Vyhledávání
Přívlač v mrazu!
26.12.2005 | kkarlos | 3.235 zobrazení | 5 odpovědí
Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. prosince 2005 ve 14:58 ®
-
Dost pomahá kosmetický glycerin,ale i ten se časem ojede,ale 10×pomaleji.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 21:35 ® regulus
-
Obávám se, že to asi nevyřešíš, námraza tam vzniká tak, že se ze silonu stírá namrzlá vrstviška ledu a kupí se v očkách (něco podobnýho jako když máš namrznutý sklo na autě a stáhneš to škrabkou), myslím si, že to žádný „mazání“ nespraví a některý ty sajrajty by možná mohly narušit očka nebo blank prutu. Mě se to stává taky, a trpělivě to po každým Xtým náhozu oloupu a cvrnknu do toho prstem aby to odpadlo, ale za chvíli je to tam zase.
Řešení je asi jen nechytat když mrzne nebo prut s velkejma očkama, případně prut s vyhřívanejma očkama.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 20:52 ® kkarlos
-
a co to nastrikat nejakym impregnacnim sprejem?? je to blbost???
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 20:51 ® BigMike
-
Mažu špekem, ale není to tutovka. sem tam ponořím pod vodu, kde rozmrznou, nebo holt prsty oloupat. Ale už mě to neba, třeba dnes jsem z tohoto důvodu ani nešel!!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 17:17 ® Pytel
-
Skus je optrně potřit silikonovým olejem. Možna je to blbost ale já to tak dělám na plavačku.
reagovat