Vyhledávání
Berkley Cherywod - očka
19.12.2005 | Prutos | 3.419 zobrazení | 14 odpovědí
Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. prosince 2005 v 16:35 ®
-
Error-tak docela nemáš pravdu. Přivaž si na Mikado UL koncové očko z Lipna(za bolševika vláčecí prut). A budeš neustále pod tlakem záběrů,tedy pokud s tím vůbec nahodíš. K těm očkům u Cherywooda-je to pouze vzhledová napodobenina toho,co dávají na Skeletora,neboSSG. Jenom cena oček na těch prutech je vyšší,než dáš za celý Cherywood. Po jedné sezoně s 0,12 Fireline byly očka na odpis. Tak jsem rovnou koupil S Skeletora a Šarik mazal z baráku. Ale je to pořád stejná píseň. Když chceš koupit levný krám,tak musíš řešit problemy.
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2005 v 10:22 ® tucnak11
-
Take kaprařske
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 13:09 ® RASTOK
-
tucnak11 – potreboval by som privariť záclonové krúžky na desiatku roxor, šlo by to ? bol by to môj prívlačový špeciál…
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 12:32 ® tucnak11
-
Jen vaře očka pruty dovařa a opravuje jak chce si vyměnit očka za lepši tak mu to uděla.
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 12:16 ® RASTOK
-
error – prevezuješ len očká, alebo staviaš celé pruty ?
reagovat - Středa 21. prosince 2005 ve 12:06 ® tucnak11
-
Očka mě staly 900 kč vazani měl jisem s darma proto že koupil jisem přymo ot pana co mi vazal. Muselisme take te očka vyběrat podle gramaře aby byla vacha stejna a nerušilo to akce prutu stalo to za to.
reagovat - Úterý 20. prosince 2005 v 15:29 ® RASTOK
-
ERROR – aké súto očká SIC slim TS ? tieto dáva Jaxon
reagovat - Úterý 20. prosince 2005 ve 13:57 ® Prutos
-
tucnak11: Na kolik tě vyšlo převázání?
reagovat - Úterý 20. prosince 2005 ve 13:50 ® tucnak11
-
Ja mam take problem,po sezoně odešli mi dva ot vrhu prut mam 3.5–7. gr je nadherny na pstruhy,škoda bylo ho otstavit bokem ta sem se rohodl vyměnit všehne za sik a mam pokoj.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2005 ve 23:54 ®
-
Mam ve verzi 2,1m. Posledni ocko bude pres zimu na vymenu. Jinak super prut u ktereho jsou na netovych obchodech zminovana ocka Hard Chromium SS304 Gold – zni to krasne, ale mohli napsat ze ocka jsou jednorocni . Tedy zatim to posledni (u ostatnich se uvidi). Ale za tu cenu jsem spokojen a vymena bude trvat par minut i s nakupem ocka.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2005 ve 23:54 ®
-
On 2005–12–19 22:54, MrCement napsal: Mam ve verzi 2,1m. Posledni ocko bude pres zimu na vymenu. Jinak super prut u ktereho jsou na netovych obchodech zminovana ocka Hard Chromium SS304 Gold – zni to krasne, ale mohli napsat ze ocka jsou jednorocni . Tedy zatim to posledni (u ostatnich se uvidi). Ale za tu cenu jsem spokojen a vymena bude trvat par minut i s nakupem ocka. [/quote]
reagovat - Pondělí 19. prosince 2005 v 17:10 ® Tomash
-
Prutos : S Berkleyem jsem odchytal jednu sezónu. Zatěžoval jsem ho dost tvrdě a nemám si na co ztěžovat. Slyšel jsem, ale, že Berkley spolupracuje s „Ťamanama“, tak ty máš možná od Ťamanů a musíš měnit očko a já jsem v poho, bo jsem náhodou natrefil na Berkley originál a jsem maximálně spokojen – mám 2,4m a chytám na Berkley Trilene 0,20mm
reagovat - Pondělí 19. prosince 2005 v 16:02 ® skwor
-
O tom prutu uvažuju, ale kvůli těm očkám jsem se zatím nerozhodnul .
reagovat - Pondělí 19. prosince 2005 ve 13:57 ® Prutos
-
Když jsem si letos zjara vybíral přívačák, prošla mi pod rukama i celá série cherywood od berkleye. Jediné které mi padly do oka byly 1,8 a 2,1m. Delší sem mi zdály příliš tvrdé a těžké. Koupil jsem si 2,1m 7–22g. Líbila se mi krátká rukojeť a … luxusně vyhlížející očka. Domníval jsem se, že jsou titanová jak to bývá obvyklé u vyšších tříd od Berkley obvyklé.
Po odchytané sezóně jsem na koncovém očku nalezl několik rýh od vlasce. Lovil jsem s 0,16mm Byron soft feeder,což obyčejný měkký vlasec s malou tvarovou pamětí.
Na druhou stranu si ale myslím,že za cenu za kterou jsem ho pořídil…vyměním očko a zase bude spokojenost
reagovat