Chytej.cz

Pro muškaře a popř. vláčkaře necteno

7.6.2004 | | 2.629 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Pánové, po jaké době převazujete mušky a vydržíte stát na jednom místě, když zrovna na tu vaši neberou ? Jsem normální,když nechávám mušky beze změny i hodinu bez jakéhokoliv záběru? Po jak dlouhé době měníte stanoviště?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. června 2004 v 0:11 ® Čajda

Na mouchu jsem nikdy nechytal,ale při vláčení měním místo po pár hodech nebo zkouším měnit nástrahu. Někdy se na stejné místo po čase vrátím a zkusím to znovu,ale to spíš na stojáku.

reagovat
Pondělí 7. června 2004 ve 21:13 ® John72

Jak říká pupak. Když tam je tak zabere hned na první či druhé nahození. Když jdou jen menší „což je téměř vždy“ tak zůstávám na jednom místě klidně i tu hodinku. Hlavně že se pobavím. Mouchy měním jakmile se zdá že mjí zájem a nebaští nebo když jednou zabere a pak třeba deset minut ani ťuk. Ber to ale s rezervou jsem stále začátečník. [ Upraveno John72 dne 2004–06–07 v 20:13 ]

reagovat
Pondělí 7. června 2004 ve 20:35 ® pupak

Místo měnim po několika hodech, mám zkušenost že když tam je a má chuť tak jde na první hod zvlášť na suchou když ho vidim kroužkovat tak je to pravidlo že jde hned. Na stojáku nebo velký vodě hold to člověk musí vyházet..

reagovat
Pondělí 7. června 2004 ve 20:14 ® HaD
HaD

mouchu i stanoviště měním klidně po půl hodině, když vláčím, tak v některých místech vydržím i několik hodin házet do stejného místa

reagovat