Vyhledávání
Máš štěstí ?
27.12.2005 | | 3.633 zobrazení | 24 odpovědí
Každý z nás asi nepatří k partě ,,vyvolených" někdo na rybách štěstí má a chytá mu to samo,někdo studuje literaturu ,učí se od zkušenějších atd. a ono to pořád nepřichází. Když pominu ostatní okolnosti ,setkal jsem se ve svém životě mnohokrát se situací kdy dva rybáři chytající na stejnou nástrahu, ve stejné hloubce,na stejném dně,5 metrů od sebe charakterizovali oba příklady tohoto tématu. Jeden tahal,druhý si kousal nehty. K jaké karegorii patříte vy?Myslíš že máš štěstí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. ledna 2006 ve 20:36 ® Padis
-
Jo rybařina je hodně o šťěstí ale i o umu nás všech jak návnadu nebo nástrahu rybě předložíme
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 ve 2:33 ® regulus
-
FLIP – moc pěkně řečený, moje úcta, moc pravdy na tvým příspěvku.
reagovat - Pátek 30. prosince 2005 ve 20:21 ®
-
Kluci ,když to tak pročítám,tak to že chytáme ryby je vlastně štěstí samo o sobě. Ať už se daří,nebo ne,každý si v rybařině ten svůj kousek najde. Ještě se nenašel nikdo,kdo by napsal,že je nešťastný,protože chytá ryby. Dík za příspěvky.
reagovat - Pátek 30. prosince 2005 v 18:28 ® regulus
-
Ne v Brně nebo spíš pod Brnem na Svratce, ale ty seš z Budějic, ne?
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:06 ® xycht
-
Regulus: jasný v pohodě Já to myslel tak, že některý revíry do kterých bych to sám neřek ukrývají fakt velký ryby A kde že to chytáš? V Budějcích na Vltavě?
ZN: moc pěkně napsaný, přesně o tom to je…
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 v 9:43 ® ZN
-
Myslím, že štěstí mám. Někdy mám na rybách pěkné počasí, jindy narazím na dobrou hospůdky, někdy udělám dobrou fotku, někdy potkám dobré lidi a jsou případy, že i pěknou rybu chytím. Takže, určitě mám při rybařině štěstí.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 3:25 ® regulus
-
XYCHT – já to nemyslel tak doslova, velká ryba je relativní pojem, ostroretky okolo půl metru, parmy, jelci, … sumejš moc nad metr tam asi nebude pokud tam vůbec nějakej je a že by tady bylo přeštikovaný…, přece jen Švarcava (Svratka) a Vltava je kapinku rozdíl i v Budějicích, natož dál po proudu. Neber to jako že si stěžuju, v té řece mužná ty velký nejsou ale mám v okruhu cca 30–35 km přehrady a rybníky, kde ty velký ryby jsou, takže je to jak jsem psal, nic moc pro to nedělám. Třeba se příští rok polepším.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 23:19 ® BigMike
-
Někdy tak, jindy onak, spíš tak
reagovatNěkdy je sezóna, že kam to hodím, tak jdou, pak je to zas naopak. Myslím, že těch druhých přibívá
- Středa 28. prosince 2005 ve 21:30 ® staker
-
Mám to asi tak, že po čase zkoušení a pokusů mám pocit že chytám víc a hezčí ryby. To už si chodím k vodě zachytat a „mám“ štěstí, jde to. Pak najednou tam sedím a koukám jak to bere těm okolo a já ani nic (teda skoro). A zase pokouším a zkouším až to jde. Pořád mám štěstí že jsou ještě ryby ve vodě, a já to můžu zase zkoušet, a mít ŠTĚSTÍ.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 21:26 ® tucnak11
-
Štiastny sem jen u vody s prutem a že ho… chytim to mmě nevadi.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 17:10 ® Cudla
-
Asi ano, mam tři velký kluky taky rybáře,občas mně vemou sebou,když se sejdem se šichtama. Už čtyři rokyjezdí se mnou kamarádka,dobrej parták,zapálená začátečnice,občas i ta rybka zabere co bych si přál víc,to je to moje štestí.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 17:02 ® hagrif
-
Je to hodně proměnlivé jednou mám štěstí já jindy ho mají zase ryby je to tak nějak vyrovnané.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 16:02 ® file
-
Rekl bych ze nikdy to dva nedelaji stejne.
Resp. vetsinou, pokud zachytam, ma to svuj duvod(zatopenej barak, tisina – vracak atd.).
Stesti je treba umet jit naproti. Cim dele chytam(a to neni tak dlouho), tim vice je mi jasne ,ze pouze trpelivost a zkusennost še pak navenek projevuje jako „stesti“
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 15:00 ® xycht
-
regulus: To, že nechytáš na tý tvojí řece velký ryby ještě neznamená, že tam nejsou…
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 14:58 ® xycht
-
Řekl bych, že štěstí docela mám, nestěžuju si
reagovat - Středa 28. prosince 2005 ve 14:56 ® Donald
-
Ryby mají štěstí. Já ne. Ale taky příhoda – s kámošem hned u sebe. Nahazování na stené návnady, stejně navázané, stejným způsobem, stejná vzdálenost. On 6 lopaťáků a hromadu záseků do prázdna a já jen 2 cejny.
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 1:36 ® jake
-
Ne.
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 ve 21:18 ® DEATH
-
Asi takhle… jsem někdo,koho rozhodil rok 2002 a ta velká voda a od tý doby neznám 100% vody na který jsem pořád.
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 ve 20:03 ® R3F13X
-
Mno myslim ze jsem celkem smolar na rybach,ale zase ne tak uplnz,spis to bude tim ze do tohohle roku jsem nevedel jak na to. myslim ze ted am hafo vzctenych zkusenosti a hodlam je promenit na tz prakticke. se supinkama:o)))
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 v 19:42 ® regulus
-
FLIPe, opak štěstí je smůla, pokud by někdo byl vyloženej smolař tak nechytí ani šupinu. Myslím, že to nejde tak úplně rozdělit vyložený štěstí, vyložená smůla. Já například chodím většinou na plavačku na řeku a nemůžu předpokládat, že budu chytat veliký ryby, který tam vůbec nejsou, ale to neznamená, že mám smůlu. Tomu štěstí se musí trochu napomoct. ten případ co jsi uvedl v zadání otázky taky není každej den, za dva dny to může být obráceně, ten co chytal si okusuje nehty.
reagovat
O sobě si myslím, že mám štěstí na množství chycenejch ryb, ale na velikost a ty trofejní asi ne, ale spíš to bude pro to, že pro to nic moc nedělám. - Úterý 27. prosince 2005 v 19:02 ® Prichy
-
No nakonec jsem se rozhodl reagovat
Stesti ma ten, kdo prijde jednou za rok k rybniku a chytne napr. metrovou stiku, druhy nema stesti a chyta napr. metrove stiky pravidelne Kterym se chces stat???
PS: hooodne jsem to prehnal. neberte me za slovo jeste je jedna kategorie. cekatel. to jsem ja
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 v 19:00 @
-
Zcuter:vítej v klubu
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 v 18:19 ® Zcuter
-
ja patrim vetsinou do skupiny tzv,,ouklejobijec". prelozim. chytam mraky malych ale velka ani omylem
reagovat - Úterý 27. prosince 2005 v 16:03 ® chleba
-
Flip: rozhodně tam štěstí hraje velkou roli, ale když ryby neberou, tak neberou
reagovat