Chytej.cz

muškařský prut necteno

18.12.2005 | snowbie | 2.539 zobrazení | 6 odpovědí

Poradte mi prosím v čem je lepší nebo horší trojdílný muškařský prut, od dvoudílného.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 21. prosince 2005 v 11:55 ® Kazan

velice zajímavé, oproti všeobecně raženému tvrzení že prut by byl nejlépe jednodílný, mám dotaz, vztahuje se to i na ostatní pruty, jako vláčáky, mačovky, apod.

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 ve 21:21 ® Tomucha
Tomucha

to jew ejdnoduchý já už bych si dvoudíl nekoupil. moc dlouhý, nepřenosný, neskladný mám dva trojdíly a jeden čtyřdíl co mi postavil Alan a maximální spokojenost když ke trojdíl qalitní tak to ani nepoznáš při házení. nevýhodou je, že se při více dílech zvyšuje riziko chybného sestavení

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 v 17:53 ® rarach

Tři nebo čtyři díly je fuk, samozřejmě čím víc spojek tím víc pěčlivosti!! Na kvalitě a výkonu u mušáku není mezi dvou a čtyřdílem podle mne poznatelný rozdíl, snad jen velmistři řemesla Ti to asi poznají.

reagovat
Neděle 18. prosince 2005 v 18:50 ® zedus
zedus

Tohle sem řešil taky asi před dvouma měsícema, chtěl sem trojdíl kvůli přepravní délce, dá se to schovat v autě do kufru a nic není přes sklo vidět. Nesehnal sem ale slušnej prut v třech dílech tak sem šel nakonec do čtyřdílu, musím říct že sem neudělal chybu, příště jdu do čtyřdílu znovu.

reagovat
Neděle 18. prosince 2005 v 18:17 ® ZN
ZN

měl jsem všechno dvojdíly, přecházím na čtyřdíly.

reagovat
Neděle 18. prosince 2005 v 18:04 @ 

no trojdílný je určitě lepší v transportní délce. Spousta lidí tvrdí , že je to jedno olik má dílů /spojek/ , ale já dávám přednost co možná nejmenšímu počtu dílů.

reagovat