Chytej.cz

NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR necteno

29.12.2005 | | 3.883 zobrazení | 28 odpovědí | upravit

Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. ledna 2006 v 15:56 ® sharkcom
sharkcom

Ohře 18 za Chebem

reagovat
Neděle 1. ledna 2006 v 11:26 ® MILO

Ohře 12,13, Jesenice, ale jinak skoro každý revír kde jsem něco ulovil a nebo kde je okolní příroda úchvatná

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 16:02 @ 

0,5 ha ? To ty dvě štiky co třely museli dělat vlny jako kráva,ne?Ale takymám jeden takovej podobnej revír a VÍM,že je na něm sumec(možná i dva ). Letos v létě měl kolem metru a půl,tak se na něj chystám. Prej je to tradice,že kdo ho chytne,tak ho pustí z5,ale nevim nevim jestli se mi dostane na prut

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 15:39 ® Hora
Hora

Odra 4, Odra 3,3A, Odra 2. Dyje 5,7A, 4B,Nežárka 2,3,Lužnice 1

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 ve 12:15 ® jake
jake

zedus: Dyje je opravdu nádherná, mohu potvrdit. těšil jsem se hlavně na pstruhové pásmo , ale zrovna byla tak zvednutá hladina, že to bylo prakticky o ničem. Jenom jsem tam minimálně 3 hodiny mlátil rukama bez jediného záběru. Ale bylo nás tam takových víc. . Jinak můj nejúspěšnější revír (podotýkám, že ne nejoblíbenější) je 0,5 ha přehradička, kterou mám asi 1/4 hodiny pěšky od baráku, přímo uprostřed města (proto se mi příliš nelíbí) – takže tam chodím stylem z nouze ctnost – nicméně chytil jsem tam zatím svou největší rybu – štiku 66 cm. Nikdy bych neřekl, že tam jsou tak velké štiky. Na jaře jsem tam viděl se 2 třít, ale ty mohly být tak do půl metru

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 11:24 @ 

Já si myslim,že pokud napíšu něco ve stylu Tomashe,tak nejenže mi ty ryby nevychytáte,ale nenajdete to místo,takže proč to schovávat?Prostě u mě vede Ohře 12,18 a Odrava 1. No a hledej šmudlo

reagovat
Pátek 30. prosince 2005 v 11:10 ® Tomash
Tomash

Labe a oldřichovská Nová Barbora

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 18:53 ® zedus
zedus

Souhlasím s eddym, je to o toku, když řeknu že se mi líbí nějaký P revír, tak tím prozradíš prakticky všechno, něco jinýho je větší tok, ale rybníky bych taky neprozradil. Možná tak přehradu, ale i to bych si rozmyslel, neber to jako čertění, ale jako fakt, že se v naší republice došlo až tam, že se musíme svoje revíry chránit. Letos sem si zamiloval Dyji, nádherná řeka byl jsem tam letos třikrát a pokaždé mě překvapila.

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 18:04 ® kulin
kulin

Co se týká feedrování tak u mě jednoznačně vede Rozkoš,ještě se mi nestalo,že bych tam odtud jel jako bezrybka. No a na kapry jezdim na soukromaky.

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:52 ® kodlk

Bílina 1 – podrevír Stebno – v rákosí – směr jihozápad (hezky tam hřeje sluníčko do zad)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:50 @ 

Eddy:to si nemyslim

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:44 ® EDDY

Quote: On 2005–12–29 16:28, cajda82 napsal: Eddy,Zedus,R31:ne­myslel jsem,ue mate psat presne misto kde na danem reviru sedis,pod jakym stromem,myslel jsem jen ten revir obecne,tak nechapu,co se tady certite,kdyz se Vam to nelibi,tak jste k tomu nemuseli psat nic,chtel jsem,abychom tady napsali reviry,kde to celkem letos slo a myslim,ze kdyz napises napr. revir Dyje 7,tak Ti urcite nikdo to tve misto neobsadi,tak tak asi…

no to je sice pravda ale tady nejde o jedno misto...... musíš rozlišovat velikost toku třeba taková dyje je dost velká řeka..... ale když řeknu (dám jen blbí příklad) „pstruhovy potok“ (beru to jako název…) tak j hned každýmu jasný kde to je a za tejden tam jsou auta z cele republiky a  mastěj tam rybu za rybou a ty si tam nemáš ani kkde hodit..... a pak když to všechno skončí tak jen zjistíš že už tam anio chodit nemusíš ač tam nic nezůstalo..... tot asi všecko…

