Chytej.cz

Sázava dnes mezi Ledčí a Havl. Brodem necteno

19.12.2005 | saky | 2.294 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych info o tom jak vypadá Sázava mezi Ledčí n./Sáz. a Havl. Brodem. Ideálně by mě zajímala oblast okolo Světlý nad Sázavou (Sázava 12). Vypadá to, že letošní rozlučku s rybama absolvuju tam. Nevíte někdo jak to tam teď vypadá, jestli v tišinách nezamrzaj břehy, jestli dravci berou, jak je „teplá“ voda a tak… Případně jestli nemáte někdo předběžně chuť tak 27.12. zabrodit pod Světlou se mnou......

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 21. prosince 2005 ve 12:32 ® saky

mapu bys měl sehnat v každejch ryb. potřebach, jestli chceš výřez, můžu ti ho poslat emailem, jen řekni co všechno tam chceš…

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 12:25 ® Hrouzek02

Kde na Sázavě chytáte(místo)?

reagovat
Středa 21. prosince 2005 ve 12:24 ® Hrouzek02

Nemáte mapu nebo nevíte kde ji lze sehnat?

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 ve 20:32 ® paccco
paccco

Já obvykle používám rotačky od firmy SPRO nebo BLUE FOX,někdy i obyčejné plandavky,které už něco pamatují. Mám tam jeden oblíbený úsek a můžu teda říct,že postupem času a nadílky sněhu jsou štiky aktivnější čím dál víc. Schválně všechny měřím o fotím a můžu ti potvrdit to co píšeš,jednu štičku 43 cm jsem během měsíce chytil 4×!!!!!! Dneska jsem jel kolem řeky a počasí nám přeje,protože stále není zamzlá a já budu mít ještě nějaký den volna,takže už se těším na další vycházku k řece. Takže,ať se daří!!!!!!!

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 10:08 ® saky

no to je paráda!! 13ka je taky fajn, tak to se těšim na Vánoce
A na co chytáš? Mě se loni touhle dobou osvědčil světle zelenej woblírek… za hodinku sem na jednom místě vytáh 4 štičky (±40cm). jednu bych řek, že dokonce dvakrát

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 v 19:28 ® paccco
paccco

Chodím na Sázavu 13 u Havl. Brodu a co se týče řeky ,tak zatím zamrzlá není(alespoň tady). Dravci celkem berou,není to teda žádný zázrak,ale pár štiček jsem chytil.

reagovat