Vyhledávání
Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit?
8.6.2004 | | 4.422 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. února 2005 ve 12:41 ® Ecila
-
Náhodou Ohře je dobrá voda na jakékoliv chytání,akorát si vyzkoušej víc míst,určitě najdeš to co ti vyhovuje. Já si stěžovat nemohu,mě se tam líbí všude a nebyl den kdybych něco nechytil.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:10 ® nakl
-
sedum: tak jak se ti líbí na Ohři??? vítej na SEVERU
reagovat - Úterý 28. prosince 2004 v 0:37 ® turbo
-
No ja bych se zase tolik netesil. co se tyce pstruhu,tak je to v posledni dobe uplna onanie a na ohri uz radsi ja ani kolegove rybari nejezdi. pokud zrovna nevysadi duhaky(a to ti budou masari funet na zada kolik jich tam najednou bude).
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 17:33 ® Zlinsky_lovec
-
Bohužel tento revir neznam a tak nevim,jak poradit
reagovat - Středa 9. června 2004 v 15:06 @
-
Hoši, ke stěhování mne dohnala moje drahá polovička,která pochází z Chomutova a chce být blíž rodiny, ale jinak tohoto kroku nijak moc nelituji, protože v této vesnici,odkud se stěhuji,jsem zde ještě za 10 let působení nenašel normální lidi. Jinak bez Pálavy,Moravy,dobrého vínka a Dyje, Svitavy a Svratky to bude trochu smutné. Věřím,že mi to Ohře vše vynahradí !!!!!!!!![ Upraveno sedum dne 2004–06–09 v 15:23 ]
reagovat - Středa 9. června 2004 ve 14:59 ® Mirek
-
Jak píše Rarach. Nevím, co doprovází Tvé stěhování. Možná jsou tam i nepříjemné okamžiky, ale pokud se týká možností rybolovu, tak super!!!
reagovat - Středa 9. června 2004 v 10:23 ® pikos
-
Tak teď nevím jestli si na to stěhování stěžuješ nebo se chlubíš Na Wohři se těš
reagovat - Úterý 8. června 2004 ve 21:29 ® rarach
-
Muškařit se dá prakticky všude, ale přejděme k věci. Neznám sice tento revír nějak podrobně ovšem poradit mohu. Ohře 11 přímo navazuje na 12P což je celkem malebný úsek řeky ovšem ne až tak dobře zarybněný. Klasickým muškařským úsekem jsou místa mezi Stráží nad Ohří a Bočí, opravdu super řeka dostupná ze silnice. Hlavní rybou zde je jelec, parma, ostroretka a lipan mohl by tam být spláchnut i nějaký duhák ze 12 P. Spodní úsek a 10 je už více méně klidnější řeka, což má ¨na svědomí tzv. Kadaňský stupeň, který vodu zadržuje, + mnoho jezů(tam se jistě s mouchou vyřádíš)ovšem zase je tento revír výborně zarybněn. Nevím jestli 10 zasahuje i pod Kadaň, ale jestli ano tak tam je nejkrásnější úsek Ohře v okolí obce Želina (cca. 3 km pod Kadaní) výborný jak pro muškaře tak pro vláčkaře a nad jezem si najdou své místo kapraři i sumcaři-fakt super voda s množstvím ryb. Myslím, že jsi nemohl přestěhovat líp + máš na dosah pstruhovou Ohři pod Nechranicema co by si chtěl víc!!!!
reagovat