Vyhledávání
Rybářské seriály na ČT
28.12.2005 | chleba | 2.983 zobrazení | 19 odpovědí
kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 13:00 ® skwor
-
Nemáte někdo nahrané díly jak na ryby, kde chytali okouny na Popelově a ten, kde chytali candáty na řece moravě?Kdyžtak se mi ozvěte.......(vysílali se na podzim asi před 2 lety) Dík
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 11:26 ® jake
-
Já jsem se díval na pořad „Jak na ryby“ naposledy tak možná před rokem, a to jen na jeden díl a příliš mě to neuchvátilo (ale ani neurazilo) – takže jsem došel k závěru, když to neuvidím, žádná hrůza. Teď jsem díky debatě o rybářských videích (fuj to vypadá hrozně to slovo v 6. pádě ) zjistil, že se dají retrospektivně prohlídnout všechny poslední díly až do října. Učinil jsem a měl jsem pocit, že se úroveň pořadu minimálně o 50% zvedla. Toť můj názor
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:18 ® HaD
-
regulus, srami: mám pocit, že došlo k v tom pořadu k jistým změnám, tudíž i názory na něj se mohly změnit, ne?
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 1:27 ® regulus
-
Quote: On 2005–12–28 23:19, srami napsal: Je zajímavé jak se mění názory z dobou mrkněte sem co bylo před pár měsíci www. chytej. cz
Neviděl jsem ani jediný díl ani jednoho z pořadů, protože se na televizi prakticky nedívám, ale je velmi humorné přečíst si obecné názory diskutujících v tomto fóru a ve fóru viz SRAMIho odkaz, je to přímo k popukání.
SRAMI ................1A
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 0:19 ® srami
-
Je zajímavé jak se mění názory z dobou mrkněte sem co bylo před pár měsíci www. chytej. cz
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 23:01 ® HaD
-
xycht: ten bude pokračovat od dubna
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:58 ® jake
-
xycht: Ten podle mého pokračuje – právě místo Jak na ryby
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:55 ® xycht
-
Já osobně sleduju oba pořady „Jak na ryby“ tak „S Jakubem na rybách“
Chci se jen zeptat, pořad „Jak na ryby“ skončil ale jak bude s pořadem „S Jakubem na rybách“ ? Ten taky končí? díky
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:53 ® kkarlos
-
jake- spravne receno!
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:27 ® jake
-
No dnes jsem ty pořady porovnával a je to nebe a dudy. Z toho Rudolfa čišela absoluttní pohoda, klídek, humor a nadhled – no tak je to profík, co si budeme nalhávat. I ten jeho společník Pavel na mě působil sympaticky. Zato ten Vágner, to je opravdu strojený panák, křečovitý a hlavně je celý jakýsi divný – připadá mi jako teplouš. Nicméně nic proti 4% minoritě . Pořadu jak na ryby je škoda. Na Vágnera se dívat nebudu. Howgh.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:11 ® Tomik
-
také doufám, že tento pořad vydají na DVD nebo videokazetě, bylo by to super…
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 22:03 ® Pytel
-
Jen doufám že všechny díly vyjdou na dvd i když většinu mám natočene na kazetě.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 21:58 ® Pytel
-
Je to vážně škoda protože Pán Hrušinský tomu něco davál a skvěle se doplnoval s Pavlem Tommi škoda že to nahradí nemastný neslaný pořád Jakuba Wágnera.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 21:41 ® chleba
-
HaD: to je škoda…
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 21:05 ® HaD
-
chleba: byl to úplně poslední díl, to rozloučení v sobě sice mělo jistou dávku optimismu, ale ber to jako fakt. Další díly se už prostě nenatáčí.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 20:41 ® chleba
-
Pytel: jestli si viděl poslední díl tak tam říkali:„. vítáme vás u posledního dílu tohoto roku…“
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 20:35 ® Pytel
-
NO tohle je opravdu novinka
reagovat. Jen mně mrzí že Jak na ryby asi skončí (((
- Středa 28. prosince 2005 ve 20:31 ® chleba
-
Tomik: no, to víš, ne
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 20:30 ® Tomik
-
myslím že jsi objevil Ameriku.......
reagovat