Chytej.cz

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | 3.420 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. prosince 2005 v 16:35 ® 

Error-tak docela nemáš pravdu. Přivaž si na Mikado UL koncové očko z Lipna(za bolševika vláčecí prut). A budeš neustále pod tlakem záběrů,tedy pokud s tím vůbec nahodíš. K těm očkům u Cherywooda-je to pouze vzhledová napodobenina toho,co dávají na Skeletora,neboSSG. Jenom cena oček na těch prutech je vyšší,než dáš za celý Cherywood. Po jedné sezoně s 0,12 Fireline byly očka na odpis. Tak jsem rovnou koupil S Skeletora a Šarik mazal z baráku. Ale je to pořád stejná píseň. Když chceš koupit levný krám,tak musíš řešit problemy.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2005 v 10:22 ® tucnak11
tucnak11

Take kaprařske

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 13:09 ® RASTOK

tucnak11 – potreboval by som privariť záclonové krúžky na desiatku roxor, šlo by to ? bol by to môj prívlačový špeciál…

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 12:32 ® tucnak11
tucnak11

Jen vaře očka pruty dovařa a opravuje jak chce si vyměnit očka za lepši tak mu to uděla.

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 12:16 ® RASTOK

error – prevezuješ len očká, alebo staviaš celé pruty ?

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 12:06 ® tucnak11
tucnak11

Očka mě staly 900 kč vazani měl jisem s darma proto že koupil jisem přymo ot pana co mi vazal. Muselisme take te očka vyběrat podle gramaře aby byla vacha stejna a nerušilo to akce prutu stalo to za to.

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 15:29 ® RASTOK

ERROR – aké súto očká SIC slim TS ? tieto dáva Jaxon

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 ve 13:57 ® Prutos
Prutos

tucnak11: Na kolik tě vyšlo převázání?

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 ve 13:50 ® tucnak11
tucnak11

Ja mam take problem,po sezoně odešli mi dva ot vrhu prut mam 3.5–7. gr je nadherny na pstruhy,škoda bylo ho otstavit bokem ta sem se rohodl vyměnit všehne za sik a mam pokoj.

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 ve 23:54 ® 

Mam ve verzi 2,1m. Posledni ocko bude pres zimu na vymenu. Jinak super prut u ktereho jsou na netovych obchodech zminovana ocka Hard Chromium SS304 Gold – zni to krasne, ale mohli napsat ze ocka jsou jednorocni . Tedy zatim to posledni (u ostatnich se uvidi). Ale za tu cenu jsem spokojen a vymena bude trvat par minut i s nakupem ocka.

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 ve 23:54 ® 

On 2005–12–19 22:54, MrCement napsal: Mam ve verzi 2,1m. Posledni ocko bude pres zimu na vymenu. Jinak super prut u ktereho jsou na netovych obchodech zminovana ocka Hard Chromium SS304 Gold – zni to krasne, ale mohli napsat ze ocka jsou jednorocni . Tedy zatim to posledni (u ostatnich se uvidi). Ale za tu cenu jsem spokojen a vymena bude trvat par minut i s nakupem ocka. [/quote]

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 v 17:10 ® Tomash
Tomash

Prutos : S Berkleyem jsem odchytal jednu sezónu. Zatěžoval jsem ho dost tvrdě a nemám si na co ztěžovat. Slyšel jsem, ale, že Berkley spolupracuje s „Ťamanama“, tak ty máš možná od Ťamanů a musíš měnit očko a já jsem v poho, bo jsem náhodou natrefil na Berkley originál a jsem maximálně spokojen – mám 2,4m a chytám na Berkley Trilene 0,20mm

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 v 16:02 ® skwor
skwor

O tom prutu uvažuju, ale kvůli těm očkám jsem se zatím nerozhodnul .

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 ve 13:57 ® Prutos
Prutos

Když jsem si letos zjara vybíral přívačák, prošla mi pod rukama i celá série cherywood od berkleye. Jediné které mi padly do oka byly 1,8 a 2,1m. Delší sem mi zdály příliš tvrdé a těžké. Koupil jsem si 2,1m 7–22g. Líbila se mi krátká rukojeť a … luxusně vyhlížející očka. Domníval jsem se, že jsou titanová jak to bývá obvyklé u vyšších tříd od Berkley obvyklé.

Po odchytané sezóně jsem na koncovém očku nalezl několik rýh od vlasce. Lovil jsem s 0,16mm Byron soft feeder,což obyčejný měkký vlasec s malou tvarovou pamětí.

Na druhou stranu si ale myslím,že za cenu za kterou jsem ho pořídil…vyměním očko a zase bude spokojenost

reagovat