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:43 ® CeP
CeP

chleba: a ted vim kam se na jare ci v lete podivam…

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:38 ® Radosh
Radosh

Morava 10, 10A , 11, 12,13 a  13A

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 17:28 @ 

Eddy,Zedus,R31:ne­myslel jsem,ue mate psat presne misto kde na danem reviru sedis,pod jakym stromem,myslel jsem jen ten revir obecne,tak nechapu,co se tady certite,kdyz se Vam to nelibi,tak jste k tomu nemuseli psat nic,chtel jsem,abychom tady napsali reviry,kde to celkem letos slo a myslim,ze kdyz napises napr. revir Dyje 7,tak Ti urcite nikdo to tve misto neobsadi,tak tak asi…

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:43 ® chleba

Tomter: já chytám trochu dál. Tam je větev ve vodě a sou tam dost kapři. pěkných rozměrů

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:39 ® chleba

Tomter: neboj, tam se může chytat, já sem tam skoro furt… Cep: přesně tak

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:21 ® Pytel
Pytel

Harta,Žermanická přehrada,Lubi­na,Odra

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:15 ® Cudla
Cudla

Banda(nádrž VTZ)Chomutov klidně to povím,mám to kousek fídříček se tam vyblbne dědkové(věkem už mezi ně taky patřím)tečou jak dunaj. Dost cejnků kapříků,každý rok alespon dva nad 75 cm nejsou pro někoho velký na vlasec0,16 snad trochu slušný. Ale mušíš házet pod kolotoč vodních lyží ,to mnozí neumí tak tam nechaj pár krmítek mumlaj něco o p..... a mizej.

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 15:45 ® R3F13X
R3F13X

Mno jedno oblibeny misto mam. ale to neprozradim ale treba dalsi slusny misto je DAMANN ve Svedsku a nebo pak se mi libi Mongolsko:o)))Ale je to trochu z ruky:o))

PS:Mno kdo asi zalozil tuhle otazku to nechapu. mysli si ze mu sem napisu kde si schovavam zubaty???

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 15:40 ® Tomter

chleba: Hněvická tůň – pokud myslíš bazén české rafinérské – zákaz rybolovu i vstupu! Vyznačeno cedulemi i v soupisu revírů. Pokud myslíš místo u vstupu do ramene, tak tam je stále obsazeno – to budeš asi ty, co?

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 15:29 ® pif
pif

krakonošovo-:)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:56 ® rarach

Makro

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:22 ® CeP
CeP

chleba : ty jsi ze Štětí?

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:03 ® zedus
zedus

Tohle není až tak dobrej nápad. Internet je docela mocný medium a jestli si budete chtít ještě v klidu zachytat na svém oblíbeným revíru, tak doporučuju nezveřejňovat. je to sice trošku sobecký, ale bohužel je to tak. Klidně se pobavím s lidma, který znám o tom, kde sem si dobře zachytal, ale veřejně to nikdy neřeknu. Chodí sem i spousta neregistrovaných návštěvníků o kterých nevím vůbec nic a už se to pár lidem tady z chytej stalo, když napsali svůj nej revír a potom si tam ani nesedli jak tam bylo narváno.

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:02 ® EDDY

ne že bych chtěl být nezdvořilí ale myslím že ti sem moc lidi toho nenapíše...... Každý kdo trochu přemýšlí si tyto info drži v tajnosti........

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 13:52 @ 

chleba:kde to tak asi je?

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2005 v 9:55 ® chleba

Hněvická tůň…

reagovat