Vyhledávání
RH - Redhead
21.12.2005 | RASTOK | 3.335 zobrazení | 28 odpovědí
RH – červená hlava a biele telo, aké máte skúsenosti s touto farbou woblerov ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. října 2009 v 15:37 ® HaD
-
Já měl letos velmi dobré výsledky s takto barevným plovoucím strýmrem. Hodně štik si ho ochutnalo a i okouni si nechali říct.
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 21:00 ® FISHERBOY reakce na …
-
Kazan> tato možnost odpadá protože jsem manuálně levej:D
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 20:12 ® Kazan
-
A pátá možnost je že si ho uděláš sám. RH v provedení do asi 2m s klidnějším chodem
reagovat - Středa 21. října 2009 v 15:35 ® FISHERBOY reakce na …
-
BigMike> dííky moc , o víkendu to vyzkouším co to udělá
reagovat - Středa 21. října 2009 v 11:53 ® BigMike reakce na …
-
A čtvrtá možnost je, že uděláš RH s červené hlavičky libovolné gramáže, k tomu perleťového tw. nebo kopyto a došáhneš všude:)) Na candáty jako dělané a rychlost si volíš také sám. Buď to šouráš po dně (velké ztráty), nebo u dna hopsáš a nebo to vedeš ve zvolené hloubce.
reagovat - Středa 21. října 2009 v 11:51 ® BigMike reakce na …
-
Jsou 3 možnosti. První je, že koupíš potápivého w. který je těžší než voda a po nahození budeš čekat (i delší dobu) než ti klesne do požadované hloubky a pak ho pozvolna tou hloubkou povedeš abys ho při rychlejším navijení nevytáhl brzo do menší hloubky. Druhá je, že koupíš plovoucího, ale hlubokopotápivého s velkou lopatkou.Bohužel, do 4 metrů ho asi nedostaneš. S tímto typem nemám moc zkušenosti, to by ti tady pověděl ten, kdo na ně chytá. A třetí možnost je ta, že před plovoucího s normální lopatkou nebo i s tou velkou, hlubokopotápivou přidáš zátěž aby ho do té hloubky stáhla! Já dávám tak 50 cm před. a to buď takový udělátko, nebo tyrolské dřívko a nebo prostě jen olovo a zarážku. Zátěž ti ťuká o dno,nebo tam leží, w. se nad tím vznáší a při popotažení se w. „přitáhne“ víc ke dnu, takže to vypadá jako že w.- rybka stíhá něco na dně a dravec útočí:)))
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 18:41 ® FISHERBOY reakce na …
-
BigMike> no spíš něco co jde hlouběji..... ty 3–4 metry bych potreboval… koukal jsem po netu a vetšinou tam maji plovoiuci kolem toho 1m ponoru a kdyz uz byl nejaky potapivy, tak byl kolem 45 g a to uz je na můj prut těžký
reagovat - Neděle 18. října 2009 v 15:55 ® BigMike reakce na …
-
Gloog přes internet, Lovec, Kácel… Rozhodující je typ. Jestli chytáš řeky do 1m hloubky nebo spíš něco hlubšího, ale barvu RH dělá každý! Už to je znakem, že to není marná barva!
reagovat - Neděle 18. října 2009 v 15:30 ® Libor reakce na …
-
FISHERBOY> moc tvé otázce nerozumím, ale značka Salmo a Rapala dává na výběr opravdu dost.
reagovat - Neděle 18. října 2009 ve 14:34 ® FISHERBOY reakce na …
-
obracim se sem z dotazem..jak jiz jsem psal, schánim novej RH…nemáte někdo doporučení?tim myslim značku… mam prut 8–30g.. díky předem..
reagovat - Neděle 18. října 2009 ve 13:03 ® lacika3000
-
chcel bi som sa opýtať že či na to RH reaguju aj pstruhi…
reagovat - Sobota 17. října 2009 ve 20:06 ® BigMike reakce na …
-
RH je jedna z mých 3 nejvíce chytaných barev. Výsledky má!
reagovat - Sobota 17. října 2009 v 19:27 ® Char
-
Sliším samou chválu, taky mám pár kousků od různích značek ale zatím nic.
reagovat - Sobota 17. října 2009 ve 14:43 ® FISHERBOY
-
Měl jsem RH do Mikada, potápivý do 4 metrů, vytáhl jsem jsem na něj pěknou štičku. Pak jsem ho bohužel utrhnul…koukám po novém..
reagovat - Sobota 17. října 2009 ve 12:06 ® džigit
-
Letos jsem zkoušel v Pasohlávkách. RH 6 cm wobler – štika 67,okoun 31, bolen 47. Každý den jiná ryba, takže žádný hromadný úspěch. Za tmy pak na tmavě šedého 12 cm woblera SPRO candát 35, ale taky jen jeden záběr. Nezbývá, než zkoušet. Petrův zdar
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:54 ® Libor
-
zabiják na štiky?
reagovat - Pátek 23. prosince 2005 ve 21:59 ® spinningman
-
veskrze dobré candát 50cm atd. použiju ho jen občas jak si vzpomenu ale pokaždé chytnu když na nic to nejde.
reagovat - Pátek 23. prosince 2005 v 17:01 ® Tomik
-
RH používám jenom v twistrovej uprave bilej twistr a červená hlavička a štiky na to docela dost jdou
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2005 v 10:42 ® tucnak11
-
Japoužyvam jen ve přykalenych vodach a sem spokojny
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2005 v 9:43 ® brundibar
-
RASTOK: Rapala magnum, WFS killer – ale už je nedělá tak si je barvím sám, Salmo butcher, Storm.
mám u sebe vždycky aspoň dva kusy a když nic tak RH vždycky zafunguje.
reagovat - Středa 21. prosince 2005 v 15:09 ® Prichy
-
tahle barva moc sanci nedostala, na daleneho redhat jedna sticka cca 30?
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 14:04 ® red
-
rasto : tu si nieco postuduj ) www. klubprivlace. dvebe. sk
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 13:55 ® RASTOK
-
Quote: On 2005–12–21 12:43, brundibar napsal: jedna z nejlepších kombinací co mám. nedám na ni dopustit za všech okolností.
na akom druhu woblera sa ti Rh osvedčilo
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 13:43 ® brundibar
-
jedna z nejlepších kombinací co mám. nedám na ni dopustit za všech okolností.
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 12:04 ® RASTOK
-
SAKY – sme na tom rovnako – ani ťuk
reagovat - Středa 21. prosince 2005 v 8:57 ® saky
-
Docela často slyšim, že je takle kombinace úspěšná. Koupil sem si teda jednoho woblírka v týhle kombinaci od Salma, typ Butcher, ale eště se mi do něj nic nezakouslo, i když chodí perfektně. Asi to bude těma barvama – lesklá červěná a perleťová, na jiný barevný kombinace (HP, BE), stejnýho typu toho tahám spoustu, ale na tohle ani ťuk…
reagovat - Středa 21. prosince 2005 v 8:45 ® RASTOK
-
Tomash – máš na RH úspech aj v lete ?
reagovat - Středa 21. prosince 2005 v 8:24 ® Tomash
-
Rastok : Jeden rok jsem jima byl trochu posedlej. Mám jich asi 12 kusů a štiky je stále berou. Brácha na jednoho od Rapaly chytil okouna 41cm a pěknou štiku kolem 70ti cm. Já na ně mám asi úplně nejvíc štik – malých i velkých (+ tu svou nej 94cm), dost jesenů, tloušťů, pár bolenů. Letos dávám spíše přednost čistě stříbrné a odstínům modré a černé.
reagovat