 0,35 a 0.45 a mam s timto skusenost na 35 silon sem chytil 135 Cm sumca mal 18 Kg a zazrakom sa neutrhol takze silon 0,35 a 0,45 a cosa tyka vybavenia umelych nastrah kup si nastrahy z kazdeho nieco nechytaj stale na jednu ale maj vyber ja ked pol hodinu nic nejde tak menim nastrahu farba tam hraje velikou roli takze asi tolko nech sa ti v privlaci dari a este jedna mala rada nemysli si ze hned ako pojdes k vode chytis velikeho candata to tak neni musis byt trpezlivy a ono to pride ja sem cekal asi pul roku na prveho candata :-) takze pevne nervy :-)

reagovat
Sobota 31. prosince 2005 v 11:14 ® tucnak11
tucnak11

Poradil bym ti jenže nevim jaky maš odchozovy gramaž prutu. Nemužeš použivat 13 cm voblery na lechkou přyvlač.

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 11:34 ® kkarlos
kkarlos

za chyby se omlouvam!!!

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 11:27 ® kkarlos
kkarlos

tak se mi zda ue chces chytat vsechny dravi ryby!!! mel by sis vybrat nejakou kombinaci ktera aspon trochu patri k sobe!!!

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:44 ® Poperr

Já myslim že mi něco dobře poradíte ovšem muj nazor je Štika:woblery 5–12cmrotacky,plandy candat:woblery5–10cm,twistery,ri­perry bolen:poperry tloust:malinky rotacky a malinky woblerky

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:34 ® chleba

na štiku nějaký pěkný woblery, na tlouště a okouny rotační třpytky, na candoše nějaký twistery(oranžová, bílá…) a na boleny popy

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:30 ® rarach

No, on tam píše letos Xychte!!! Pop…"Jinak jsi vyjmenoval tolik druhů ryb, že budeš potřebovat všechny dostupné nástrahy, gumy, plechy ať už rotační či plandavé a oblery (woblery), jedinou univerzální nástrahou je ruská třpytka, bohužel jsou na ní ostatní dost háklivý, prý decimuje ryby!

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:25 ® xycht

rarach: myslím, že nemáš pravdu, pokud vím tak jsou revíry, kde je přívlač povolena celoročně. tuším že např. Vltava 7…

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:23 ® rarach

Na ty dva dny toho moc potřebovat nebudeš, ale třeba hodně trháš, kdo ví?

reagovat